Внимавайте! Измамници!

• 122 592
  • 1 084
  •   3
Отговори
# 720
И иска данните на кредитната карта, нали? Там е измамата. не искат да вземат стоката без да платят, а да източат картата.

# 721
Може би това е следващия етап, аз писах че съм питала в офис на еконт и че нямат такава услуга и се прекрати чата.

Вижте във ФБ https://www.facebook.com/groups/1443289862591489/posts/3912058975714553/, същия разговор, койтое воден с мен, същите думи, схемата е сходна, просто ми се стори познато, че съм чела за подобна измама и затова попах тук и чичко Гугъл.

И иска данните на кредитната карта, нали? Там е измамата. не искат да вземат стоката без да платят, а да източат картата.

# 722
И при мен се пробваха. Искат банкова сметка, да. То отвсякъде си личи, че е измама, но някой може да се подлъже, защото и във вайбър, и в olx излизат данни със снимка и всьо. Че даже и писаха грамотно 😁

# 723
И при мен се пробваха. Искат банкова сметка, да. То отвсякъде си личи, че е измама, но някой може да се подлъже, защото и във вайбър, и в olx излизат данни със снимка и всьо. Че даже и писаха грамотно 😁

Не искат сметка, искат данните на картата. Да искат сметка би било нормално.

# 724
Ми на мен баш сметка ми искаха. Да ми преведат парите.

# 725
Те от сметка (айбан) нищо не могат да източат. Нормално е ако някой иска да ти преведе пари да иска това. Нещо не ми се връзва с обичайната измама.

# 726
Знам ли, може да съм им била от пилотните и после да са си оправили формата Joy

# 727
Знам ли, може да съм им била от пилотните и после да са си оправили формата Joy
🤣🤣🤣

# 728
Цял свят прави преводи чрез IBAN на получателя. Някои дори за хиляди и милиони. Да искаш на някого IBAN не е измама, а плащане с банков превод.

Да искаш данни за номера на картата му, вече е нещо съвсем друго.

# 729
Ами право на личен избор дали да предоставиш или не - аз на точно този "екип" OlX Екип (khafsav1317@web.de) няма да дам и емотикон.

# 730
  • София
Ново при мен е мейл или смс от "Майкрософт", че облакът ми е пълен и ще бъде унищожена анформацията, ако не платя 🤣

# 731
  • Mediterraneo
Аз днес получих мейл от испанските пощи, че не са ми доставили някаква пратка. Да се свържа с посочения номер на уотсап да се уточним...

# 732
Това ми излезе във фейса

# 733
Ивайло пак се е активирал[img width=200 ]//cdn.bg-mamma.com/0Oq0/xlXsZ.jpg[/img]
А каква точно е измамата на този Ивайло и невероятния безплатен продукт за стави, който все напира да изпраща?Laughing

# 734
Сега е кухненска посуда.

Общи условия

Активация на акаунт