Обсъждане на имотни обяви - 33

• 45 953
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Близо до метростанция Опълченска на бул. Тодор Александров и негови преки има няколко големи паркинга, където можеш да провериш, ако има свободни места, както и дали те устройва цената.

# 346
Благодаря за отговорите, не знаех Simple Smile Работата ми се пада в близост до Метростанция Джеймс Баучер-2ра линия на метрото, затова търся спирка на метро в близост.

# 347
Замислете се за какво Ви е автомобилът в София и има ли смисъл да го карате тук! И в София се крадат коли, не пишете в коя част на Опълченска е този апартамент, защото някои му казват център на зоната около Сточна гара, други на Опълченска и Сливница. И на двете места има магазин Била или Лидл. Градски транспорт има и може да се придвижвате без кола. Оставете колата у дома или плащайте паркинг.

# 348
Колата бих я използвала доста рядко, най-вече, за да пътувам извън София, а не в града или поне не толкова често.

# 349
До метростанция Опълченска пише, че е апартамента. За под наем става, по-добре от Овча Купел. Магазини както вече са ви писали, има. Само колата е проблем, ще трябва на платен паркинг. Извън зоната да се паркира вече идва малко далече, пък и няма да може да я наглеждате.

# 350
Зелената зона свършва след булевард Константин Величков, ако не се лъжа, нали? Simple Smile Мислех да паркирам в този район, но знам ли..

# 351
Много далеч е К. Величков и кога ще ходите да я наглеждате и ако я ударят или откраднат кога ще разберете? Паркинг Ви е единствен вариант за мен или я оставяте с ясното съзнание, че може повече да не се качите на нея след време....

# 352
  • Варна
На ваше място бих наела нещо в квартал извън зоната, но пак близо до спирка на метро, с което така или иначе ще ходите на работа, просто ще пътувам няколко спирки повече.

# 353
На ваше място бих наела нещо в квартал извън зоната, но пак близо до спирка на метро, с което така или иначе ще ходите на работа, просто ще пътувам няколко спирки повече.

Разбирам, и аз бих постъпила така, но проблемът е, че няма жилища, които отговарят на критериите ми, та съм се спряла на тези варианти засега..

# 354
  • Варна
Чак пък да няма в цяла София… Rolling Eyes Какви са ви изискванията? Все с нещо трябва да направите компромис.

# 355
А хазяинът не е ли съгласен да ви направи адресна регистрация срещу допълнителен депозит (който да ви върне, като се пререгистрирате при напускане) и да си вземете винетка за паркиране в района - 100 лв. на година, ако не са го променили? И аз не смятам, че паркиране на 1-2 спирки на ГТ е разумна идея - дори извън зоната, местата за паркиране са кът, местните могат като минимум да ви пукат гумите, да ви дерат колата, огледало да счупят...Ей на, очаква се студ другата седмица, 1 седмица, без да ползвате колата, и ще ви падне акумулатора...

# 356
Глупости са това с пукането на гуми и дрането. Аз живях в района около 6 години и паркирах до парк Св. Троица. Нито веднъж не съм имала проблеми. Хем и малцинствата са близо. Обаче парка е далеч от Опълченска, иначе там не е зона, но пък ставаше все по-трудно паркирането.
Други приятели също имат коли, които паркират, където намерят. Не съм чула за неприятности. Искам да кажа, че София не е толкова вандалска, както я изкарват.

# 357
Аз бих ви предложила да погледнете Банишора. Цените на наемите там не са много високи, ще имате повече опции къде да намерите да паркирате, близо е до метростанциите, които са по вашата линия на метрото. Горе-долу сте и близо до центъра. Доколкото разбирам ще използвате София като "спалня", т.е. идвате, работите и си тръгвате, когато сте хоум офис. Трябва ви добро решение къде да си държите колата в такъв случай, най-добре е под наем, разбира се, ако можете да си позволите. А още по-добре е квартира непосредствено до/около работата, но в района, където работите, наемите не са ниски.

# 358
Защо не търсиш нещо близо до 2ра линия на метрото. Прекачването отнема много време и е досадно в пикови часове.
Мандаринка - ясен пример как продължава да се разнася едновремешна слава, че видиш ли, ако паркираш на грешното място, ще бъдеш вандализиран. Хайде да не живеем в миналото. Шанса това да се случи е минимален. Така се носи славата на някои квартали с десетилетия и върви обяснявай, че нямаш сестра.

# 359
Да, и аз предлагам да си потърсиш нещо по спирките на линия 2

Общи условия

Активация на акаунт