Обсъждане на имотни обяви - 33

• 45 950
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Разгледай Надежда покрай линията на метрото, не вярвам там да не може да се намери прилично жилище за сам човек за 600 лв. Тъкмо няма да се прехвърляш на Сердика, мен лично ме влудява прехода между линиите.

# 376
Там е работата, че този наем идва нисък вече за София и трябва да изберете малко по-компромисни локации или да направите компромис с няколко неща едновременно.

# 377
location, location,но у нас е много странно.Преди 15г. и повече големи реклами бяха на Ман Ли.Колко е да локейшън? ''Любимото ми'':Някога това ще стане много престижен и скъп квартал.Колко някога,20,30,50г.?Сега презастроено,все така без инфраструктура и сума ти др.неща,но пак си е скъпо.То като ти мине живота,остава успокоение,че внуците ще живеят на престижна локация.През това време се появили още ''престижни''.Всичко е много странно и сбъркано у нас.

Да, точно. Южни квартали е широко понятие, както и северни квартали.
Аз точно това се притеснявам - че ще заменим кон за кокошка. Ще се набием у престижното и ще плащаме цял живот, ще се избиваме за парко място, а ще си продадем доброто жилище на ниска цена, което е на входа на парка и тази част на Надежда е много приятна и комуникативна, но това го знаят само хора, живеещи в София и походили тук там, не само на база слухове.
Като изключим някои обективно гадни места за живеене и екстра луксозните в центъра, дето цените не са за простосмъртни, останалото е от едното "село" в другото "село".
Манастирски ливади, когато се разрастваше, беше достъпно. Сума ти хора от народа надойдоха тогава. Брокерите продължават да ми го предлагат като алтернатива, ми колкото и пъти да ида, не и не.
Та да си дойдем на думата - какво ще рече location всъщност.
Аз съм от София и никога не съм считал Надежда за приятен квартал. Съвсем нормално е в Стрелбище да е по-скъпо от Надежда. Ако човек има деца, които тепърва ще са ученици е още по- желателно да се живее в южен район. Разбира се (както вече се каза) далеч не всички южни райони са еднакви или топ, но добри локации има достатъчно.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 22:08 от Мъфин

# 378
И аз не познавам Надежда, в Обеля не ми е стъпил кракът.

# 379
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a170464442972078&slink=a57nrt&f1=2

Не се разбира кой, защо и какво продава, но съдържа общообразователна информация, например - какво е сушилня JoyJoy Нов стандарт при измерване на разстояние до градски траспорт (с точност до секунди) и още доста бисери Laughing

# 380
Е каккккк??? Гараж направен с много ЛЮБОВ и ЧАР, щото роднини на собственика са щели да живеят там Laughing Кое не е ясно 🤭 В крайна сметка, нищо не може да заличи факта, че продават 23 кв.м ГАРАЖ за 55 000 евро Flushed

Скрит текст:
Ние пък си търсим кола и ми попадна обява със следния текст Flushed Как да не пожелаею да я видиш Laughing

Автомобила е бил откраднат, намерен и върнат.  има прокурорско решение. Не са пренабити номерата. По колата нищо не липсва. Свален от регистрация за съхранение в частен имот

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 16:08 от Барбалена

# 381
Е каккккк??? Гараж направен с много ЛЮБОВ и ЧАР, щото роднини на собственика са щели да живеят там Laughing Кое не е ясно 🤭 В крайна сметка, нищо не може да заличи факта, че продават 23 кв.м ГАРАЖ за 55 000 евро Flushed

Да, но пък брокерът НЕ МОЖЕ да работи с колеги (но ако колеги имат нещо спецално може да да му пишат), освен това заедно с още един брокер плануват да го реализират до средата на месеца Smile На снимката пък се вижда един завой - нито сграда, нито гараж, нито така интересното вляво от гаража, нито прозорците ДОГРАМА Joy

Тук ще се окаже цялостно творчество, реших да поразгледам другите обяви на агенцията и още от първата научаваме интерсни неща:
Цялото каре Одрин, Сливница, Кирил и Методий, Овчо поле е с интересни постройки, придобили законност по интересен начин. Клиент без контакти в общинската администрация или с каквито и да е неясни му въпроси
- не е моя клиент.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a12699524022309528&i … 2=0&f3=&f4=&f11=2

Отивам да чета още Laughing

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 16:17 от FreshBreeze

# 382
Припадам Joy
 То описание, то емоция, то хъс за продажба. Провокира сериозно въображението, за това има много думи, но не и снимки. Развихрете малко фантазията си :Р То със снимки, може всеки Grinning

# 383
Човека обяснява какво е сушилня, защото явно няма пералня. Та да не се бъркат двата уреда 😃

# 384
Благодаря ви. И аз още се смея.Joy

# 385
И колко грамотно е написана само...

# 386
  • София
Не четете бавно и с разбиране - има си пералня в банята на гаража.
Сушилнята е в кухньохола. Да не се бъркат уредите.

# 387
и аз отидох да чета обявите на агенцията

https://unirema.imot.bg/

# 388
Тоя гараж на много кв се разпростира 🤣

# 389
И при нас има страхотни, т.е. страховити обяви. Като тази например - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a170410602586550&sl … a5rgx1&f1=1&fe7=1
Цена като за Лозенец, а се намира в краен квартал в провинциален град. Важното е, че е обзаведен и има мазе и е от частно лице, което не работи с брокери. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт