Обсъждане на имотни обяви - 33

• 45 910
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Тези примери мисля са във връзка с апартамента в Овча Купел, не за този в Яворов.

# 511
Определено се получи като  детската игра на развален телефон.
Извинявам се за объркването, просто в последните страници коментирахме офертата за Яворов.

# 512
Е как да не е ясно, нали е вмъкнат цитат?!

# 513
  • София

До колкото аз разбрах, търсят жилище за тях двамата, за да го ползват след време. Наема ще е, за да не стои празен докато дойде време да живеят те там. Едва ли ще успеят с наем за няколко години да го избият. Тук е за лично ползване, но след време. А и да си вложат (може би) някакви готови пари. За това като е за под наем, могат да направят минимални подобрения. Цялостно не е зле. Като дойде време да живеят там, ще го ремонтират по-хубаво. Само банята не е показана, а тя ако е от соц време, ще глътне много пари. Аз, ако съм наемател бих се отказала заради стара баня, колкото и другото да е добре.

Tочно так е, инвестиция е,  която ако/когато на детето му потрябва жилище ще стане за нас основно, имаме и къща, ако някой не дай си боже счупи нещо отива да живее в гората Mr. Green

Решихме, ще го купим, пък след време ще мислим кой ще живее там.

# 514
  • София
Възрастни хора трябва да живеят в София, пак от опит. Болници, рехабилитация, парно, близо до децата които ги обгрижват. Не става в гората.  Cold Sweat Аз майка и татко от гората ги прибрах, по спешност, добре че имах друго жилище да ги настаня... че инак не знам... дори областен град в Бг, пак няма свестни доктори и рехабилитации... търчи се за всичко по София.  Да не ви се налага....

# 515
Честито от мен. Много на късмет да ви е жилището. Heart

# 516
cabo san lucas , съжалявам за преживяното. София предлага големи възможности, особено по отношение на болници и лечение, но в случай, че възрастен родител/близък е свикнал с малък град или село надали ще се чувства особено комфортно да прекара старините си в апартамент. Визирам случаите, в които човек може да се грижи за себе си.
 nad_tab, честито и от мен:) да имате прекрасни моменти, когато заживеете там, а докато това стане да случите на готини наематели:))

# 517
Сигурни ли сте, че не можете да намерите нещо по-добро за тези пари?
Не съм търсила тристайни, например това - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c166437685052456&sl … a88dzh&f1=3&fe7=1.
Не е тристайно, но е било такова и пак може да стане.
или това -
това също - [url=https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c170110181781498&slink=a88dzh&f1=4&fe7=1]https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c170110181781498&slink=a88dzh&f1=4&fe7=1

Благодаря. Не търсим в райони със Зона, защото сме с 2 коли и тъсим на свободно паркиране само.

# 518
О , тогава забравете и за ОК стара част и ОК1.
Свободно-няма . За сега все още платен паркинг има обаче.

# 519
Изобщо има ли квартал в София, в който след 18 ч да можеш лесно да си намериш място за паркиране?

# 520
  • София
Възрастни хора трябва да живеят в София, пак от опит. Болници, рехабилитация, парно, близо до децата които ги обгрижват. Не става в гората.  Cold Sweat Аз майка и татко от гората ги прибрах, по спешност, добре че имах друго жилище да ги настаня... че инак не знам... дори областен град в Бг, пак няма свестни доктори и рехабилитации... търчи се за всичко по София.  Да не ви се налага....

Гората е на 20мин от София с почти денонощен магазин на 5мин. пеша и спешно на 10мин. с кола.

Благодаря. Не търсим в райони със Зона, защото сме с 2 коли и тъсим на свободно паркиране само.
То зависи къде със зона, за живущи, паркирането в зелена зона е 100лв. на година, за 2ра кола е 200лв. и има някой тихи места, където се паркира без проблем.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 22:17 от nad_tab

# 521
Изобщо има ли квартал в София, в който след 18 ч да можеш лесно да си намериш място за паркиране?

Може би някой супер краен квартал, който едно време е бил село, а сега е приобщен към града.
Няма квартал, в който свободно и бързо да паркираш до дома си. Чист късмет си е. Даже и да имаш стикер за зона, не е сигурно, че място ще намериш.
Парко място/гараж е задължителна покупка към апартамент. Особено, ако се взима в новострояща сграда. За старите сгради в центъра, панелните блокове по кварталите, няма как, но е абсурд вече да се вземе ново строителство без поне едно парко място. Дори и сега да е рехаво с паркирането, след 5 години няма да е.

# 522
Да допълня горния пост. Гараж+паркомясто  щом колите ще са две. Принципно ако трябва да избирам малко по-редовен градски транспорт и широки удобни и не заледени тротоари , не бих се замисляла изобщо. Могат да забранят паркирането в целия град ако искат. Даже ще е  още по-приятно и по-чисто за да се разхождаме за профилактика срещу остеопороза.
Е помечтах си . Стига толкова. След леда, градът е потънал в кал и мръсотия, на само докато изсъхне и тогава щем не щем   го дишаме.

# 523
Привет! Какво мислите за този имот - https://home2u.bg/property/%d0%be%d1%84%d0%b8%d1%81-23/  ? Ние сме семейство с 4 г дете и търсим първо собствено жилище. Дали е трудно и скъпо да се промени статута на жилищен имот или дали би било проблем да го ползваме така, със статут на офис? Струва ми се изгодно, дали няма уловка?

# 524
Имаше някакви промени за апартаментите със статус на офис. Трябва да говорите с адвокат. Аз с тези прозорци съм твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт