Обсъждане на имотни обяви - 33

• 45 905
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
mamamari хвана другия влак Simple Smile  Мислиш ограничено на база това, което имаш. Изобщо не обсъждам сътвореното чудо. Говоря, че когато се е взело решението това да е жилищна площ е нямало нито стени, нито каквато и да е комуникация. Тогава е трябвало да се разпределя практично. А в случая се е разпределяло лесно - да излезе без пари. Резултата се вижда.
За "сериозна изолация" и пак е студено зимата явно не е чак толкова сериозна изолацията.

# 451
Mоже. Но така мисля аз.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 21:47 от mamamari

# 452
Здравейте! Какво мислите за тази обява? Заслужава ли си парите за района и квадратурата? Говорих с брокер по телелфона - намира се на ул. Народно хоро 44 в Овча Купел, като втора сграда във вътршен двор и чистата площ е 75 кв.м.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c170169930357211

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 15:33 от Veneta Bozhilova

# 453
Ах, над 200K за Овча Купел. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лукс казват, този тип баня имитация на дърво с имитация на мрамор ми бърка в червата, останалата мебелировка е нова, да, но не е лукс.

# 454
Не се разбира или аз не видях, дали в цената е включено паркомясто или гараж. Ако трябва да се купува допълнително...не изглежда оферта. Иначе забутано малко, може би е добре да се види дали влиза достатъчно светлина, но пък не е на голям булевард, което е предимство от към мръсотия. Кухньохолът не е кой знае какво, малка кухня с малко работен плот, малък диван поне за моите представи, малка детска стая, но да кажем, че среден клас ново строителство е така. Далеч мебелите не са луксозни. Последно като съм минавала по тази улица, беше в много окаяно състояние, не знам сега как е. За мен не е в особено добрата част на Овча Купел. Ако трябва да се купи и гараж/паркомясто, мисля че все пак би могло да се намери нещо по-добро...
А и е реално е живяно около година и половина. Не, че това винаги е определящо, понеже има много фактори. Но да си купиш жилище 2021 (освен, ако не е било на зелено), да го ремонтираш, обзавеждаш и след една година да го пускаш да се продава. Не знам, явно доста бързо са преценили, че не е за тях или не е много ок. Това последното е доста субективно, но все пак.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 15:15 от Хипопотам

# 455
  • София
Улицата правиха ремонт и ще бъде чисто нова скоро. От западната страна на тази сграда лятото разчистиха терен и се строи голям комплекс и е точно до малката сграда. Метрото не е толкова близо- на 2 спирки с автобуса е метростанция Мизия. Района е спокоен, парка е наблизо Blush

Тази къща вече я няма, а явно това е в кооперацията отзад на втора линия Blush
2021 г. цената им беше 1000 евро, може пък някой да капитализира Blush

# 456
За цената е ок - така вървят в района и със сигурност при преговаряне ще отиде надолу. Да, на мен ми се виждат високи спрямо това, което се предлага, но са такива средно за нови сгради. Тази квадратура е малка по мое мнение и по всяка вероятност до метростанцията е над 1 км., което не е съвсем "в близост" (разбира се, отново според моите разбирания). Мисля, че точно в тази част Овча Купел е адски пренаселена, тесни улици и много нови сгради с паркирали автомобили навсякъде, където това е възможно, нещо като Манастирски ливади.

# 457
Благодаря за отговорите. Иначе не - не включва паркомясто, но и аз се чудя за родители с дете на 1 г. с перспектива за още едно дали няма да ни е малко... Но просто в момента почти няма предлагане, а нямаме време и познания за обзавеждане и ремонт на празен апартамент (на Ш и З) - майсторите и те са почнали да искат едни баснословни суми за ремонт.

# 458
“Обзаведен с вкус и качествени материали” 🤣🤣🤣
Поне гледат ли снимките като пишат описанието. Мебелите са като от “луксозна” серия на Виденов. Дивана изглежда толкова неудобен и евтин. Столовете са 50-70 лв от Юск. Секцията е толкова семпла и нещастна.
Вече всичко, което не е със соц мебели, го пишат луксозно и дизайнерско.

# 459
За обзавеждането си е според вкуса - на едни ще им се хареса и биха го възприели за лукс, за други не, така че аз това не бих го обсъждала. Конкретно в този има неща, които бих оставила и други, които не, но това си е субективно.

# 460
Апартамента ми се струва, че е под отворена тераса, което ако е така е минус. Малко ми стои мрачно, може и да е от интериора.
 Относно квадратурата за 4 човека (щом имате желание семейството да се разшири) може би е малко...
 Каква е квадратурата на спалните?

# 461
Здравейте! Какво мислите за тази обява? Заслужава ли си парите за района и квадратурата? Говорих с брокер по телелфона - намира се на ул. Народно хоро 44 в Овча Купел, като втора сграда във вътршен двор и чистата площ е 75 кв.м.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c170169930357211
Това е много висока цена за Овча купел. На шпакловка и замазка, или в строеж цените са 1400-1550 кв. м.
После може да си го довършите наистина луксозно и цената ще ви излезе по-ниска от обявената.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 20:11 от bubkab

# 462
Апартамента ми се струва, че е под отворена тераса, което ако е така е минус. Малко ми стои мрачно, може и да е от интериора.
 Относно квадратурата за 4 човека (щом имате желание семейството да се разшири) може би е малко...
 Каква е квадратурата на спалните?

Родителската е около 12 кв.м, детската ми казаха че е по-малка - около 10. Чудя се за този район дали изобщо си заслужава, чувам се му викат новите МанЛи, но от няколкото ходения по огледи там, нямам такова усещане, но минусът за мене е че е някак изолиран района откъм транспорт. Метростанциите са далече, има автобуси 60 и 73, но май не са особено редовни, затова ще се радвам някой живеещ в района да сподели реални впечатления.

# 463
Ето едно луксозно жилище - https://address.bg/sofia-iztok-tristaen-apartament-offer580665
Вижда се, че е обзаведено от дизайнер, който се е съобразил с изискванията на клиента. Stuck Out Tongue Closed Eyes
В нашия град попаднах на следните две обяви -  https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b170600782594117&sl … a84giv&f1=1&fe7=1
А в другата описанието е следното - Състои се от едно помещение, което е функционално разпределено с кухненски бокс, кът с кухненска маса и столове, комфортен разтегаем диван/легло (с капацитет на двойно легло), кът за отдих с панорамна гледка и баня с тоалетна. Имотът е след основен ремонт, с подменена дограма и входна врата, поставена е топло и хидроизолация и е обзаведено с всички необходими мебели и електроуреди като: смарт телевизор, печка, фурна, абсорбатор, хладилник, пералня със сушилня.  Струва 2550 евро/м2 и е цели  ... 9 м2.

# 464
Малки са спалните, особено щом искате още едно детенце. Вариант е да се използва родителската за детска, но и 12квадрата ми се струват малко за 2 деца. Може би поне 15-16 Simple Smile

Отдавна не съм ходила в Овча купел, но за съжаление квартали със свободни пространства ги грози опасността да заприличат на манастирски ливади, Кръстова вада. Поне обаче с повечето строежи и завършени кооперации ще имате по-голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт