Обсъждане на имотни обяви - 33

• 45 948
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Супер оферта, 31м2 има и мазе.
Цената не мога да коментирам,  Търново ми е Рим. Joy

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 01:41 от So Lucky*

# 391
  • София
Човека си е решил да си купи в София, примерно, затова е надул...ако стане стане... Да смени това за същото в София като квадратура.... Нека се пробва... Grinning или надул е, че да направи яка отстъпка при пазарлък.. Кой го знае..

# 392
Защо не търсиш нещо близо до 2ра линия на метрото. Прекачването отнема много време и е досадно в пикови часове.
Мандаринка - ясен пример как продължава да се разнася едновремешна слава, че видиш ли, ако паркираш на грешното място, ще бъдеш вандализиран. Хайде да не живеем в миналото. Шанса това да се случи е минимален. Така се носи славата на някои квартали с десетилетия и върви обяснявай, че нямаш сестра.
За 4 години имаш три сестри. Два пъти срязана гума, веднъж на жената веднъж моята, и едно счупено огледало.

# 393
Здравейте, от 6-7 месеца се оглаждаме за апартамент и днес ходихме на оглед в поредния. Намира се в Кръстова вада https://www.creerbulgaria.com/bg/78596/index/categoryId/25908
Апартамент 21. Много ми се иска да чуя и вашето мнение, защото има 2-3 неща, които ме притесняват. Апартаментът е на 7-ми етаж, но гледа изцяло към ул. Сребърна  която ми се стори изключително натоварена. Терасата е остъклена, което си е по проект и разполага само с единичен отваряем прозорец. Сградата се продава от 1,5 години и има продадени само 9 апартамента. Има получен Акт 14 от 07.2022 г  но все още няма Акт 16 /това нормално ли е/. Някой чувал ли е за строителя Creer Bulgaria? Ще бъда благодарна на всяко мнение

# 394
Огромна червена лампа.

# 395
3000€/кв без акт 16? Аз на Вас се чудя.

# 396
  • София
А какво е обяснението - защо няма Акт 16?
Иначе разположението ми харесва.
Ул. Сребърна постепенно ще се разтовари от гр. транспорт. Повечето автобуси постепенно ги пренасочват по ул. Ф. Кутев.

# 397
То защо няма А15???

# 398
Недейте. Апартаментът има хубаво разпределение, но до там приключва всичко. Акт 15 би трябвало вече да е взет.
Отделно, че цената е много висока за квартала. В Кръстова вада има голямо предлагане и съответно цената на квадрат в повечето случаи е много по-ниска.

# 399
А какво е обяснението - защо няма Акт 16?
Иначе разположението ми харесва.
Ул. Сребърна постепенно ще се разтовари от гр. транспорт. Повечето автобуси постепенно ги пренасочват по ул. Ф. Кутев.

Уж предстои скоро. До средата на годината обещават Акт 16. Не казвам, че няма да стане, но кой може да гарантира. Това за транспорта е полезна информация. Благодаря!

# 400
А, акт 15 имат ли? Според мен тогава трябва да са го взели поне него. Обикновено след акт 15 до 3-6 месеца се взима и акт 16. Проучете за акт 15 до къде са. Трябва да са взели поне него.
На мен ми е странно защо има толкова свободни апартаменти. Обикновено при другите строители повечето са продадени и накрая евентуално остават 1-2 не толкова предпочитани.

# 401
  • Варна
Нали не очаквай някой строител откровено да си признае, че сградата му ще види акт 16 през крив макарон? Пълно е с такива блокове, които по 10 години си чакат. Едно време и ние живеехме в такъв блок, даже повечето съседи се кефека, че не плащат данък. Но при сегашните цени на промишлен ток, това е безумие. Нашия блок взе акта след 20 години и с дебели връзки на новособственик, закупил вътре на безценица.

# 402
  • София
Колко е обичайното време за получаване на акт 15? От юли 2022 до сега е година и половина. Какъв точно е проблемът освен цената, която ми се струва космическа за нещо, което по документи е купчина бетон с покрив?

# 403
" не казвам, че няма да стане, но кой може да гарантира" това ваше изказване ли е или на строителя?
 Периода между акт 14 и 15 обикновено е около година мисля.

# 404
" не казвам, че няма да стане, но кой може да гарантира" това ваше изказване ли е или на строителя?
 Периода между акт 14 и 15 обикновено е около година мисля.

Това са мои разсъждения или по-точно притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт