Любители на котки - Тема 189

• 37 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Почти 3 часа в самолета,преди изобщо да излети!😶 От преди минута-кой ми се радва

С госпожицата ще се запознаваме наново.

# 481
Привет и от нас!
Съжалявам за Бенджи!
NoProblems, много яко това боди на Мъри, и отива ѝ, що да не ѝ отива. И да чакаме хистологията 🙏
 Чакам Линош да заспи и да се лакирам, ама... днес е особено активна 😁. Лина много играе в тунела, а кака беше против да го купуваме, сега обаче ѝ се радва. Харесва ѝ също да се катери на всякъде и колкото е по - на високо изглежда доволна.
Вчера най - после ѝ взех хамак, от кога му се каня, даже питах тук в темичката, и ми казахте, че се харесват ама... тъкмо за дядо Коледа да не я мисля. Голямо душене падна като се качи на него и понеже с кака притискахме вендузите към стъклото, та и тя помагаше и слага лапка. 😂
Ето я, гледаше сериозно в началото, днес е доста по - смела.😉

# 482
Аз този тунел го взех без особена надежда,  обаче той много го харесва. Сега ми се иска да взема по-голям, но за такъв има място само на втория етаж.  Проблема е,  че Лио като тича все едно тичат стадо бизони върху дюшемето и нощем ще ни пречи 😆

# 483
Момичета, ще кача снимка на Коки. Моля, да погледнете и да ми кажете дали виждате някаква разлика в очите му. Лявото ми се струва по-мътно. Припомням, че на 21.11. му бихме третата доза ваксина Biocan m. Дясното му око беше започнало да сълзи и вета предписа капки Тобракулин Д, но сега ме притесняв лявото.

# 484
С моето лаишко око виждам едно спокойно коте с хубави очета.

# 485
Cardhu, да спокоен е непрекъснато точно,  както изглежда на снимката. Оливър го закача да си играят, но той въобще не иска, само лежи и гледа така спокойно. Чак се чудим нормално ли е. Мислим си да не е от ваксините така меланхоличен.

# 486
Ми то пък може ли все да му се играе?! Може да е на мързелива вълна.

# 487
WinWаr, дай банкова сметка или револют да помагаме. Сигурна съм, че и други не биха имали против да се включат.

Много благодаря за помощта! ❤ Ама за сега няма нужда. Той Наруто днес не е повръщал, пие водичка, но все още не иска да се храни. Малко по-добре е сякаш. Не съм звъняла в клиниката. Не искам да изглеждам като някоя параноичка, която ги притеснява за най-малкото нещо. Ще видим как ще е през следващите дни. Ще ви държа в течение Simple Smile

# 488
  • София
Ходихме на Зоо експото. Интересно беше.
Взехме им Carnilove храна. Подариха ни купия за съхранение на храна на Brit. Одобриха храната.
От същият щанд им купихме и мишки с пера. Полудяха направо Simple Smile Аш захапва и ръмжи.

Направихме и поръчка за дървено колело за тичане. Ще ни го донесат в сряда. Децата ще си получат коледният подарък месец по рано.

Вчера ни представиха и система за наемане на гледачи и за набиране на гледачи. Жената се смееше "Нещо като букинг". От януари щяла да е онлайн.

# 489
Момичета, ще кача снимка на Коки. Моля, да погледнете и да ми кажете дали виждате някаква разлика в очите му. Лявото ми се струва по-мътно. Припомням, че на 21.11. му бихме третата доза ваксина Biocan m. Дясното му око беше започнало да сълзи и вета предписа капки Тобракулин Д, но сега ме притесняв лявото.
Тобракулин Д - не! Тобракулин без дексаметазон! Дексаметазонът покачва вътреочното налягане и може да замъгли очите. На тази снимка не се вижда много добре, но, да, като че ли е леко по-мътно очертанието на зеницата на лявото око.

# 490
AnMary, може ли повече информация за колелото и фирмата за гледачи?

# 491
Попадна ми реклама на този сайт:
https://www.temu.com/bg/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0 … VIHfHZC5Y-Wujt7f8
Има и колела за котки, и въртящи се драскалки. Агресивно навлизат на нашия пазар и са с повече от добри цени.

# 492
  • София
AnMary, може ли повече информация за колелото и фирмата за гледачи?
На колелото ще пусна снимка в сряда. Все още не е качено в сайта на магазина.
Аз го харесах на изложението в събота. С ММ ходихме в неделя да поръчаме. Изложбеното колело беше продадено.
Сайтът на магазина е https://karasto-pets.com/
Като пусна снимки ако ти хареса може да звъннеш в магазина.
За София доставят всяка сряда. Ще ми го доставят сглобено.

Самата идея ми хареса. Заимствана е от чужбина.

Сега намерих и брошура на Муцунка (https://mutsunka.com/). Чудя се за този спрей - https://mutsunka.com/product/lucaa-probiotichen-sprey-za-dentalna-higiena-100ml
Мед. сестра беше видяла кариес на Дейзи. Самият ветеринар не я е преглеждал. Като ги водя за ваксина ще говорим и за зъбите.

# 493
Ami_nka, възможно ли е в едното око да се капят капки а да се повиши вътреочното налягане в другото? И какво трябва да направим сега?

# 494
Попадна ми реклама на този сайт:
https://www.temu.com/bg/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0 … VIHfHZC5Y-Wujt7f8
Има и колела за котки, и въртящи се драскалки. Агресивно навлизат на нашия пазар и са с повече от добри цени.
Те са я намалили пак. Аз точно тези раници гледах и обмислях дали да не взема една.
Много симпатични изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт