Любители на котки - Тема 189

• 37 295
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Форест, не се притеснявай, ще преболедува и ще изгради доживотен имунитет. Това и е първата ваксина ли? Имали сте малшанс да се разболее преди да е изградила антитела..

Моята сега хапна от старите консерви, изяде около 1/2. Досега размахвахме любимото и перце, търчи като фурия.
Вчера ВЕТ ми даде хапче ГабаГамма, даде оказания как да се приложи преди евентуален преглед, обаче много ме е страх /дано не стигаме до него/ . Има ли в групата дами, които са успокоявали, такива по-буйни котани, като моята? И точно с този препарат ли?
Спокойна съм този път, щом успя да удържи 1 седмица 😁 от която 3 дни прекарани отвън  🙄 И вече дори имаме напредък, хапна малко гранулкииии 😊

# 406
Хубава ли е тази  марка храна ? . За всички видове питам суха, мокра давали ли сте?
8 килограма за колко ли време ще ми стигне се чудя?
моят ядеше Canin, но като попрочетох, че не е хубаво да яде влакна и всичко друго без месо, взех му тази храна.
Въпреки по-високия състав на месо, не я яде с удоволствие, както си обича Canin.

Моят години наред си ядеше само Роял Канин, докато не направи зловеща алергия, която лекувахме с месеци, даже го бяха отписали ветовете. С Concept for Life го спасих, но вече не давам никаква суха храна, той и не може да я яде вече Simple Smile

# 407
...
Вчера ВЕТ ми даде хапче ГабаГамма, даде оказания как да се приложи преди евентуален преглед, обаче много ме е страх /дано не стигаме до него/ . Има ли в групата дами, които са успокоявали, такива по-буйни котани, като моята? И точно с този препарат ли?
Вкъщи на всеки от бандата давам такова хапче преди преглед. Иначе прегледът може и да се провали, а примерно вземане на кръв да не може да се осъществи.
Не съм видяла никакви странични действия, категорично нищо различно в поведението на котките и котараците след като се приберем от вет.
Давам по една капсула на котка, но дори смея да твърдя, че не всички са чувствително по-спокойни от това лекарство.

# 408
Джасра, големи ли са твоите?
На мен доктора ми изтегли 6мл. серум глюкозе, там трябва да разтворя таблетката и да дам само 1мл.
И кога започва да действа лекарството?

# 409
Ето я моята госпожица,  неядящата 1 седмица със стомашните проблеми, оказа се че има Панлевкопения, за щастие в слаб вариант.. Сигурно се е заразила от Анабелчето.. Явно при големите котки минава по-леко.

Добро утро... и бързо възстановяване! Weary

# 410
С това лекарство за хора трябва да се внимава, какво остава за животни. Не бих давала на животно.

# 411
Ето я моята госпожица,  неядящата 1 седмица със стомашните проблеми, оказа се че има Панлевкопения, за щастие в слаб вариант.. Сигурно се е заразила от Анабелчето.. Явно при големите котки минава по-леко.

Лошо... Почнахте ли лечение?

# 412
Ето я моята госпожица,  неядящата 1 седмица със стомашните проблеми, оказа се че има Панлевкопения, за щастие в слаб вариант.. Сигурно се е заразила от Анабелчето.. Явно при големите котки минава по-леко.

Лошо... Почнахте ли лечение?
Дааа, ама тя е видимо добре, даже изяви желание да яде пак, хапна и малко пауч, но не изяде целия. По-добре от нищо 😁 свалила е 700гр. горката..

# 413
Хубава ли е тази  марка храна ?
Скрит текст:
. За всички видове питам суха, мокра давали ли сте?
8 килограма за колко ли време ще ми стигне се чудя?
моят ядеше Canin, но като попрочетох, че не е хубаво да яде влакна и всичко друго без месо, взех му тази храна.
Въпреки по-високия състав на месо, не я яде с удоволствие, както си обича Canin.

Моят години наред си ядеше само Роял Канин, докато не направи зловеща алергия, която лекувахме с месеци, даже го бяха отписали ветовете. С Concept for Life го спасих, но вече не давам никаква суха храна, той и не може да я яде вече Simple Smile
Concept for Life -- нашият кот гранулите не ги харесва, колкото желето с парченца "месо"

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 15:23 от Pepina_n3

# 414
  • Варна
Добре, че е по-малкото зло и котанката реагира на лечението, Forest fairy. Дано бързо да мине и да забравите.
За успокояване на Мъри са ми давали транквилин. Последните два пъти обаче я слагам в клетката без борба и никакви протести. Какво й стана, не знам. Явно й хареса да ходи на вет.
Ето я с боди, първа фешъниста

Масата е стара, но след две седмици започваме ремонт и условията ни на живот ще се подобрят.

За котето със запушения уретер. Хубаво, че в клиниката се опитват да му спестят операцията. Подобни операции са с риск от следоперативни усложнения и смъртност. Дано да се размине само с катетър. Стискаме палци и лапки на котьо, пишете какво се случва.

# 415
  • София
Ама тя верно фешъниста! Не съм предполагала, че могат да изглеждат толкова добре котешките бодита.

# 416
Мисля сега да им поръчам по 1 пакет Concept for Life за кастрирани и бебешка и се надявам да се хареса. А наистина ли от нея по-малко им миришат изпражненията? Изпуснах намалението в пет мол🙁 надявах се и днес да имат,  но не 🙁 нищо

# 417
Много е сладка Мъри. Бодито е супер.
Нашата не протестира да излиза, но като види че наближаваме ветеринарния кабинет става неспокойна. Повечето пъти, ако не е както за кастрацията, я водим с раничка, а не с клетката, а тя там обича да влиза, а и да излиза няма търпение.

# 418
Днес ми препоръчаха дифузер Feliwey с котешки феромони. Дали някой е ползвал и доволен ли е? Котката ми започна да пишка извън тоалетната, когато я оставя сама, и преди се е случвало и знам, че е от стрес.

# 419
  • Варна
Благодаря, Шарки, но то нали знаеш 99% от модела Simple Smile зависи Simple Smile

Не съм знаела, че има ранички, сега ме запалихте и за тях да гледам Simple Smile

Аз лично от фелиуей съм доволна. Но е с натрупване и в затворено помещение.

Общи условия

Активация на акаунт