ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, вашите деца отказват ли храна при зъбоникненето. Моите ги спрях от кухнята, защото не я искаха. Започнах да им готвя, но не искат вече и нея. Единственото, което хапват с кеф е закуската. Попара, макарони, юфка.. и следобедната закуска обикновено е плод или кисело мляко с бисквитка, бисквитена торта. Всичко друго е с голям зор и тръшкане. Случва се често да дам банан за обяд, само да не стоят гладни. Направо вече се виждам в чудо. Готвя им разнообразно. Пилешки супички, топчета, телешко варено, крем супички, ориз със зеленчуци. Пробвах печени зеленчуци на лентички и тях отказват и вече не знам какво да правя.

# 511
Зъбоникненето им влияе на цялостното настроение - и са зверски криви, понякога ненаспани и не искат и да хапват. На периоди са. И на мен банана ми е тайното оръжие, никога не отказват. И при нас закуската никога не се отказва, но обяда е мъка доста често. В момента Сорая е на тази вълна и днес например яде принцеси с кайма и кисело мляко с мен 🫣

# 512
Кадерайче, като пишеш за почивка и направо зверски ти завиждам. Всички сме така изморени, не си сама. С прохождането и тръгналите кучешки ми се иска на ден по няколко пъти да го метна през терасата🤣🤣🤣. С това отговарям и на Весито.
Веси, не е само от зъбите и от прохождането и лекото порастване и разбиране.
Знаеш, че аз готвя и при нас е същото. Матей даже взе и банан да отказва, а както казва Мамето, това си е тайно оръжие. Ама не ще и него в последно време, измени се нещо. Мръщи се на досегашната закуска и взех да правя тиганички всяка сутрин. Днес пък тях отказа. На обяд също е борба, а вечер яде само на клипчета от ютуб. За 4-5 минути бутам вечерята и гася телефона иначе няма и да яде. Още не са пробили хубаво кучешките и го тормозят много. Сега много ме хапе и скубе и пипа навсякъде и сме оле мале. Взе да се качва сам в акумулаторната кола, спря ми дъха, като го видях. И така нататък😵‍💫

# 513
Ох това ядене... Бора си хапва , даже доста яде, но само въглехидрати. Баница, макарони, хляб , тук таме месо и доста плодове. Зеленчуци не е ял от доста време с апетит , всичко е с мъки. За капак се наложи да го отбия и сега се чудя как да пие АМ. Освен в каша , по друг начин не го иска. Иска ми се поне до 2г. да пие АМ , но не знам как ще стане. Много ми е болно ,че се наложи така да го отбия. И без това лека полека бях му ограничила кърмата, той и не си я търси , така че стана без драма от негова страна , но аз колко сълзи изплаках няма да ви казвам. Смених няколко АМ , но само това на Холе го приема поне в каша. С биберон , чаша , полусънен , никак не го иска. Стана доста изнервен , само ме удря, хапе, щипе. До преди да го отбия , го правеше само когато му кажа "Не" за нещо , откакто го отбих го прави и без причина. Добре че поне съня му е добър и не се буди. Страх ме е как ще ги изкара тези зъби без гърда. Още не е проходил , прави по 5-6крачки сам , но е далеч от истината още. Сега съм във филм , дали не прохожда заради това че няма мляко.
Кадерайче при най почивка няма. ММ като се прибере от работа , поема малкия , а аз или готвя, чистя или си крада една пауза за кафе. Аз докато го приспивам , той разтребва кухнята и накрая имаме по 30мин до час време за нас. Нито аз си почивам , нито ММ. И аз благородно завиждам за почивката , на нас скоро не ни се очертава такава , а така ми се иска да избягаме някъде за няколко дни. За капак , всеки ден вали и има страшен вятър , не става и за разходки.

# 514
И при мен почивка няма , ставам в 4:45-5 , пия кафе до 5:30 , после гладя (всеки ден по 2 перални) ,оправям миялна, слагам нова пералня и тн ( ако ми остане време до 7 и малко упражнения ) от 7 до 8 разходка и храна кучета ( междувременно и приготвяне на закуска за Ронина) , в 8 се буди Ронина по някое време пускам прахосмукачка с нея , баща и става пие кафе и излиза , прибира се 19:30-20:00 и за заглежда за да направя вечеря , след което той сяда да вечеря а аз я къпя и приспивам , към 22:00 когато вече спи подреждам хаоса от деня и кухнята от вечеря , и после ако имам желание и сили ( в повечето пъти нямам ) хапвам ако не взимам душ и лягам .върнала съм си кг от преди да забременея .Вече се отказах да моля и търся помощ , някак си свикнах с това да спя по 5 часа и сега си мисля че като тръгне на ясла живи и здрави септември ще имам малко време за себе си .Иначе всяка сряда идва фирма да чисти вкъщи -бани ,тоалетни прах и тн и няма да лъжа ако не беше така не зная чистенето къде щях да го вместя в програмата

# 515
Ех, почивка..това какво беше? 🤭 Не съм почивала отдавна, просто сменяме местата, иначе си е същото.
Кестенче, не се обвинявай, че не ходи заради АМ, та едно време, когато е нямало АМ, пък и не са кърмели (защото някой вампир или там каквото и да е същество им е откраднало млякото), давали са на 30-тия ден каша с брашно и вода, да не би да не са прохождали? Всеки си тръгва, когато му е времето.

# 516
Мами някой ходил ли в при доктор Елена Лазарова детски гастроентеролог в София и дали някоя имам нейн телефон за връзка че трябва на Елена да и се прави гастроскопско изследване но незнам нищо за нея

# 517
Божеее почивка.🤣 Добре че ходя 1 път в месеца на фризьор и козметик та стоя по 1-2 часа без да правя нищо.
Не знам при нас какво става, Томас е много крив, мънка постоянно,  сърди се. Не спи спокойно през ноща. Отделно ММ е болен ог вчера с висока температура и съвсем ми е зор. Днес си признавам докато го приспивах ми се насълзиха чак очите. Просто имам чувството, че не се справям, а в моменти като тези и че изнемогвам  Sad
Ирен завиждам за чистенето. При нас няма такава читава фирма иначе като почна работа мисля че и аз бих го направила. Попринцип държа да ми е чисто и подредено и в момента се разкъсвам.  Чистя,мия и търкам и в 1 през ноща...

# 518
Няма почивка. И аз свикнах да спя по 3-4 часа , защото при нас нощния сън все още е пълен ад. Сега понякога пият мляко по 3 пъти вечер. Пак се върна среднощната игра по 2 часа, приспиването на ръце. Честно казано понякога се радвам, че времето е лошо и не трябва да излизаме, защото нямам сили за разходки, тръшкане в количката и гонене из площадките. Пера, пускам сушилнята и само трупам купчини с пране за сгъване. За гладене изобщо нямам време. Успявам да пускам прахосмукачка всеки ден, но да мия пода не. Подредено ми е само, докато спят, после не си личи, че съм правила нещо. Вече честно казано ми се ходи на работа, а после как ще смогвам и на работа и цялата домакинство да въртя и децата не ми е ясно:grinning:

# 519
За чистенето , аз през седмицата пускам два три пъти прахосмукачка и мия пода(но не захранвам по метода да яде сама)всеки ден сгъвам и пера+ свекъра ми е сам к неговите дрехи пускам и чини мия. Събота е ден за общи чистене ММ подрежда , пуска прахосмукачка и разтребва кухнята , аз върша другата част.
Ние направихме прощопълник, Айлито си хвана една банкнота от 50евро🤣 ще стане бизнесмена🤣🤣. Снимки нямам имам видео, тя вече смело си ходи от стая до стая.
За почивката ние не бяхме , ходили с нея на море и искаме да и се компенсираме😁. Надявам се Велинград да ни хареса и времето наистина да е хубаво както се очаква. И Айлиз да слуша😁😁😁

# 520
И на нас ни се ходи много някъде, но някак си не искам да си го причинявам. То няма да е никаква почивка. Мисля, че в близките 2-3 години ще си го спестя. Не съм виждала по-големи мрънкачи от моите деца.
И ние ще направим прощъпулник другата седмица сигурно. Дойде ми иначе платното, което бях поръчала, сега остава само да си събера предметите, които ще подредим. Ето това си поръчах от жената, която ни направи украсата за рд.

# 521
Мами някой ходил ли в при доктор Елена Лазарова детски гастроентеролог в София и дали някоя имам нейн телефон за връзка че трябва на Елена да и се прави гастроскопско изследване но незнам нищо за нея
много ми трябва тази лекарка ако някоя е ходила при нея може ли да ми даде кординати нейни като телефон за връзка с нея

# 522
https://superdoc.bg/lekar/elena-lazarova

много ми трябва тази лекарка ако някоя е ходила при нея може ли да ми даде кординати нейни като телефон за връзка с нея

# 523
Вяра, щом никой не пише, значи не я познаваме. Виж по други теми, вероятно има специализирани.
Честит прощъпулник на Айлиз!  Емили първа проходи, последна ще има май прощъпулник, но ние чакаме топло време.🤭
И аз искам фирма за почистване, но сме в ремонт на хола и чакам да приключи, та да повикам за 1 основно почистване. Иначе през деня пускам прахосмукачка и прибирам дрехи основно, защото всеки ден пепа и суша, не гладя. Имам чувството, че сами се разхождат дрехите из апартамента... готвя вечер, като се прибере мъжО, та да си почина малко от децата, а играчки прибирам вечер преди сън, през деня са по земята, колкото и да ги подреждам, за миг е море от кукли, книжки и предмети, които ползва за играчки.

# 524
Вяра, щом никой не пише, значи не я познаваме. Виж по други теми, вероятно има специализирани.
Честит прощъпулник на Айлиз!  Емили първа проходи, последна ще има май прощъпулник, но ние чакаме топло време.🤭
И аз искам фирма за почистване, но сме в ремонт на хола и чакам да приключи, та да повикам за 1 основно почистване. Иначе през деня пускам прахосмукачка и прибирам дрехи основно, защото всеки ден пепа и суша, не гладя. Имам чувството, че сами се разхождат дрехите из апартамента... готвя вечер, като се прибере мъжО, та да си почина малко от децата, а играчки прибирам вечер преди сън, през деня са по земята, колкото и да ги подреждам, за миг е море от кукли, книжки и предмети, които ползва за играчки.
Елена още нее проходила ще видим и тя кога ще проходи но когато тогава

Общи условия

Активация на акаунт