Пъзели 60

• 25 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз, искам линка както се оказва Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 19:14 от ToniShu

# 196
Vox, страхотен е, само за тази част от годината♥️

# 197
Vox, страхотен е. Някой може ли да ме запише, че не мога от телефона?

# 198
Тони , честито, прекрасна новина 🥰!

Поздравления за състезателки! Чудесни емоции.

# 199
Ето нещичко и от мен! Утре ще наснимам всичко, което съм наредила и си търси нови собственици, този включително!

# 200
  • гр. София
Браво, вие сте машини! Simple Smile  Този пъзел изглежда труден, с толкова шарени детайли Simple Smile

# 201
  • София
Ето нещичко и от мен! Утре ще наснимам всичко, което съм наредила и си търси нови собственици, този включително!

Може ли за мен Simple Smile Мими изтърва ме  Simple Smile

# 202
Евенце, Hot spring ми е писала минутка преди теб да и го запазя, ако после се разделя с него може да ти го запази 🙂

# 203
Привет, момичета! Отдавна не съм писала, не съм и редила, но ви чета чинно и тихичко се радвам с вас на всички добри новини и успехи. Hug Гледах и световното и много се вълнувах, та даже се и вдъхнових да наредя нещо.
Ей тези котараци са на Клементони, които се бях зарекла да не редя повече, но много ми харесаха и реших да им дам шанс. Имаше 1-2 разслоени парченца и 3-4 неразделени двойки, иначе съм доволна. 500 части е.

# 204
  • София
vox, и аз се записах за пъзела. Не знам как го постигаш, но постовете ти винаги са толкова добри и топли, че само като те чета ми става едно уютно и ми се иска да седна до пухкавите мечета на чай.

# 205
sali, благодаря ти. Heart Eyes
Днес си мислех за теб, по повод онези карти. Май наистина по Коледа стават чудеса и ги намерихме. Само утре да се уверя лично и ще ти пиша на лс.

# 206
  • София
Vox, и аз ще се запиша за пъзела. Благодаря, че го пускаш за редене. Green HeartМечетата Me to You са много любими вкъщи! Green Heart

Аз пак да питам: към кого да отиде Момичето с колелото? Simple Smile

# 207
vox, и аз се записах за пъзела. Не знам как го постигаш, но постовете ти винаги са толкова добри и топли, че само като те чета ми става едно уютно и ми се иска да седна до пухкавите мечета на чай.
Според мен е вълшебница Grinning

Бухтичка, ако направят състезанието или поне финала на живо съм сигурна, че ще видиш по-добро класиране, но това е друга тема Stuck Out Tongue
Няма да видя нищо, защото няма да съм там Joy
Добре де, не се заричам, ако се стигне до състезание наживо ще го мисля, но към момента не мога да си оправдая подобна разходка.
Опитваха се да ме убедят във фб колко ще е хубаво финала да е наживо, но точно това е най-безумният вариант за мен Joy Да си пускам отпуска за след няколко дена, да търся билети в последния момент, просто софиянци трудно могат да си представят какво би им коствало на другите, особено ако става въпрос за отборно където трябва двама човека да си напаснат всички ангажименти. И всичкото това само за да видя 30-тина човека/отбора, как ли пък не Joy
Според мен оптималния вариант на този етап е две отделни състезания, да си остане онлайн за всички, които искат, но да има и наживо друго. И да е в един ден да го има и социалния елемент, всички участници да са там.

Ениуей, аз не живея с илюзията, че съм най-бързата и съответно нямам потребност да доказвам такова нещо, че и наживо.

# 208
  • София, България
Дамски брънч:

Започнах Пауна, благодаря Тони!

# 209
  • София
Евенце, Hot spring ми е писала минутка преди теб да и го запазя, ако после се разделя с него може да ти го запази 🙂
Тъкмо Мими днес ми обясняваше как няма да ми дава да купувам пъзели като сме заедно  Simple Smile Пролетната не пази така че ще се вредя Simple Smile
Ели ти си бърза в реденето не се залъгвай.

Общи условия

Активация на акаунт