Пъзели 60

• 25 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пеперудите от eleyn  са в мен ще ги отметна днес и утре и ще ги пращам, а тя да пази леглото и да почива.

# 226
Ето го мишлето, много е сладко

P.s утре почвал Black Friday в Ozone

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 22:39 от Ioana_g

# 227
  • София
Добро утро, от днес започва Черен петък в озон, като всеки ден ще разкриват оферти. За момента не само, че ще се сдържа, но и дори не ме изкушават. Друг път е имало много по-големи намаления.

# 228
Ще има и по-големи, само започват. А преди са правили и втори черен петък където допълнително смъкват цените. Та днес определено не е оферта да се пазарува.

Harbor - Chaotic
1000 части
Trefl

Времето ни беше 1:53 Hug Много съм доволна, но също мисля, че изкарахме късмет с този тип пъзел. Аз ги харесвам, патето също, ако пак ми бяха дали някакви велосипеди или клони да редя положението щеше отново да е плачевно Joy

Мнението ми е, че редиш много бързо и само вметнах, че не е карък това твоето, а лош развой на събитията.
наредиш.
Е, няма как все някой друг да ми е виновен. Бърза съм, да, ти също си, но както вече казах не съм най-бързата.
За солото предния път победителката съм категорична, че го беше редила. Тук обаче не съм напълно убедена.

# 229
  • Варна
Прегледах набързо записа на финала и видях някои грешки, които допуснахме и ни забавиха. Ще потърся време да анализирам повечко нещата. Определено има от къде да се спести някоя и друга секунда Nerd Laughing

# 230
  • София
Аз  вече нямам нищо намалено в Любими, ще чакам гоямата изненада с по 30-40% отстъпки Simple Smile И на всичкото отгоре, нямам и корпоративната отстъпка, сигурно ни е изтекло псоразумението с Озон Sad

Патенце, май спортният хъс на Бухтичка ти се отразява и усещам как отборът ви ще се превърне в дългосрочен проект (как модерно само се изразих) Simple Smile

# 231
  • София, България
Тони, нямаш ли отстъпка Злато, Платина?
Съветът към по-новите пъзел маниаци е да изчакат петъците - този петък и другия петък.

# 232
  • София
Като си гледам поръчките, след декемврийските намаления е имало големи такива и януари и февруари.

# 233
  • София
И на всичкото отгоре, нямам и корпоративната отстъпка, сигурно ни е изтекло споразумението с Озон Sad
Аз съм с Платина и и винаги можеш за се възползваш

# 234
Аз  вече нямам нищо намалено в Любими, ще чакам гоямата изненада с по 30-40% отстъпки Simple Smile И на всичкото отгоре, нямам и корпоративната отстъпка, сигурно ни е изтекло псоразумението с Озон Sad
Тони, мисля, че имат някакви отстъпки всички и за това са така. Виж на нещо друго дава отстъпка. И аз го забелязах. Просто не на всичко има задраскана цена и новата с отстъпката. Можеш да познаеш по това, че над цената има написано ПЦД - и там е оригиналната цена.
Добавих за теста този пъзел от новата колекция и на него ми даде отстъпка
https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-the-minion-gallery/

# 235
  • София, България
Като си гледам поръчките, след декемврийските намаления е имало големи такива и януари и февруари.
Реално януари е най-голямото намаление, защото освен Коледно-новогодишните намаления за ден-два обикновено дават допълнителен код за намаление по случай рождения им ден, който миналата година намаляваше с 10% и намалените вече артикули.

# 236
  • София
Йоанко, право в десятаката! И са ми намалени в Любими, и си имам отстъпка, и ми я начисляват - просто вече не се набива така на очи намалението. Момичето от съпорта каза, че е често срещано напоследък.

# 237
Мен доста ме дразни това ПЦД, предпочитам да виждам отстъпката в проценти. Така съм си свикнала и без процентите ми е трудно да преценя колко е намален и дали си струва Joy

# 238
  • Варна
И аз предпочитам с проценти. Това новото с пцд-то е маркетингов трик, за да не прецени човек колко е намалението и да купи нещо, което като види 10% не би купил.

# 239
  • София
Аз много се разочаровах от Озон. Загледах днешните предложения за Черен петък и видях някакъв спортен уред,  пдц 32лв,  нова цена 19 лв и нещо. Само че, след това разрових други сайтове и навсякъде въпросният беше 17-18, макс. 22 лв редовна цена. Е, това ако не е безобразие. Знам, че е масова практика, но в конкретния случай ме изненада неприятно.

https://www.ozone.bg/product/kolela-za-koremni-presi-s-lastitsi-maxima/

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 14:07 от sali

Общи условия

Активация на акаунт