Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема №15

• 43 290
  • 736
  •   2
Отговори
# 705
  • София
Привет!
Слагаме и ние и корнфлейкс и супа. Миналата седмица беше прекалила с количеството прясно мляко в термоса и остатъка го мушнала в хладилника. Вчера го намерих на кисело мляко, пресечено...
За днес мързеливо, сандвич с шунка и кашкавал, кремче ванилия (купешко), банан и сокче.
За мен не успях да сложа нищо, не ми се дояждаха остатъците от почивните дни, ще импровизирам.

# 706
  • София
За днес - пъстърва на скара, чери домати, грозде, кифлички с кренвирш/кашкавал и с локум

# 707
Термос за супа взех от ДМ. А за детската кухня 3 термоса едно под друго от един китайски магазин, тип левче.

# 708
  • Враца
Термос за супа взех от ДМ. А за детската кухня 3 термоса едно под друго от един китайски магазин, тип левче.
как се казва като артикул? Проверих с "термос" и излизат само високи за напитки.

# 709

Това беше за днес.

# 710

За днес кроасан с шунка и кашкавал, ябълка, грозде, пилешки хапки, кашкавал и млечна салата.
    Аз също слагам млечни продукти и до сега не е имало проблем с тях. Течни храни избягвам да приготвям за училище. Все си мисля, че ще я разлее, или няма да я затвори хубаво и после всичко ще е в раницата 😆.

# 711
  • shumen
За утре-за училище-кашкавалка 2 броя,вафла Троя,сини сливи.

# 712
  • Варна

Кекс, яйца с шунка и кашкавал, домати с моцарела, грозде и ябълка

# 713

Ванилови мъфини за закуска
Обядът е ориз с моркови, но съм забравила да снимам.

# 714

Руло Стефани, сандвич с пастет и маслини, морковчета в кутийката са нещата, които не се разпознават

# 715
Слагала съм кис.мляко или скир с овесени ядки. Запазва се и е вкусно.

За вчера картофена салата, плочка сирене и зеленчук, за днес мусака с тиквички.

# 716
Кроасан за закуска, за училище парче питка със сирене и мини вафлички

# 717
Аз нямам снимки от днешната кутия, не мога сутрин да сваря да снимам при целия хаос, но искам да се похваля, че изпекох вчера първия си хляб (изкл новогодишни питки). Пълнозърнест+ръжен о сложих и много слънчогледово и тиквено семе вътре. Единственият проблем е, че стана страшно вкусен. Та от него днес направихме сандвичите.

# 718
  • Враца
Днес сложих кутия с няколко мини кроасанчета (идея откраднах от тук), един банан, сок и сутринта изпекох сандвичи с яйце, сирене и масло, та сложих и топъл сандвич.
Първата седмица май не ядеше много, може би от стрес.
Тази седмица ми се струва, че си е върнал апетита и ще слагам повечко храна. Дори да почерпи някой, друг пък може да почерпи него. Лошо няма да си "менкат" храна Wink

Поръчах си термоси за храна от Тему.
Два вида взех- единият е с две отделения едно върху друго, другитя е само с едно.
Направо бяха без пари- двойният 10 лева, другият- 8.
В бг онлайн продават разни, като най- евтино излиза около 40 лева с доставката. Аз за 18 лева си купувам два. Ще видим дали ще са читави, но изглеждат добре. А и тая надежда да намеря стария метален на REER, защото със сигурност не е изхвърлен.

# 719
Моят син пък напротив, изяжда си цялата кутия всеки път и при вземане в 3-4 часа пак е гладен...Уж обядват в училище, но не го знам какво яде изобщо.
Малкият ми син, за него правим кутии само един път седмично,  закусва и обядва в градината, но и той е гладен при вземане.
Та и като ги взимам обикновено нося за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт