Неща които по света са нещо нормално, но в България са табу или почти ги няма

• 16 871
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Охранителите в магазините са хора които цял живот нищо не са постигнали и работят за минимална заплата, та някои тръгват да избиват комплекси.
Нямаш нужда от обвинения, постът ти говори сам за себе си.

Типично по български. На вън тези неща не са приети, но тук не са табу?

Леле леле, каква завист, какво нещо! Тлъсти заплати и наследствени позиции! Dizzy Face
Направо нямам думи за този коментар, много жалка работа! Надявай се да не ти се наложи на теб да помогат някога!

# 211
Никога не съм имала проблеми с охранителите в българските или други магаини. Не знам защо се търси под вола теле. Човек работи това което би могъл, което го утсройва като условия на труд и т.н.

Лелките в администрацията , които киселеят също ли нищо не са постигнали и избиват комплекси? До манталитет е, не е до нещо друго.

# 212
Хващали сме и майка с количка, която яко си "пазаруваше" продукти на Маджаров. И баба с невръстно внуче се тъпчеше замразени хапки по вътрешните джобове на палтото. Но като цяло съм съгласна, че трябва да се подхожда с финес към " заподозрените", винаги има възможност да си в грешка. Не че ми се е случвало, но аз реагирам, след като ясно видя на камерите, как скриват стоката. За това казах дебна. Между другото, хванахме юнака, за който говорех в предишния пост, той пък издаде съучастник.Поредната ОПГ от 10 годишни. Grinning Майките им, милите, се чудеха къде да се дянат от срам.

# 213
  • пустинята Гоби
Интересно, кои сте вие?

А за вселените явно, ти си в българската дето гледат на теб престъпник. Как пък все едни и същи хора са претърсвани, охранителите им вонят на алкохол, дърпат ги за раниците.... има нещо сбъркано, не мислиш ли?
Интересно кои са тези едни и същи хора. Имах една случка и я описах. Случката е отпреди много години. Редова гражданка съм, която си няма вземане даване със закона.

# 214
Преди малко в американски филм. Жена от мегаполиса се връща в родното си малко градче. Пътува с кола. Преди да навлезе в градчето подминава табела "Град Романс,жители - 17 648". Наистина ли в Щатите изписват броя на жителите на пътните табели? Yum

# 215
deaf, не знам дали си изкуствен или естествен интелект, ама не се ли обучи за толкова време Grinning

# 216
Преди малко в американски филм. Жена от мегаполиса се връща в родното си малко градче. Пътува с кола. Преди да навлезе в градчето подминава табела "Град Романс,жители - 17 648". Наистина ли в Щатите изписват броя на жителите на пътните табели? Yum
Има ги да
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=5855792 … 640&bih=284&dpr=3

# 217
Titina,
Благодаря. Аз пък мислех, че броя на хората се изписва само върху табелите на по-малките градове в САЩ. Сега видях и табела за Лос Анджелис.

# 218
Още нещо от Щатите, което у нас не знам дали е табу, но е забранено от закона - десен завой на червен светофар.

# 219
Аааа, стигнахме до любопитните факти 🤣Още нещо което у нас е табу, шумното сърбане като ядеш в Япония е нещо нормално. Да обсъдим ли шумното духане на носа сега?

# 220
  • пустинята Гоби
Завоят на десен червен светофар не е любопитен факт, а полезена забрана.

# 221
Аааа, стигнахме до любопитните факти 🤣Още нещо което у нас е табу, шумното сърбане като ядеш в Япония е нещо нормално. Да обсъдим ли шумното духане на носа сега?
табу е в твоето село, в моето не е Laughing и много ме дразни, признавам си!

# 222

Вчера една жена мина по улицата, докато пушех в двора и точно пред мен се спря, хвана си носа с 2 пръста, без носни кърпички или нещо подобно, и се изсекна, и със замах пльосна сопола на улицатаз но предполагам, че и по пръстите е останало.

# 223
Това е нова еко-политика - спасява амазонската гора като не харчи хартия за носни кърпички!

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 18:31 от bboiko

# 224
никак не е нова практика но може да мине със съвременно и угодно етикетиране
Това е нова еко-политика - спасява амазонската гора като не харчи хартия за босни кърпички!

Общи условия

Активация на акаунт