С бързи темпове

• 7 136
  • 108
  •   2
Отговори
# 45
след като самата авторка се напряга от това бързане, значи трябва да действа със своето темпо, както го усеща..
той ако не се съобрази с нейното темпо на развитие, значи са кофти комбинация..

# 46
От какво се притесняваш? Нищо не разбрах. Пасвате си - кое е страшното?

# 47
Сигурно страшното е, че като се похвали на някого, почват да ù обясняват колко е ненормално...

# 48
  • Paris, France
Сигурно страшното е, че като се похвали на някого, почват да ù обясняват колко е ненормално...

Ми да се оплаква тогава! Всеки ще бяга. 🥳

# 49
Ненормално не знам, непредпазливо може би.
По принцип е обичайно първоначално да има еуфория и влюбеност, но междувременно трябва да се разбере какъв е тоя човек, все пак, може да е всякакъв.

# 50
Какъвто и да е, отлагането на заживяването няма да го направи по-малко такъв.

# 51
Ако се пренесеш у тях и после се изнесеш, авторке, толкова ли е страшно? Не виждам драмата. Пък кой какво ще каже и рече, и според това да си градиш живота... то живот ли ще е...

Имаше обаче един смислен съвет: внимателно с общите финанси, пароли за банкови сметки, взимане от теб на заем за негови разходи и прочие парични издънки. Доверие всекиму, вересия никому - това е разумният принцип.

# 52
Мисля, че е излишно да се пита във форум непознати хора.
Нито го знаем тоя пич какъв му е случая, нито познаваме теб, целите ти в живота и т.н.
Какво ще стане ако се пренесете заедно, не се напаснете и разделите след 6м? Нищо. Проба - грешка.

# 53
Няма как да знаем, НО:
1. Много хубаво го провери в Интернет, ако сама не можеш, имаш поне една приятелка-специалист;
2. Запознай го с колкото се може твои приятели и опознай неговите
Успех и се пази!

# 54
Реално да заживееш с някого не е толкова лесно - напускаш квартира например.
И ако не ти харесва, трябва на ново да си търсиш, може би с по-лоши условия.

Аз бих поживяла понякога при него, но да си пазя моето жилище като опция.
Трябва да се изтества съвместимостта.

# 55
Винаги съм била на принципа: " Човек, ако не пробва, как ще разбере? " И никога не съм робувала на предрасъдъци. Авантюристка съм и по- важното е,че си опитал, макар и да не се получило, отколкото да се чудиш, какво би било?

# 56
... Добре ми е с него, но някак да заживеем заедно от първия месец ме плаши.
Авторке, какво искаш да кажеш с това, че животът с него от първия месец те плаши? Какви по-точно са ти страховете? Деца нямате, жилища си имате - от какво се боиш?

# 57
Мен като цяло животът с мъж ме плаши, защото ми харесва да си правя каквото искам и с никого да не се съобразявам.

Дори сега хем ми е ужасно добре като стоя една две седмици при моя, хем ми е някак сигурно, да се прибера вкъщи при моите си правила.
Разбирам я авторката, като си влюбен,  първите месеци са като на дрога, не мислиш трезво.

# 58
Мен като цяло животът с мъж ме плаши, защото ми харесва да си правя каквото искам и с никого да не се съобразявам.

Дори сега хем ми е ужасно добре като стоя една две седмици при моя, хем ми е някак сигурно, да се прибера вкъщи при моите си правила.
Разбирам я авторката, като си влюбен,  първите месеци са като на дрога, не мислиш трезво.

Мислех, че съм само аз така. Много си обичам пространството с мен и времето с мен, но също толкова и с него. Не се притеснявам от факта, че ми “долипсва” понякога времето със себе си и си го припомням в нужда 🤣

# 59
Аз успявам да съм напълно автономна и с ММ.
Като човекът ти е сладък и си имате доверие, винаги има място и време "само за мен"

Общи условия

Активация на акаунт