Семейни проблеми

• 7 428
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
Галени, галени, та поалени, викаше баба ми. Никога няма да разбера що се женят играещи си с на ти куклите, дай си ми парцалките. Ми ето женени живеете, раждаш и? Ще се скубете ли с двете свекита? Що ли?
Няма мисъл в нищо. Аз права, те криви. В техните глави и там така. Знам ли,детинщини са тези постъпки, замесени ли са родители отива на зле. Или парираш родителите и се разбираш с първото ти дете, демек мъжа ти или си ревеш повърхностно цял живот.

# 31
Със сръдлив и капризен мъж много трудно се мели брашно. Да се цупи и по няколко дни да не ти говори, обаче да ходи да те клепа пред майка си и лелята и те да идват да ти начукват канчето е недопустимо. Поставяй границите отсега, защото иначе много има да патиш. Както Боряна каза - както ги научиш, така ще е.
Хубаво си регирала според мене, не им се оставяй, но най-вече с него говори. Да не ти се цупи като някоя кокона, ами да каже как си му накривила шапката и да го обсъдите.
Настоявай да не споделя ваши семейни неща с неговата рода. Те място под вашите чаршафи нямат.

Хубаво е да се изнесете да живеете отделно, но казваш че не може. Тогава гарда вдигнат и стоиш нащрек някой да не ти престъпва границите.
Лошото е, че едва ли ще успееш. Той явно си е мекушав, сръдлив, и споделящ с майка си. Хората не се променят. Винаги като нещо не му отърва ще реагира както и досега. Не бързай да раждаш.
Аз не понасям намеси в моите работи буквално от никого. Нито съвети търпя, нито упреци, нито изобщо мнения по каквото и да било мои работи или действия. Доста са се парили роднини с мене, докато си научат уроците, но се научават. Ако не искат, аз прекъсвам отношенията.

# 32
Защо сте заедно с този мъж?
Няма и полъх от любов и уважение.

# 33
Скоро женени, знаят кой с какво се занимава, аз пък да питам, какъв  е мъж да не потърси жена късно вечер. Ако знае защо  закъснява - отива да я прибере, ако не знае  - пита да разбере.
 Ако знае, че тя разиграва театри и си е  при мама показно , не че късно за прибиране - прав е.
 Въобще много мами и лели  и при двамата.  По принцип господ събирач, та  събрал зелени още дечица.

# 34
Ами при положение ,че цял ден не е говорил с мен и не знае какво се случва с мен нали трябва да ме потърси защо не съм се прибрала, ако ми се е случило нещо?Ама нали се сърди аз трябвало да го търся.И той и семейството му са наясно,че работя до късно и когато сина им ходи на екзотични почивки по тайланд мълчат, ама сега понеже той представил че сме се скарали и затова съм аи тръгнала ме нападат,че не съм се прибрала, без да е ясна причината каква е.Защо не питам него каква е причината, защо той не знае защо не съм се прибрала

# 35
Ако ще водя някой по почивки, а той ще ми капризничи и ще ми мълчи с дни. И мама и леля ще ми дуднат. Не знам, не знам...

# 36
  • Melmak
Ох, какво общо има Тайланд с вашите караници?

# 37
Според мен е редно , когато си женен да не спиш при мама и тати . Ти вече си другаде имаш мъж след работа се прибираш при него ако ще и да сте се били . Какви са тия глупости . С тази работа до късно не знам до къде ще стигнеш . Прибирай се на време , прекарвайте време заедно излизайте, разхождайте се и т.н .

# 38
Значи викаш ти реши да останеш при вашите да спиш без да се обадиш, за да го накараш да се чуди какво става и къде си и да се ПРЕЧУПИ и ТОЙ да се обади? Ама не стана така.
Еми какво има да се чуди и да те търси - или си у вашите напуснала го или си при някой мъж, защото правиш демонстрации. Ако си хартисала от работа или ти имаше нещо - нали сте малък град, веднага се разбира. Работиш със семейството си - въобще няма нищо притеснително около твоето изчезване и повод за чиято и да е тревога, че може да си в беда. Кристално ясно е, че умишлено не си се прибрала.

И двамата сте егоисти, опитващи се "да научат" другия, да се съобразява с него. Репликата "както го научиш" някак е в мъжки пол, но се отнася и до дресировката на жените. Та и двамата сега се налагате по най-глупавия начин - мълчанки, сърденки, тръгванки.

Но разбирам и теб. Не бих изтраяла сърдещ се мъж, а камо ли с дни да ми мълчи и да се разминаваме като в гробница. Той не бе ли такъв, като се гаджосвахте?

Вкара и намека, че е бил САМ на почивка в ТАЙЛАНД... много отрано почва ровенето и взирането в кирливите ризи. Не раждай скоро. Не се знае ще го бъде ли този брак.

# 39
  • София
Аз не мога да видя бъдеще в този брк.

# 40
Ами, нито едно правилно решение не взима никой в къщата. Grinning

Казвате, че сте в малък град - ми извинявайте, но аз в големия град пеша да тръгна ще се прибера. Вие просто не можете да се отделите от родителите си, а да спите разделени с мъжа си от ден 1 е нелепо.

Той е мамин сладур. Майка му и леля му няма да ги промениш, но пък той да търси съвети от тях...това не го ли видяхте в началото? Аз съм се ужасявала от това да ми се падне гадна свекърва, която да ми се меси. Пък какво остава за мъж, който чака на майка си да му разреши проблемите с жената.

Като е малък градът, направо се изнесете в друг. То иначе няма изход, освен ако не искате така да си живеете цял живот.

# 41
За мен не е такава драма, че са се скарали и една нощ не са били заедно. Обаче другия път като не могат да се разберат за нещо, пак ли лелята ще ходи да бъде медиатор и да обяснява как жената трябва да отстъпва?

# 42
За мен не е такава драма, че са се скарали и една нощ не са били заедно. Обаче другия път като не могат да се разберат за нещо, пак ли лелята ще ходи да бъде медиатор и да обяснява как жената трябва да отстъпва?
И аз съм на това мнение,защото ние щеше да се разберем ,ако те не се бяха намесили
Това че съм останала там нищо не означава, още от самото начало сме се уговорили ,че работя до късно и понякога се налага
Понякога работя до 12 , 1 и се налага да стана в 5 , 6

# 43
Ами, нито едно правилно решение не взима никой в къщата. Grinning

Казвате, че сте в малък град - ми извинявайте, но аз в големия град пеша да тръгна ще се прибера. Вие просто не можете да се отделите от родителите си, а да спите разделени с мъжа си от ден 1 е нелепо.

Той е мамин сладур. Майка му и леля му няма да ги промениш, но пък той да търси съвети от тях...това не го ли видяхте в началото? Аз съм се ужасявала от това да ми се падне гадна свекърва, която да ми се меси. Пък какво остава за мъж, който чака на майка си да му разреши проблемите с жената.

Като е малък градът, направо се изнесете в друг. То иначе няма изход, освен ако не искате така да си живеете цял живот.

Как се "пада" гадна свекърва Grinning То поведението на мъжа още от самото начало "подсказва" каква е свекървата. Ако си е мамин сладур, то е ясно каква би била ситуацията за в бъдеще. Ама някои жени си хващат "мамин сладур" и после - изненада - майка му се мешала, пък той я и слушал и пр. екстри от този тип. Поведението на мъжа и на свекървата би трябвало да са ясни много преди брака, нали излизате първо, опознавате се, след това опознаваш и семейството му!

# 44
 Като се жених, проверих мъжа си дали се сърди, това не понасям. Не се сърди и  натежа и това. Не сме били от идеалните, даже никак.
 В друг град , ако има собствен бизнес, на роднини, няма да стане и нов град и нова работа, предаваш ги, че са очаквали да си с тях,  пък и  за себе си  е друго да работиш.
 А мама и лелята-медиатор   може ад отрежеш, никой не се сърди вечно,  ако се сърди - не ти трябва да си там.

Общи условия

Активация на акаунт