Любители на кучета - 138

• 32 846
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Мира, от колко време моята приятелка Лара сте я преместили? Да не повярва човек ква е упорита и показва силен характер! Такава душичка е, че чак се учудвам на постъпката й.

Пате, и Берга пие по малко вода. Лятото лоче много и тя е на Брит хипоалергенна. Смятам обаче като я свършим да сменя с друга марка, че нещо козината й не е като преди. Не е лъскава и мека, може и да е от това, че не е вече бебе, не знам, но ще я смяна.

# 421
  • Варна
Реа, има вече четири месеца поне, но беше топло и не ми е правило впечатление въобще. Откак застудя установих този бунт и ми е тревога Лара...

# 422
Лорка( предишното ми куче) правеше така. Ние даже и не и местихме колибата. След като 12-13г.живя в нея, последните си две/три изкара навън. Като станеше много студено я прибирахме в коридора, но не и беше комфортно искаше си навън. Съвет не мога да дам, защото и при нас нищо не сработи. Ей така влиза като и кажехили да си изяде лакомството и две крачки да направя и тя е излязла. Отказахме се накрая.
Беше си изкопала и дупка в пръста под прасковата лятото. Ползваше я и зимата...излизам прибирам я в колибата, поглеждам назад и тя пак в дупката.
Арес е на Брит сега, пие вода.Едва втори, трети ден му е и дано му се запази козината такава лъскава и мека.

# 423
Как давате тиква на кучетата си? Сурова? Сварена?

# 424
  • под тепетата
Сварена или печена.

# 425
  • Бургас
Сварена, ама по малко. Че не мога да сваря да бягам навън Simple Smile

# 426
  • София
Аз правя пюре / супа. Сварявам в бульон от месо тиква, моркови, червена чушка, броколи. Слагала съм сладък картоф. Куклата излапва бързо и после се връща няколко пъти да си облизва купичката. Simple Smile

# 427
# 428
  • Sofia
Как давате тиква на кучетата си? Сурова? Сварена?

Сурова! Хрупа и му плющят ушите Joy

# 429
  • Враца
Вачо не яде тиква.

# 430
Аз варя сладък картоф, добавям много малко масло за аромат, намачквам, а Зара стои до мен, скимти и трепери от нетърпение.

# 431
  • в голямото село
Аз също давам сурова тиква. Тиквеникът  не може да чака да се стотви:joy: Хапва и варена разбира се.
Тиквичка и броколи също хапва сурови. Но ние не сме мерило, храна не връща, в какъвто и да е вариант е мега, супер, яко доволен. Само да има

# 432
Направо ми се напълно сърцето и душата с хубави емоции от снимките ви!

Берга преди:

Берга сега:

Не мога да се сдържа, това куче е просто уникално! Всички кучета в темата са красиви, но Берга ми е изключително симпатична и на сърце. Има нещо в погледа й, което те кара да се усмихваш и показах тази снимка на ММ, ами е той веднага се усмихна и каза, че е красива. Да ви е жива и здрава, слагайте снимки да й се радваме и ние и да ни усмихва деня!

# 433
  • Варна
Реа, хайде да ги запознаем с Лара, на Дружба вече може, само да не е кочан... Ще им направим хубави снимки и всички ще се радват Simple Smile
Съседи сме с Реа, не на пеш разстояние, но Дружба ни е таман по средата, за Варна говоря Simple Smile

# 434
И аз съм ви съседка Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт