Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ако има ръб отгоре, а сте отслабнала, е нормално да провисне, разсъждавам си само...
По голям е джоба.. Иначе съм слаба, но не съм варирала в теглото повече от 2-3 кг

# 151
След второ секцио преди 9 год ми остана нещо като уплътнен ръб над оперативния шев.
Постепенно поувисна и се надигна още сякаш, а от месец в единия край е като джобче.
Ще се побъркам... херния ли е.. какво е... не боли.

Вероятно е нещо като херния. Трябва да се види от лекар. При мен е като одраскано от котка.

# 152
  • на последния етаж
Бихте ли ми препоръчали фониатър в София? Наскоро разбрах, че и такъв специалист има.

# 153
  • софия
Моля, препоръчате ми добър пулмолог, работещ с НЗОК. Дъщеря ми, която е вече пълнолетна е с астма и търся доктор, които да я следи. Досега е посещавала само детски пулмолог.

# 154
На какво може да се дължи стягаща тъпа болка на спазми точно под ребрата, в средата?
Като че ли от стомаха.Също така е издут и леко твърд на пипане, чуват се и звуци, подобни на къркорене, но не точно.
Особеното е, че ми се случва само сутрин, като тръгна да се разбуждам.Докато спя и в просъница нямам никакъв проблем, но със събуждането ме прерязва веднага.
Отминава след 10-на минути, когато се разбудя напълно.
Няма други симптоми, като нужда за тоалетна, гадене и тн.

# 155
Да не са газове? Но би могло и нещо неврологично да е.

# 156
Гастрит, рефлукс?

# 157
# 158
Само сутрин ли се появява гастрита и рефлукса?
Не ми се случва през останалото време, независимо какво ям.

Газове имам, да, но те са по-скоро в долната част на корема Simple Smile

# 159
Принципно не, но колкото хора толкова особености.

# 160
Много съм се шашнала и искам да попитам - на какво могат да се дължат увеличени лимфни възли под ухото в края на челюстта и то от двете страни на лицето? За първи път ми се подуха така по време на бремеността преди 3 години, след като родих се оправиха и забравих за проблема. И сега от известно време пак се подуха на същите места. Личната ми пусна пълна кръвна картина, диференциално броене - всичко в абсолютна норма. Сега ме праща на УНГ, но аз ще се побъркам, докато отида… Имам да си правя няколко зъба, възможно ли е да е от тях? Също така ми е заглъхнало едното ухо от няколко месеца и май са ми за почистване ушните канали, че са ми тесни, а от няколко години не съм ходила да ми ги изчистят? Чета в интернет за тези лимфни възли и най-лошото ми се върти в главата Cry

# 161
Може да е заради проблеми в устата.

# 162
Възможно е да е от зъби да, не чети Simple Smile

# 163
Не бих се бавила много със зъболекаря и оправянето на зъбите, щом има такова нещо...

# 164
Здравейте, бях на гинеколог и имам две големи кисти по 3 и 4см. Гинеколога ми изписа ясмин да пия и ми каза да започвам. Въпроса е че аз имам още 10-12 дни до датата за цикъл. Четох листовката никъде не е описано че мога да започна така. Някой с подобен опит?

Общи условия

Активация на акаунт