Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 30 435
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Проктолог е за хемороиди.
Пробвай с Цикатридина свещички и за външно мазане.

# 736
  • Burgas, Bulgaria
Възможно ли е да има човек пневмония ( кашлица и температура като симптоми) , а изследванията му кръвните да са в норма - не ,нали ?

# 737
С тези изродени вируси, всичко е възможно.

# 738
Възможно ли е да има човек пневмония ( кашлица и температура като симптоми) , а изследванията му кръвните да са в норма - не ,нали ?

По време на Ковид ми се случи нещо подобно. Въсщност кашлица нямах много и на слушалка не се чу нищо, което си е нормално за вирусна пневмония. На снимка обаче излезе - двустранна.
Само дето кръвните си бяха в норма - много ниско CRP и почти никакви завишение в другите показатели. И наистина, състоянието ми въобще не беше тежко. Даже личния лекар се чудеше къде са ми я намерили тази пневмония. Като взема предвид и това, че и до края на лечението си останах без особени оплаквания, склонна съм да вярвам, че по-скоро кръвните бяха верни.
Много зависи обаче къде са правени. Ако трябва, за Ваше успокоение, повторете ги в друга лаборатория.

# 739
  • русе
Анафтин спрей. Помага и при друг вид ранички, по-бързо минават. Даже и при ранички от брекети го ползвам, херпес на устните също.
Само в Русе ли Анафтин няма в никоя аптека?Онлайн също...

# 740

Общи условия

Активация на акаунт