Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 049
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Е да де, въпросът е кои са тези последни изследвания, при които сме били здрави Simple Smile какво се изследва, така че да си сигурен, че си здрав. После ясно, че като си само с един партньор няма откъде да хванеш нещо.

# 346
  • Mediterraneo
Така поставен въпросът, ти си изседвала достатъчно неща, мисля.

# 347
Супер Simple Smile благодаря

# 348
Е, ако трябва да бъдем леко цинични, не се знае колко верен е този постоянен партньор. Simple Smile Съжалявам, но така стоят нещата - аз лично не мисля, че по тези въпроси има как човек да е на 100% сигурен.

# 349
Пепина, много съжалявам за дъщеря ти.
И моята има такава киста, но не е оперирана. Лошото на тези кисти е точно това, че дават рецидив.
Помня, че дъщеря ти имаше проблеми с възстановяването, или не?

# 350
Пепина, много съжалявам за дъщеря ти.
И моята има такава киста, но не е оперирана. Лошото на тези кисти е точно това, че дават рецидив.
Помня, че дъщеря ти имаше проблеми с възстановяването, или не?
Да, нещата бяха излезли от релси в един момент, но се възстанови напълно до онзи ден. Сега всичко отново! Не знам къде да направим операцията. От Панагюрище сме, тук има болница и отделение. Ходихме в Пловдив предния път заради доктора, който си свърши работата, но сега се чудя. Склонна съм навсякъде да я заведем. Ужасна работа😭😭

# 351
Доктор Юлиян Рабчев. Него съм си записала още преди 10 г. Най-добрият точно за киста на опашната.
И аз имам. Моето "лечение" е вишневски маз.

# 352
Доктор Юлиян Рабчев. Него съм си записала още преди 10 г. Най-добрият точно за киста на опашната.
И аз имам. Моето "лечение" е вишневски маз.
Много положителни отзиви чета за него. Имате ли представа дали оперира деца?

# 353
Нямам идея.

# 354
Ти оперирана ли си, Мереленда?

# 355
Ти оперирана ли си, Мереленда?
Не. Знам че трябва сега, когато е в затишие, ама не се решавам. Всяко възпаление води до увеличение. То не знае и човек накъде отиват каналите, докато не се отвори.
Но с четене преди години на все рецидивирали кисти, едно име се открои при успешните операции и затова го запомних.
Ако знаех преди много години, още в самото начало да бях отишла, в рамките на месец ги лекуват дори без операция.
Макар да не съм сигурна дали щеше да стане при мен. Поне да бях се консултирала. Моята май е точно на самата кост и е следствие фрактура на таза. От Темелков ми казаха, че ако наистина е на костта, по-различна е операцията. А ако е леко в страни в меката част, май е стандартната.

# 356
  • Близко съм
Момичета, моля ви помагайте писах преди, но сега пак.
От известно време, половин година да кажем започнаха много брадавици да ми излизат какъв лекар да посетя? Какво да изследвам?? Имам най-много на шията , деколтето, врата, раменете между гърдите. И тук там на отделни места по единични на мишницата, под окото под пъпа. Най-видими са на шия, врат, деколте и между гърдите.
Почвам да се плаша. Нямам партьор, не правя бвзразборен секс. Днес бях на гинеколог всичко е наред. Чакам резултат от цитонамазка.
От стрес ли е, какво е не знам откачам. Страшно грозно и отблъскващо е едни са големи, други ситни.

# 357
Вероятно кондиломи. Вирус е. Отиди на добър дерматолог.  Може да изгори някои, да предпише засилване на имунитета.

# 358
Момичета, моля ви помагайте писах преди, но сега пак.
От известно време, половин година да кажем започнаха много брадавици да ми излизат какъв лекар да посетя? Какво да изследвам?? Имам най-много на шията , деколтето, врата, раменете между гърдите. И тук там на отделни места по единични на мишницата, под окото под пъпа. Най-видими са на шия, врат, деколте и между гърдите.
При профилактичен преглед дерматолог ми обърна внимание, че колие/синджирче/гердан/шал/фишу се заразят с този вирус на папиломите и при търкането си около врата ги разпространяват. Та ми обясни, че ако си ги премахна трябва да дезинфекцирам колието си преди да го сложа, за да не се зарязя отново. Махнах го, вече не го нося и като че ли почти изчезнаха с времето, но аз и не съм имала много.

# 359
ИР провокира такива брадавици.

Общи условия

Активация на акаунт