Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 30 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви момичета. За мен такива лекари, които стряскат хората по този начин не са никакви специалисти. А най-лошото е, че четохме добри отзиви за въпросния.

# 661
Корумпирани са вече всички, за жалост.

# 662
  • Burgas, Bulgaria
Виж трябва да си реалист. Може би напипва нещо ,наистина.  Но  ! Докато не ти излезе хистология, всичко е под въпрос , че и тогава   ....
И в крайна сметка, каквото и да е ,важното е да се хване и лекува.  Кураж и да пишеш какво е станало.

# 663
Така е, но не е нормално поставяне на диагнози без да се види дори - на сляпо. И айде после колоноскопия спешно в болницата, където работи колегата. Можеше да направи една аноскопия примерно като не може камерата да влезе дотам, но не е предложил. Иначе ще ви държа в течение. Тези дни ще минем второ мнение.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 21:15 от daisy12

# 664
Вече си научих урока. Пришпорват ли те, че и при конкретен лекар, категорично не!

# 665
На всичкото отгоре човек си е платил едни 80 лева и накрая нищо, само нерви и диагнози на изуст и на сляпо. Аз съм потресена.

# 666
Той даде ли направление за хоспитализация?

# 667
Той даде ли направление за хоспитализация?
Не, не работят с касата. Да се обадела на колегата му проктолог, за да я уреди за дата за колоноскопия в Свети Иван Рилски, където работи въпросния колега. Направление да искала от личната. А личната заяви, че не може да се твърди нищо без да е видяно на колоно.

# 668
ЛЛ може да даде направление и без уточнена диагноза.

# 669
Малко повече спокойствие няма да навреди. Писах вече, че се пише предполагаема диагноза с цел последващи изследвания...
На детето ми са писали "постковид миокардит" при зверско нощно сърцебиене, за да ни насочат при следващ кардиолог за ехокардиография, че иначе след кардиолог не може пак при същия специалист. Диагнозата беше пресилена, но си беше диагностично важно и належащо. Даже се обади на колегата за какво праща детето и внимателно да огледа клапите, че чува шум... И да, миокардит нямаше, но имаше шум и пролапс и... ехокардиография си трябваше Hands V

Направете си колоноскопията. Тя е най-доброто в момента с цел уточняване на диагнозата.

# 670
ЛЛ може да даде направление и без уточнена диагноза.
Личната заяви, че трябвало първо да даде за гастроентеролог, а той да каже колоно. Такъв бил редът. Майка ми я е гледал само проктолог, не е била на гастро.

# 671
То като чете човек всичко и му се изправя косата.  Тя ще направи колоно, но дали да не е на друго място. Този лекар (проктолог) я пратил на колоно, което се уреди от неговият колега, в болницата, където работи колегата му  - Иван Рилски. Странно ми се струва това препращане по веригата.
октомври си правих колоно в Иван Рилски. Не мисля, че ще ви претупат. Кой лекар ви препоръчаха?
Ако имате дата в Иван Рилски ЛЛ ви дава талон номер три и с него на регистратурата ви обръщат талона в направление за гастроентеролог. Така минахме и аз и детето. Но трябва да имате дата за прием в болницата.

# 672
То като чете човек всичко и му се изправя косата.  Тя ще направи колоно, но дали да не е на друго място. Този лекар (проктолог) я пратил на колоно, което се уреди от неговият колега, в болницата, където работи колегата му  - Иван Рилски. Странно ми се струва това препращане по веригата.
октомври си правих колоно в Иван Рилски. Не мисля, че ще ви претупат. Кой лекар ви препоръчаха?
Майка ми искала при Кацаров в Здравето да прави, но проктологът днес  заявил, че по-добре в Иван Рилски и колегата му ще й съдейства за там.  Тя чула добри отзиви за Цветански, въпреки че аз не съм го чувала и не видях  отзиви за него. Но от приятелки чула нещо.

# 673
Дейзи, ЛЛ дава направление номер 7 за отделение по гастроентерология. А там ти правят колоноскопията. Аз така бях. Но имах уговорка за дата за прием с лекар от отделението.

# 674
Аз мисля, че с тази предварителна диагноза може да отидете в гастроентерологията на Иван Рилски и предвид диагнозата да се опитате да си издействате скорошен час. Записването не изисква консултация. Отивате и показвате каквото са ви дали и ги молите, ако е възможно да ви вмъкнат в графика. Ако не стане за спешен прием вероятно ще дадат ден след месец, тогава вече ще търсите вариант за връзка или друга болница.

Общи условия

Активация на акаунт