🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

• 37 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Аз пък реших, че може да става дума за Симеон и първи сезон, той също е от София и знаем с каква история влезе.

С история на реабилитиран наркоман, не на такъв, способен да буйства в 2 през нощта, не се излагайте!

# 181
  • пустинята Гоби
Аз разбрах, че някой от екипа е буйствал, не участник.

# 182
  • София
Първоначално и аз така разбрах, после реших, че явно за участник става дума, като дочетох другите постове. Затова ще помоля за малко по-спокоен тон, Тарталета. В първия пост дори пишеше просто "нервни изблици", а не буйстване. Написаното поставя някои въпросителни, но не смятам да коментирам повече.

# 183
  • Мюнхен
Афтършок, голям си тийз, кажи в кой сезон беше 😁 в кръга на шегата, разбира се, разбирам защо искаш да запазиш анонимност.

Съдейки по това с нервните изблици и наркоманията, или сезона на Божана, или сезона с Красимир Laughing Готвенето на Божана просто го обожавам, но тая жена е перманентно на черешата, а Красимир сам си каза още в кастингите, че е имал проблеми.

# 184
  • Sunshine state
Ооо, този и аз го помня. Той на нервен не ми приличаше, но определено си му личеше, че е бил зависим. Божана обаче баш на нервен изблик ми мирише. 😂

# 185
Доста са нелепи тези коментари в стил "хем ми се иска, хем не ми стиска" (подписан е договор). С подобни подмятания и последващите предположения и всевъзможни интерпретации се вреди на реални разпознаваеми хора! Ужасно е това!

# 186
Краси от с 6 беше много тихо момче и всички му бяха приятели. Никога не е показвал нервни изблици . След предаването е бил на стаж при Михалчев, а след това отваря фууд-трак за азиатска стрийт храна заедно с двама млади готвачи като него. Напуска миналата година защото заведението е в София , а той иска да е близо до семейството си. Отделно с Митко от неговият сезон се подвизават по някакви кулинарни презентации. Дълбоко ме съмнява, че е бил конфликтен и никога не са го дали да се изтъква в синхрони , че е кулинарен гений , че е неразбан и тем подобни. Почти съм убедена , че не за шести сезон става на въпрос в поста.

# 187
Привет отново,
Смятам че достатъчно разводних текущата тема, тъй че се надявам това да е последното ми подмятане по темата.
Имам правото вече да говоря за всичко случило се, но не смятам че ще доведе до нещо конструктивно, освен да злепоставя който и да е за нещо случило се преди години. Но както и в началото казах, това не е целта ми. Целта ми беше да напомня на общността да не си прави категорични заключения за личности на база риалити, както и да не се категоризират по-възможност. Също така, следва да отбележа, че нервните изблици на злоупотребяващия и въобще всички действия, които могат да се свържат с това бяха старателно изрязани и по никакъв начин не могат да се видят в излъчените кадри.

В заключение, излъчва се само това което искат да покажат с цел да се изгради един характер на участника, независимо дали това има нещо общо с действителността; участник може да е толериран без да има връзки, само за да поддържа сценария; в моя сезон имахме достатъчно основания да се съмнявам в предварително снабдяване с полезна информация на един участник; условията при които се снимаше както и всички останали бяха скандални и  нямаха нищо общо с предварително указаното. Последните две са ексклузивно валидни само за моя сезон, няма как да знам какво е било в другите
Доста са нелепи тези коментари в стил "хем ми се иска, хем не ми стиска" (подписан е договор). С подобни подмятания и последващите предположения и всевъзможни интерпретации се вреди на реални разпознаваеми хора! Ужасно е това!

# 188
Значи не би трябвало да е трети сезон, там нервните изблици не бяха старателно изрязани.😜

# 189
Споделете моля обективните факти, подкрепени с неоспорими доказателства, които показват, че Лора не може да готви и я бутат напред. Интересно ми стана.

Трудно ще намериш обективни факти тук, Лора е силно нехаресвана. Ей сега пуснах произволен епизод и се вижда как си готви магрето и нарежда в тигана продуктите за соса си. Да не говорим за теста с пастата как даже шефът я разубеждаваше да не го готви това. Та готви си момичето, макар че наистина облизва постоянно пръсти, което е гадно + е факт, че в отборните битки не се справя като капитан.

Тази конспирация, дето някой друг пристига да й сготви пред погледа на всички останали участници е доста нелепа, но ако наистина всички останали са се съгласили някой да готви за Лора, докато те се мъчат сами - ами заслужават си съдбата. Но аз не вярвам, че толкова хора ще се съгласят на подобно нещо.

Абсолютно съм съгласна с Вас! Понякога не ни се иска да повярваме, че някой, който не ни е неприятен, е талантлив.

# 190
  • пустинята Гоби
Ми не, не е така. Талантлива е Биляна и си личи. Лора сигурно готви добре, щом са я взели, но за съжаление държанието което показва пречи да се види останалото. И реално готвенето представа да те интересува като си отвори устата.

# 191
Някой по-горе писа колко е важно участниците да знаят къде са попаднали. Тоест- има камери, микрофони - те хващат всичко. Няма как някой 'да им вкара думи в устите'. Имаше една поговорка (ще перефразирам) - 'Свинче се снимало, свинче излязло'.

# 192
Ще излезе свинче, ако се предава в реално време, а не прекрояват, както си мислят, че ще е "сензационно". В момента не е сензационно, не е и кулинарно, а reality съвсем не е. Един претоплен полуфабрикат с имитационни съставки гледаме, но поради липса на друго, вярваме, че накрая ще се окаже скрито гурме. Няма шанс.
Продуктово позициониране на бисквити като едва ли не основен кулинарен продукт и бира, която се лее, независимо от типа храна.

# 193
E, едва ли Лора например, е някое скромно и тихо девойче, излязло сам само и  попаднало в безпощадните лапи на телевизията. Или пък Марианна е радетел на техники да практикуване на вътрешен мир. Wink

# 194
Ама тя Лора готви никой не го отрича. Въпроса е как ? Защото и моята щерка готви , ама трудно се яде готвеното.😜 Лорчето има умения на средностатистическа домакиня нищо УАУ или МШ материал. А смесването на продуктите ,които ползва понякога е безумно. И определено  в последните няколко седмици тя е подготвена за задачите си, личи
 си в сравнение с първите чинии които правеше. Аз също продължавам да се съмнявам за дадени компоненти в чиниите. Дребни такива украски, които се появяват от нищото и на фона на другото в чинията и изглеждат много майсторски изпипани, все едно с " третата"  си ръка ги е правила Лорчето.😉😁

Общи условия

Активация на акаунт