🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

• 37 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Може ли някоя добра душа все пак да ми отговори дали има къде да се гледат предишните сезони на МШ?
Благодаря! Innocent
https://www.nu6i-bg-net.com/

# 136
  • София
От предишните сезони помня всички участници- кои повече, кои по-малко.. Даже днес видях Неда в Практикер и веднага я познах..Повечето дори не се сещат коя е, най-вероятно. Както и преди писах много ми харесваха чужденците, като Куку, Рори и т.н., които бяха супер свежари. Много харесвах и Елена Петрелийска, която беше на финал със Симеон в МШ1, но остана втора. Сега води предаване в тв сол и пипер. Фина, красива и талантлива. Не се сещам някой супер много да ме е дразнил..или съм го забравила вече хехе..

# 137
Аз си спомням сезон с Йорданка и как всички се държаха отвратително злобно с нея.

# 138
Аз съм гледала всички сезони, но на доста имена мигам на парцали Grinning

Неда, Йорданка... нищо не ми говорят.

Снощи в Стани богат участва бивш участник в МШ, рокаджия беше.

# 139
  • софия
Файчето помня, но защото го знам по съвсем други причини много преди участието му. Помня, че беше правил картофена крем супа, чиято рецепта тук беше хайп (необяснимо защо за мен. Обикновена, хубава крем супа с праз, картоф, тиквичка и естрагон.). Имаше познания за различни храни, ок се справяше. Много по-добре от тези, които са в момента, без Биляна. Стигна напред.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 09:50 от zvаnchе

# 140
То първите сезони са преди 10 години горе - долу как да си спомняш нещо. Аз помня само финалистите и тук там някой участник ,който ми се е набил в главата като физиономия. Нордел от първи сезон и до там. Един фризьор имаше ама не му помня заглавието. Трети имаше повечко интересни образи и затова от него повечко участници си спомням. А шести и седми наскоро ги гледах пак и са ми пресни. Виж обаче от четвърти освен Станислав и Цветомира финалистите никой друг не се сещам.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:31 от Joy 05

# 141
От първи и аз помня един фризьор със синя коса, който беше боядисал някакво ястие в синьо Grinning
И шефовете му направиха забележка, че синьото не е цвят, подходящ за храна, защото не възбужда апетита (като червено, жълто и т.н.)

# 142
Може ли някоя добра душа все пак да ми отговори дали има къде да се гледат предишните сезони на МШ?
Благодаря! Innocent
https://www.nu6i-bg-net.com/
Благодаря! Да ви разсмея малко, но си е точно в целта. Вчера мъжът ми ме пита: да излезем ли малко след работа или пак ще дават "онова с готвенето". Казвам "не, днес не го дават" и той се замисли и пита: "абе от кога на пържен картоф му викат фонтан", аз го поправям - "фондан", той - "все тая, пак си е пържен картоф". После пита "а, защо не казват на месото пържола, а протеин, месото не е само протеини, а и мазнини", та и той милият явно е следил с мен предаването по неволя. Satisfied

# 143
  • пустинята Гоби
Файчето навремето правеше електронна музика и аз го знам него отпреди до години. Той ми е съсед и го виждам чат-пат из квартала.

# 144
  • София
От първи и аз помня един фризьор със синя коса, който беше боядисал някакво ястие в синьо Grinning
И шефовете му направиха забележка, че синьото не е цвят, подходящ за храна, защото не възбужда апетита (като червено, жълто и т.н.)
Аврам Големечков, мисля че остана 4ти в Мш1.

# 145
Чак ми се прииска да изгледам старите сезони, но откъде толкова време Grinning
Аз с нови сериали не успявам...

# 146
Привет, аз съм във бг-мама по други причини, но ми попадна темата и после върнах няколко назад и някак си изпитах нужда да кажа и моите 2 стотинки по въпроса.

Аз бях участник, стигнал доста напред, преди доста време. Нашият сезон беше "най-размирният" и чак се стигна до "седянка" с тогавашните продуценти. Сентенцията им беше една: "Това не е кулинарно шоу, това е риалити". Има си "библия", която се следва и се пише сценарий. Да, никой не ни е слагал думи в устата, но ни е махал. Не можете да си представите колко много може да се промени една ситуация и човек по време на монтажа. Няма вариант да си тръгнеш, освен ако не платиш неустойка. 5-6 епизода се самосаботирах, но чувах че ястието ми е прекрасно... Изключително мъчение е безпомощно да търпиш "сценарий" и претенциите и изблици на един наркоман 15-20 часа и после да видиш по телевизията, как горкият кулинарен гений е неразбран от злите завистливи участници.

Шефовете са последните, които имат думата за нещо.

Не ме разбирайте грешно - не съжалявам, че участвах. По време на снимките открих един от най-близките си приятели.

Това словоизлияние цели да Ви помоли да гледате предаването критично, знаейки че е риалити, целящо гледаемост, а не кулинарно предаване. Да не съдите личностите (прочетох страшни неща за себе си и други хора от моя сезон в старите теми), защото предаването не може да е критерии. Епизодите показват малко от действителността и понякога изкривяват много различни лични взаимоотношения с цел "сеир".

Пп. знам, че има промяна в продуцентите и сценаристите, но библията е една и съща. Може и да няма такива абсурди като в нашия сезон, но някои неща няма как да се променят.

# 147
Аз си пускам епизодите сутрин с кафето и следобед докато готвя на лаптопа и го застопорявам до печката.😉😁 Само като дават чиниите съм концентрирана в екрана. Сега точно съм на трети епизод на пети сезон и привечер ще очаткам поне два. А сериалите си ги пазя за почивните дни или ваканциите.😁

# 148
В тоя сезон който върви вмомента е повече от ясно, че залагат повече на скандалджийството от колкото на готвенето.
Но това не променя факта, че се бутат бездарни индивиди, които един боб не могат да сготвят като хората.

# 149
  • София
AfterShock_2023, кажи за моята болна тема Joy Времето за готвене каквото казват ли е? И колко време минава между края на готвенето и дегустацията от шефовете?

Общи условия

Активация на акаунт