💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 381
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 400
Това това е жалко за гледане направо...

# 2 401
Не мога да разбера, защо не си наемат професионални актьори, ами искат да правят филм с аматьори 😆. Ще излезе, че Момчил е най-големият актьор. 😜Аз му присъждам Оскар на Св. Момчил Лъжливий Продукционелицеприятний, с какво спокойствие следи какво се случва на арената. 😂

# 2 402
Фифо, Гого, Андрей, Морунов. И за кой да съм а?
За Жорката. 🤪🤣

Не гледам... Стратимир не желая да го гледам.
Мери, ако Съветът на Максимал, и специално Ваня, не го бяха спасили, участието му щеше да приключи рано-рано. Wink

# 2 403
Тими още е задъхан. Вие си направете сметка колко е във форма. Отидоха грошовете на Момчил

# 2 404
  • София
Мери, не, в неговия сезон не е имало такива неща. Пак беше зле с плуването но не е изпадал в такова състояние като сега. Буквално като пред колапс.

# 2 405
Аз не си го причинявам.

# 2 406
  • София
Молец Simple Smile
Тими е много зле. Язък за грошовИти.

# 2 407
Това е подигравка и към играчите - в случая Момчил, и към нас, зрителите.

# 2 408
Звяр, ама гумен този Стратимир. Отидоха му грошовете на Момчи.

# 2 409
Мери, не, в неговия сезон не е имало такива неща. Пак беше зле с плуването но не е изпадал в такова състояние като сега. Буквално като пред колапс.

Да и аз това се чудя... Как може да е толкова зле... Имам чувството, че е отишъл болен на битката.

# 2 410
Той си беше зле с плуването. Сега каза че от една година изобщо не е плувал

# 2 411
Защо се излага така Стратимир! С добър имидж излезе от С3, а сега повлекла се баба по трасето.

# 2 412
Излапах сума ти мухи вкъщи от блеене във всички посоки, различни от телевизора. По-безинтересна битка не бях гледала.

Едит: тоя Тими да не слънчаса? Нямам друго обяснение. Имаше една горила в някой от предишните сезони, дето след 5 мин.престой на слънце започваше да подвива крак.

# 2 413
  • Другата България
Скрит текст:
Фифо, Гого, Андрей, Морунов. И за кой да съм а?
За Жорката. 🤪🤣

Не гледам... Стратимир не желая да го гледам.
Мери, ако Съветът на Максимал, и специално Ваня, не го бяха спасили, участието му щеше да приключи рано-рано. Wink
Помня Билянко, ама ...ужасен ужасон, той издъхна от едно плуване!
Да, направо беше готов да колабира. Мислиш ли, че е умишлено или толкова си може?

# 2 414
Стратимир ще умира ли? Едва ходи 😄

Общи условия

Активация на акаунт