Магията на изтока - тема 72

• 26 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Да напомня, че датата на новата версия на Джеймс Клавеловият Shogun наближава - 27 февруари.
Фуми Никайдо ще я гледаме и тук, освен в Eye Love You.
Изобщо не се съмнявам, че Хироюки Санада ще замести достойно Тоширо Мифуне, но за Козмо Джарвис се съмнявам, че ще бъде достоен заместник на Ричард Чембърлейн.

# 481
  • MJF
Нека малко все пак ми поотлежи Nanyobi ni Umareta no (2023) - мини-бижу. Идните дни ще видя Futekisetsu ni mo Hodo ga Aru 1.

My Boss 24-25
Скрит текст:
Ама как падна нивото на превода. И на трите места където проверих. А точно и правен казус на хоризонта.
Смях се с нашето каре на 3 пъти силно. hahaha
1. Бао като видя  какъв "отнесен" казус е първия самостоятелен случай на Яо и се зае да илюстрира как трябва да "маневрира" с и около шефа.
2. Шефа се присъедини към тяхния обяд и .....Бао яде "задочно" с лице , с дрехи.....
3. Бао и Фей свидетели на медитацията на шефа.
Смях се и с У и Ши. Сценката с плъха бе един път.

# 482
Петъчно
Джеф с нова прическа.
Скрит текст:

Проверих как се казва лакорна, който гледам - Voice in the Rain. Не, че го препоръчвам, но все пак на моменти е забавен. Те си четат мислите когато вали. А са в Тайланд и работят заедно през дъждовния сезон Joy Има по-грозни дрехи от онзи с Раба и Джони. ОК. Ще видя как се казва.
Освен това главните още се правят на куче и котка, но Той в реална се занимава с катерене и само за това мога да го обичам.

И котка
Скрит текст:

Love Designer e Джони и Раба.

# 483
Shojiki Fudosan Season 2 - епизод 1

Приключенията на честният/ откровен агент на недвижими имоти Томохиса Ямашита продължават след първи сезон от 2022 г.
На въртележката съм, но трябва да изгледам и спешъла, който излезе на 3 януари тази година и е връзката между двата сезона.
В този втори сезон са вкарали Дийн Фуджиока и любимият ми Мизуки Итагаки.
Мизуки е стажант на Ямапи, но вкаран с връзки, на всичко отгоре във фирмата доведоха и конкуренция на Ямапи, който веднага стана номер 1 в продажбите. Върхът за Ямапи беше, че неговия бивш наставник/ ментор от времето, в което той е прохождал като агент на недвижими имоти, сега е негов конкурент. Това е героят на Дийн.
Хич не му е скучно на Ямапи с толкова дразнители, но неговата вярна помощница Харука Фукухара е отново до него. Голям тандем са двамата, както и в първи сезон.
За кратко се появи и Джунпей Мизобата, а героят на Хаято Ичихара от сезон 1 също отново е тук.
Имах някакво дежа-вю - все едно гледам японски сериал от преди 10-12 години, когато Дийн, Ямапи, Хаято и Джунпей бяха във вихъра си.

Дийн да каже как го умее това? Да изглежда все по-млад и по-млад с годините...

И да отбележа рождения ден на един много любим мой корейски актьор Хонг Джонг Хьон, който днес стана на 34 години. Да е жив и здрав.
Чакам с нетърпение сериалът му с Кентаро Сакагучи - What Comes After Love.
Слагам видео с него и прекрасният Джин, неговото куче, което е смес между хъски и корейско джиндо.

# 484
Шош, по въпроса ти за ресторанта в Marry My Husband. Не са обори Joy. Фюжън ресторант с основа френската кухня е. Главен готвач е приятел на главната от ученическите години, който е бил влюбен в нея, но след едно недоразумение предизвикано от "приятелката" на Минка двамата не са се виждали. Сега се срещнаха отново и изясниха ситуацията от миналото, а той продължава да е влюбен в нея. Готвчът е екс Зверчето от B2ST., по настоящем Highlight, Кики, ако изобщо се сетиш за групата Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 485
  • MJF
И бау и мяу, в мир съм. Satisfied

Значи продължават и с този брокерски сериал на японския фронт. Thinking този "герой на Дийн" май е нов а Рос, не помня такъв от първи сезон. Мътно помня че имаше двама шефа на 2 големи конкурентни фирми и главния герой някъде м/у тях и с една дама дето познаваше и двамата. Така да се каже.

Аха, значи фюжън ресторант. Wink
Е с готвача Lee Gi-Kwang нямах грам проблем, разпознах го от воле, съвсем прилича на себе си. Малко ли съм го гледала в Me Too, Flower!?! В добрите години на кор-фронта , "преди да му разкажат играта" , ей на всяка сряда и четвъртък.

# 486
Unexpected Business in California - ФИНАЛ

След като миналата седмица не излъчиха епизод, то снощи финалът и на трети сезон беше даден окончателно.
Напълно доволна съм от всичко, което видях и най-вече доволна от Чо Ин Сонг.
Единствено ме издразни, че в последния епизод представиха европейско ястие за корейско. Не съществува Egg donkatsu, а Scotch egg. Да не подценяваме шотландците и техния принос от началото на XIX в.
То и донкацу не е корейска дума, а взета "назаем" от японското тонкацу, което означава свински котлет.
Да благодарят на японците, но най-вече на китайците за това, което са. А след това и на господарите си от Пенсилвания Авеню 1600.

И честит ми петък.

Бин с нова реклама на диваните на Джакомо.

# 487
  • MJF
Я и да ви размърдам молко.
Моне Чиба с кратката ѝ програма на текущия шампионат 4К в Шанхай.

# 488
Tuon, започнах да гледам твоя човек в новия му сериал Amidst a Snowstorm of Love.
Първите пет епизода са качени и реших да го пробвам, след като прочетох в описанието, че героят му е гений на снукъра, брей, брей.
Представих си китайския Рони О'Съливан, хаха. А, да видим какво може този много хвален и обичан в Китай Лео У.

# 489
Ама той винаги играе гений.
Гений в игрите - Cross Fire. Гений ала Стив Джобс+Возняк в едно в Our Times. Гениален генерал и каквато там военна титла имаше в The Long Ballad. Дори повтори гениалността на генерал в Love Like the Galaxy (и в двете части) Освен това и тенис бадминтон в Nothing But You.
Гениален.
Дано се нацелува с партньорката си в сериала. Принципно майка му не дава. Така поне се твърди.

# 490
Ох, миличкия той - още суче от мама. Станал звезда още като дете и оттогава, че до днес, само мама решава и не позволява цуни-гуни, а гуши-муши съвсем.
Да не стане като с Бритни Спиърс и татко ѝ, мм? Но те са китайци, там партията-майка ще се намеси и ще уреди всичко. Спокойна съм, всичко ще се покрие.

Видях, че той има 48 милиона последователи в Уейбо. Малко от големите китайски актьори са достигали тази цифра и като говоря актьори - наистина големи актьори.
Явно е много хайпнат. Ще го гледам и ще коментирам играта му. Очаквай включвания от китайския фронт.

Интересен факт, че е роден на една и съща дата с Мао Дзъдун. Сигурно това още повече привлича китайците, хаха.

# 491
  • вятърничава
Ха, ще го пусна на домашния любимец.Той е фен на снукъра и Ракетата.Но китайските състезатели по снукър изобщо не са такива хубави като тоя Лео У Angry То, ако беше така и аз с удоволствие щях да гледам.Знам защо го правят, за да не се разсейват по играчите.
Скрит текст:
ross, и аз гледам Tokyo Revengers 2:, трябва да довърша втората част.Браво на момчетата,представям си с какво удоволствие са влезли в образите от мангата с която вероятно са израстнали.
Много им се кефя на прическите и дрехите.
Скрит текст:

Медения цвят много му отива на фризьора Хаято Grinning

И не може без моя любимец!

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 17:26 от bb6

# 492
Tokyo Revengers е нова манга. Започна през 2017 г. и приключи преди две години.
Повечето момчета от филма са или около 30-те или на 30+, така че със сигурност са израснали с One Piece, Naruto, Bleach, такива манги.
Дори за Юки помня, че много обичаше Bleach.

Аз гледах и третата част, но тези дни ще я коментирам. Така както завърши предвещава и четвърта част, а и има едно важно събитие, което не се случи във финала на третата част.
Сепукуто на Кенто Нагаяма го показаха в третата част, както е и в мангата.
Каква ирония само? Филмът беше заснет, съдбата на неговия герой Кейске Баджи ясна и от мангата, а тази ритуална сцена със самоубийството му, се оказа, че сложи края и на неговата собствена филмова кариера. Съдба.

Tой сам си направи сепуку не само на екран, а и в реалния живот.

Да, Кенго е братът на Рьо Йошизава - Шиничиро Сано.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 06:58 от rossonera

# 493
  • вятърничава
Кенго Кора в ролята на брата на Майки ли беше? Толкова за кратко беше на екран.В тъмнината лицето му  го показаха набързо.
Да,жалко за Кенто Нагаяма. Има ли шанс да му простят след години?

# 494
За Кенго написах по-горе.

Кенто Нагаяма беше осъден лятото на шест месеца затвор, но му замениха присъдата с три години условно. Отърва се леко.
Мисля, че имаше и някакви часове общественополезен труд, които трябваше да полага.
Никой не знае нищо, никой не пише нищо за него. Назначиха му и лечение в клиника, та, дано се е изчистил или поне да опитва и да не се отказва.

Дано и брат му е до него, за да му помага.

Общи условия

Активация на акаунт