Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 36 274
  • 912
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Горната граница на фТ4 в тази мерна единица е 22. Не знам къде ги дават тия референтни, ама са нереални.
Другото което е, че референтни граници не значи достатъчни стойности. Опримални за здравето и много важни за бременност са стойности над 17 и под 21пмол.

Имам приятелка със стойност на фТ4 12,5, паник атаки, други проблеми също типични за хипофункция. Отказва да иде на лекар, защото била в референтните… ама че й страда качеството на живот и здравето… не,не, не можела да пие хапчета….

Тя май докторката май се съобразява с различните референтни стойности... ще я питам и това

# 211
АА, специално за теб 😅
Скрит текст:
Крем супа от броколи и грах с малко бял пипер и млечна сметана за разкош (без нищо друго и става достатъчно гъста- няма ориз, няма картофи, няма брашно или нишесте) 😁
Става точно за 15 минути.

# 212
Каква влагалищна инфекция, може да има, която не се хваща от микробиология? Излезе ми резултат: Нормална влагалищна флора с данни за възпалителен процес.
Ще звънна в клиниката, исках да изчакам и другите резултати, но започнах да се тревожа. В момента съм настинала, но тогава като взимаха секрета, мисля че нямах симптоми. Дали има общо или е някаква влагалищна инфекция.

# 213
Каква влагалищна инфекция, може да има, която не се хваща от микробиология? Излезе ми резултат: Нормална влагалищна флора с данни за възпалителен процес.
Ще звънна в клиниката, исках да изчакам и другите резултати, но започнах да се тревожа. В момента съм настинала, но тогава като взимаха секрета, мисля че нямах симптоми. Дали има общо или е някаква влагалищна инфекция.
уреаплазми и микоплазми и хламидия? Пускани ли са?

# 214
Да и са отрицателни сега имам хламидия онзи ден правена и е отрицателна.
Чакам и Фемифлор теста, дано там да излезе нещо.
Имам над 20 левкоцити като резултат написан.

# 215
empathy, anigo,AA, благодаря ви момичета чувала съм го някъде, но не бях сигурна и за това чакам вие да кажете причината, че да не се изложа😅  как да го кажа 90% е домашна котка, а иначе  тези 10% са през няколко дни, а понякога може и седмица/и излиза на двора за по 15-20 мин. Но за всеки случай и тези малко пъти , в които съм чистила ще ги пропускам😅😁

# 216
Tity, ако излиза на двора, има риск. В двора сигурно се изхождат и други котки - например други дворни или бездомни, може котката да се зарази от досег с техните фекалии. Просто не сменяй тоалетната или го прави с ръкавици.

# 217
На мен и без това не ми е любимо да я сменям аз, така че поне вече имам и причина да не го правя😅

Tity, ако излиза на двора, има риск. В двора сигурно се изхождат и други котки - например други дворни или бездомни, може котката да се зарази от досег с техните фекалии. Просто не сменяй тоалетната или го прави с ръкавици.

# 218
Приложението premom ми написа, че съм в лутеална фаза и да следя базалната си температура. За какво ми е да я следя? Каква е връзката?Аз минах овулацията сега чакам 10 ден да си направя тест.
Въпреки че за съжаление вече усещам болки в кръста и в матката като пред цикъл.

# 219
Понякога приложенията не са най - точни. Аз не бих се доверила само на него.

# 220
  • Замък сред облаците
Защото по повишението на БТ и дали се задържи след 10-12 ден или има спад също се съди за бременност. Приложението просто те съветва, никой не те задължава да си я мериш.

# 221
Empathy , чувала съм, че ако има бременност температурата се покачва, може би заради това.
При мен примерно /мерена под мишница/ всеки път преди О темп ми е 36.4/5, след О става 36.6/7 и денят преди да ми дойде пада пак на 36.4/5

Приложението premom ми написа, че съм в лутеална фаза и да следя базалната си температура. За какво ми е да я следя? Каква е връзката?Аз минах овулацията сега чакам 10 ден да си направя тест.
Въпреки че за съжаление вече усещам болки в кръста и в матката като пред цикъл.

# 222
  • Замък сред облаците
Базалната се мери в дупето или под езика. Мери се до 5-10мин след събуждане сутрин без да се движиш от леглото. Аксиалната под мишницата варира много и ит различни неща.

# 223
Да, така е. Но 2-3м се тествах така всеки ден и за мен си е показател кога да очаквам менструация, съответно дали е минала О също, а специално за О даже тези месеци след положителните тестове за пик на LH съм ходила и на преглед за потвърждение, та аз така си я меря и засега ми показва правилно.

# 224
В тази връзка, намирам алгоритъма на едно друго просто календарнo приложение за по-точен от този на Premom (нали, с дисклеймър, че може моите нерегулярности просто да объркват алгоритъма на Premom). Простото приложение, което работи по-добре за мен, е My Calendar.

Общи условия

Активация на акаунт