Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 413
  • 912
  •   1
Отговори
# 540
Бъбъл, страхотна новина! Дано всичко е наред до края Heart Exl

# 541
Бъбъл пожелавам до пухкав финал, няма нищо невъзможно, вярвайте и ще се случи!!!❤😍

# 542
Бъбъл, много се радвам за теб, чак и на мен ми докара едно хубаво настроение. Пожелавам всичко да е наред до финала💕

# 543
Шанталче, аз докато бях на инсета имах леки стимулации с кломифен или летрозол. При мен първият месец 3 фоликула и следващите по 1 . Та нямах особен ефект от стимулацията след 1я месец. Последната инсеминация имах 2. От 5 поредни месеца стимулации, 1я месец бях с 3ф, после 3м с 1 и последният с 2. Може би тялото има нужда от почивка, знам ли. За цикъла при мен след последната стимулация имах 1 ден цикъл, толкоз. Не че моят е много дълъг, по принцип е около 2-3дни.

Днес минах за надраскване на лигавицата и взеха проба за някакво изследване с проба от лигавицата. Та чакам резултати.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:38 от Пълнолуние

# 544
  • София
Пълнолуние, аз и преди съм го пила и винаги са били минимум два, ще те излъжа 4 или 5 месеца пробвахме така, уж да тръгне нещо от страната на тръбата. Но и казах, че искам да пробваме с нещо допълнително последният месец поне с надеждата да извадим повече

# 545
Дано са извадите добри яйцеклетки и да имате успех. ❤

# 546
  • гр. София
Оо Бъбъл, каква прекрасна изненада! Стоплят ми сърцето такива новини. Heart Всичко да е наред оттук нататък ти желая. Innocent

Шанталче, Hug
Само няма да се отчайваш! Нормално е да имаме черни мисли понякога, особено след толкова разочарования, но не бива да им позволяваме да властват за дълго.

Иначе много хубаво, че си раздала повечето бебешки неща. Браво! Аз съм на принципа, че човек трябва да даде, за да получи (не само материално, разбира се). Аз в последно време разчиствам доста сериозно гардероба си и повечето неща ги подарявам по сайтовете, включително в деня на трансфера също подарих една чанта и вярвам, че привличам положителна енергия така. Blush

# 547
Юху, супер, Бъбъл! 🎉🤗 Пожелавам всичко да е спокойно и гладко от тук нататък.

Me, myself and I, стискам палци да е бил успешен трансфера. 🍀

Аз днес също имам добри новини - отрицателна съм за уреаплазмата. 🥳 Така се бях наплашила от форума, че ще е трудно лечението, и съм много благодарна, че се махна само с един курс АБ. 😊

# 548
  • Замък сред облаците
Ванила, браво!

Фиърлес, пусна ли стерилна урина? Може би пропуснах да видя в многото постове.

На Бъбъл писах в другата тема.

Пълнолуние, дано има полза!

# 549
Ауууу, Бъбъл, най-добрата новина за деня! 🤗 Много се радвам за теб!!! Да е всичко наред и до успешния финал 🍀 на малкото човече му се живее ❤️

# 550
Лееле Бъбъл, страшно много се радвам за теб. Връщаш ми надеждата, че чудеса съществуват и никога не трябва да се отказваме. Пожелавам ти успешен финал и да нямаш повече тревоги през бременността. Heartbeat

# 551
Страхотна новина, Бъбъл, стискам палци всичко да е наред до финал.

Да попитам имали ли сте леки непрекъснати болки в яйчниците преди цикъл? Трябва да ми дойде утре или вдругиден, за първи път ми се случва да усещам такова нещо и въпреки че са съвсем поносими и не ми пречат, ми е притеснено. Първо беше няколко дни само отдясно и само от време на време усещах нещо и в ляво (овулацията беше от десен яйчник), днес усещам и от двете страни. 😕

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 17:59 от GerKa99

# 552
Леле, *Bubble* 😍😍😍 Толкова много се радвам за теб! Чудесата съществуват и ти си пример ❤️ Пожелавам ти вашето предКоледно чудо да се роди здравичко на термин! ☺️🍀
Ванила, браво! Нека хубавите новини при теб да валят една след друга! 🍀
Шанталче, знаеш, с теб съм  ❤️ Сигурна съм, че всичко ще има щастлив завършек.

Аз да се похваля, че вече стана 1 месец на режим и съм много горда със себе си. Без захар, без шоколадови изкушения, без сокове, без газирано, без бяло брашно, никакви закуски, сладки полуфабрикати, без ориз, без паста, без картофи! Малко движение, без да гладувам и вече съм 3кг надолу(не че имам излишни 😅), сега се чувствам по-добре. Продължавам със 101хил. добавки, лекарства и така. Споделям страхотна находка в Лидл ☺️
Скрит текст:
Бързо, лесно, вкусно и дори икономично, но на първо място ЗДРАВОСЛОВНО!
Купих си паста от 100% нахут и от червена леща, като се предлага и от грах. Взех и песто, в което няма добавени захари.

# 553
... видяхме ембрионче със сърчице

Hands ClapHands ClapHands Clap
Green Heart

# 554
Браво Бабъл, супер новини!

Общи условия

Активация на акаунт