Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 36 076
  • 912
  •   1
Отговори
# 120
Ооо супер, успех ти желая да се похвалиш много скоро.😊😊😇

# 121
  • Замък сред облаците
Полчо, не е просто тафи. За тафи терапията е същата като за паи - инжекции НМХ. Аспиринът не помага за паи, там е била грешката, а не в изследването за тафи.

# 122
Точно така трябвало е нмх терапия, аспиринът в началните седмици е опасен. Сякаш го дават като безобидно хапченце, и като чуя вече изтръпвам.... В по - късните седмици ок ама в началото..

# 123
Точно така трябвало е нмх терапия, аспиринът в началните седмици е опасен. Сякаш го дават като безобидно хапченце, и като чуя вече изтръпвам.... В по - късните седмици ок ама в началото..
Точно поради тази причина няма да съм на аспирин още от самото начало, а малко по-натам. Има толкова загубени бременности заради този аспирин 😡 Дори без тромбофилия....без инвитро, ей така ги изписват и съответно казвам на пациентите да не ги пият, а да намерят хематолог. АГ за всеки случай го изписвал 🤣

# 124
  • София
Полчо съжалявам за това, което си преживяла! Никой не бива да минава през такива неща!
Вчера гледах един много силен филм за вярата - Miracles of Heaven - много плаках!
Кратката версия на филма - дори и когато ти се струва, че изход няма и всичко е мрачно и черно трябва да виждаш малките чудеса в ежедневието!
Аз само ви чета няма как да се включа към никой от зададените въпроси!
Продължавам усилено да разчиствам вкъщи Grinning

# 125
Включвам се- отидох на гинеколог и ми взеха цервикалния секрет, пуснаха ми в Геника ето това "Урогенитален панел PCR (цервикален секрет)". Мисля, че някой тук беше препоръчвал Фемофлор на Геника, но според моята АГ към онзи момент само урогениталния панел беше достатъчен.
Аз да попитам тук преборилите се с уреаплазма- приключих курсовете с антибиотици около 2ри ноември. Да изчакам 30 дни преди да пусна същия панел изследвания, нали?

Благодаря, Алисън! Ще коментирам с лекарката, която ще я прави. Изследването на секрет с ПСР ли е изследването на хламидии и уреаплазма?

Моята гинеколожка препоръча месец и половина след започване на антибиотика (Миноциклин за 7 дни), отново да пуснем изследвания (в моя случай цервикален секрет). Всичко беше чисто.

# 126
  • Замък сред облаците
Аз знам, че трябва да минат 10 дни след АБ за достоверни резултати.

# 127
Моят лекар също ми каза да минат поне 10 дни след АБ. Но ако питаш в темата за Уреаплазми, ще ти кажат повече от месец със сигурност..

Другото което ми каза е, че всъщност се лекува лесно, но и се презаразяваш лесно и това може да се случи дори и от тоалетна. И аз си мисля, че ако се тестваш след месец може да си се излекувал и пак да си се заразил.

# 128
Точно от плазмите е почти невъзможно да се заразиш от повърхности и вещи, тъй като са твърде неустойчиви във външна среда.
Заразяването с тях става чрез интимен контакт въпреки че се допуска някаква изключително малка вероятност да се случи и по друг начин.
А сядането върху тоалетни чинии по принцип е добре да се избягва.

# 129
За тоалетна мисля, че пръските, които понякога се получават, са проблема. Аз винаги слагам хартия първо, за да ги избегна. А сега като цяло избягвам да ходя където и да е до тоалетна, освен вкъщи.

# 130
Всеки ден около планирането на бременността е  new fear unlocked 😂 Благодаря много, момичета! Ще си запиша значи час за взимане на секрет за към края на месеца.
С психоложката ми наскоро си говорихме и тя също обясняваше "Когато не го мислиш толкова, тогава ще се случат нещата " и явно филтърът ми не е проработил и си извъртях очите явно 😂 посмяхме се за това и ми обяснява "Добре, нека го кажа по друг начин - свържи се със женствеността си- както ти я разбираш, каквото си представяш когато кажа това - прави повече от него". Съответно, сега съм в търсене на женствеността си 🥲 какво правите вие, за да се свържете с женствеността?

# 131
Аз се научих да правя хляб с квас, градинарствам, рисувам и чистя. 😁 Също много обичам да си правя някакви рутинни за кожата или да си купя нови дрехи, с които да се чуствам красива. Мисля че женската енергия е често по-креативната. Но въпреки всички тези неща все още не съм бременна и като цяло мисля, че това да държиш мислите си отговорни е много натоварващо и вредно. Само ще си докараш чувство на вина. Тази идеи, които ти ги е вкарала твоята психоложка в главата, не са много професионални. Като цяло даването на съвети е табу в психоаналитичната работа.

# 132
Все хубави неща, благодаря че сподели ВаНиЛа!
Да, тя самата каза, че рядко си позволява да даде съвет и наистина не си спомням кога последно се е включвала така. Извадено от контекст звучи малко off, да. Предложението й беше по-скоро по линия на това, че обсъждах че имам тревожни мисли за това какво предстои и малко, че имам тенденцията да планирам много напред 😬 и съответно сдухвам предварително за неща, които още не са се случили.
Аз се научих да правя хляб с квас, градинарствам, рисувам и чистя. 😁 Също много обичам да си правя някакви рутинни за кожата или да си купя нови дрехи, с които да се чуствам красива. Мисля че женската енергия е често по-креативната. Но въпреки всички тези неща все още не съм бременна и като цяло мисля, че това да държиш мислите си отговорни е много натоварващо и вредно. Само ще си докараш чувство на вина. Тази идеи, които ти ги е вкарала твоята психоложка в главата, не са много професионални. Като цяло даването на съвети е табу в психоаналитичната работа.

# 133
Полчо, съжалявам за загубата! 😢
Аз ви чета коментарите и просто не мога да повярвам колко много хора сме тук, които усилено правят толкова много неща, толкова много изследвания, толкова силна психика, за да имаме едно здравичко бебе… а навън има толкова много жени, които не искат деца, а забременяват..аз вече получавам болки в корема, когато чуя, че някой е забременял..
Защо живота е толкоова сложен и труден..

Дано дано дано тази година завърши за всички ни с едни хубави две черти.
Не забравяйте, колко сме силни и че след всичко лошо идва и добро!
Вярвам в това. Успех 🍀🍀🍀

# 134
Истината е, че хората с репродуктивни проблеми сме компактно малцинство. Разбира се, зависи от възрастовата група, но в моето обкръжение например ние сме единствените…всичките ми приятели и познати, които са поискали, забременяха и износиха, при някои дори стана “по погрешка”. Да, вярно е, че имам доста набори, които още нямат сериозни партньори и още не са поискали деца. Както и че репродуктивните неслуки са тема табу. Но все пак на хората масово им се раждат деца, без процедури, следене на всякакви показатели и тн…

Общи условия

Активация на акаунт