Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 190
  • 912
  •   1
Отговори
# 675
Салсера, аз точно за това заглавие гласувах в анкетата. Hug
Хем бих била щастлива на близнаци, всяко дете е дар от бога, хем и много притеснена как ще се оправим с 3 деца с малка разлика, а и как и дали ще ги износя (аз съм и много дребничка).
Но каквото Господ е решил, това. Heart

Ооо, не се притеснявай, имам позната, която забременя на 42 кг и износи и роди здрави близнаци. А другата, но тя по-височка и здрава ги роди в 38 гс и бяха по 3200 и 3400 кг, което за близнаци си е уаааааауууу

# 676
Честито, момичета! 🍀 Всичко да е наред и при двете! Дано повлечете крак! 🍀

Алисън, да ви е жив и здрав малкият мъж! 🎂

# 677
Али, честит рожденик! ❤️
Шанталче, аз имам 7 стимулации на естествени опити и имах точен час за таймирането, който трябваше да спазваме задължително. Таааа, трябваше и двамата да сме си вкъщи в точния момент.

# 678
  • София
Ми нас за естествените опити не ни караха да спазваме час, имахме определени три дена - в деня на инжекцията, след 36 часа и след още 24 Grinning

# 679
  • гр. София
Салсера, точно 42 кг съм и аз. Добре, успокои ме значи, благодаря ти! Hug

# 680
Me, Myself & I и Тити Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Алисън честит рожденник, да сте здрави и щастливи Simple Smile

# 681
Ехааа,честито момичета❤
Пожелавам ви успешна и лека бременност🍀
Alison да ти е живо и здраво детенцето😇

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 22:05 от IvGG

# 682
Salsera, аз пък не съм мн дребничка... 165см и 62кг. Обаче като го прочетох това за близнаците замръзнах. Мъжът ми го беше сънувал - две близнаци момчета, после беше сънувал момиченце. Но и на мен ми е стряскащо не толкова от износването, колкото от самото раждане😅

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 21:19 от Tity_B

# 683
Бъбъл, честито. Наистина си е чудо. Дано добрите новини перо дължат до края.
Me, Tity, честото и на вас. Успех и лека бременност.
При мен новото в, че най-накрая кървенето и зацапването спряха. На 11.10 започна, почти беше спряло и ма 20.11 с болки отново. Очаква се това на 20 да е бил нормален цикъл. В събота съм на преглед и ще стм най-щастливата, ако всичко се е изчистило и съсирека го няма.
Стиснете по едно палче.

# 684
Me, Tity,  честито момичета!  Лека бременност до финал!
Ейнджълче,  всички палци имаш! Нека всичко е приключило и да продължиш смело напред!
Алисън,  честит да е рожденника! Нека бъде здрав и много скоро батко! Весел празник на цялото семейство!

# 685
Млмичета честито за положителните тестове! Нека всичко ви върви по вода до самия финал! 💙♥💙♥💙♥

# 686
  • Замък сред облаците
Тити, не се навивай за близнаци. Ако О ти е на 13 ден и си с по-дълга ЛФ, както си писала, реално имплантацията е по-рано сравнително и оттам по-високо чхг на ден закъснение.

# 687
Тити, Ме - Честито! Пожелавам ви всичко да е наред и до финал със здрави бебчета! 🤗
Ейнджъл дано вече всичко е наред и е приключило това изпитание! 🤞

# 688
На мен чак ми идва стряскащо, така че...😄

Тити, не се навивай за близнаци. Ако О ти е на 13 ден и си с по-дълга ЛФ, както си писала, реално имплантацията е по-рано сравнително и оттам по-високо чхг на ден закъснение.

# 689
Здравейте, момичета. Кажете нещо за цистит. Имам леко парене при уриниране. Миналия месец ми беше пункцията и от тогава ми пари. Мислех че с идването на цикъла ще мине, но продължавам да го усещам.

Общи условия

Активация на акаунт