Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 736
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 510
То ако е свързана с Момчи не мисля че е кой знае каква бомба, защото още преди да ги слеят си пролича, че продукцията иска да го сготви. Затова си мисля, че е overhype, но искам да видя все пак какво се е оказало.

# 511
От промото останах с впечатлението, че номинираният на утрешния съвет ще е мъж, тоест Виолета ще е последната в играта с плочките? Така ли е?

# 512
  • Sofia
Или пък е разбрал "какво направи миналото лято". Или по-точно, Мартин и Мастагарков са му разказали туй-онуй от случилото се това лято! Знае ли човек.. 😂😂

Единствената  ми въпросителна този сезон е мястото, което заемат стрина и щерка. Вила е 7-ма, Денката шеста, предполагам. Че Рълев е първи, отдавна е ясно и си личи, стана някак по-уверен. Случайност? Не мисля!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 07:41 от Crystal_Noir

# 513
Бомбата е, че Денка в сряда е служебно номинирана!

# 514
# 515
  • София

Брей!!!

# 516
Някъде от жълтурите бях чела, че Мартин ще отстрани и майката, и дъщерята. Но все пак... това са жълтини. 😁
Значи на следващия съвет Рълев ще извади сабите, а на последния - огърлицата.
На полуфинала очаквам повечко плуване, иначе не виждам как Дунев би изпреварил Благо...

# 517
Или пък е разбрал "какво направи миналото лято". Или по-точно, Мартин и Мастагарков са му разказали туй-онуй от случилото се това лято! Знае ли човек.. 😂😂

Единствената  ми въпросителна този сезон е мястото, което заемат стрина и щерка. Вила е 7-ма, Денката шеста, предполагам. Че Рълев е първи, отдавна е ясно и си личи, стана някак по-уверен. Случайност? Не мисля!
Нещо е правила Денислава с Мартин и Мастагарков ли? Изпуснала съм. 🤨

# 518
Да вестник уикенд бяха написали и после сайтовете в интернет копирали новина, че Дени го правила и на реката и в стопанството с Марто и Благо SmileySmiley

# 519
Снощи на ММ му направи впечатление на кадрите от дрона на каква дълбочина се е наложило да копае Рълев и на каква Мастагарков.

# 520
Денислава сериозно е сгазила лука. От хвалебствия за жената воин продукцията рязко премина към "Денислава, защо тренираш с фризбито" и "Вики е най-силната жена в този сезон". 😎

# 521
Писанията по жълтите медии могат да са пълна измислица и единствено с цел да се създаде някаква сензация. Точно на тях не им вярвам особено.

Но това, че Дени изобщо беше с Мартин в една стая, че и беше някакси ентусиазирана от това ... не се премести и в друга стая, когато имаше възможност. Някои неща в поведението ѝ са доста красноречиви сами по себе си.

# 522
Да вестник уикенд бяха написали и после сайтовете в интернет копирали новина, че Дени го правила и на реката и в стопанството с Марто и Благо SmileySmiley
те затва ли се изпокараха двамата, горките Joy
Че той Благо повече лиги по Вили точеше, отколкото по Денислава

# 523
  • софия
А вестник Уикенд преписва от бг мама. Тук в другата тема ентусиазирано обясняваха как Денка гаранция, че била преспала с еди кой си и била навита на друг. Що, щото била дъщеря на майка си, пък Вила не била цвете за мирисане. С Рълев същата работа. Един кадър в инста на Николчето и вече ги ожениха. А Денка се била събрала с него заради парите. То това пари ли са, да не говорим, че още не са му притежание. Та в кратце, не бих давала статии от подобни помийни вестници за доказателство, че нещо е станало.

# 524
Факт е обаче, че не се следват в Инстаграм. Може Марто, като е видял какви ги дрънка Дени по синхрони, да е разказал това онова на Рълев.

Общи условия

Активация на акаунт