Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 734
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 525
Това със следването най-редовно го правят като трик за още по-голяма посещаемост на профилите по-известните двойки...това Евгени и Валерия за пример, следване, от следване, лайкване, дислайкване...
И двамата (Рълев, Дени) не изглеждат на разделени и нещастни хора 😀
Или да заедно или никога не са били двойка, според мен

# 526
Според мен е очевидно, че никога не са били двойка. Нямаше причина да го крият ако бяха.

# 527
Мнението ми, през две по горе е лайкнато от определен човек, което ме навежда на мисълта, че може предположението ми да е вярно.

# 528
Мнението ми, през две по горе е лайкнато от определен човек, което ме навежда на мисълта, че може предположението ми да е вярно.

Надявам се, когато е възможно, да разкаже повече.
Някой ще сподели ли Денка какво е сгафила, за да е служебно номинирана?

# 529
Съмнявам се, би било чиста клюка, а не спойлер.

# 530
  • При семейството си
След вчерашната битка, много ме е яд, че Благо не е във финалната тройка.
От друга страна, прав е Мартин, не мислят много с главите си.
Бомбата, за мен, е свързана нещо с майка-дъщеря.

# 531
  • España

Че той Благо повече лиги по Вили точеше, отколкото по Денислава

И Рълев май така 🤪!
Между другото , според сина ми ( на 16 г.) Вили е по-хубава от Дени , като се има предвид , че за него всички жени над 18 са …..старички ….

# 532
И аз тъкмо щях да напиша, че според мен Рълев повече по Вили точеше лиги, но ме изпреварихте Grinning Да не би клюката да е половин истина и Рълев да е с мама Вили ;P

# 533
И аз тъкмо щях да напиша, че според мен Рълев повече по Вили точеше лиги, но ме изпреварихте Grinning Да не би клюката да е половин истина и Рълев да е с мама Вили ;P
🤮

# 534
Мама Вили е на смени при Рълев, Мастагарков и Момчи Smirk

# 535
Да не вземе да се окаже Майкатаа на Стифлър версия от алиекспрес Grinning

# 536
Тука положението стана... Филм на ужасите😱

# 537
Ами той сезона е доста скучен, поне това да подъвчем...

# 538
Големи съчинения-разсъждения... и така да е, какво? Свободни (успешни) млади хора са, да се взимат.  
Между другото Гого направи "прогноза", че Дунев най-много да стигне до полуфинал, но да се издъни на пъзел, а той е тренирал Рълев, така че направо потвърди това, което вече знаем.

Промо-статията за следващия епизод:
Битка на финалистите от топ 7 на “Игри на волята” 5 ще определи кой ще получи имунитет и кой автоматична номинация. Епизодът тази вечер от 20:00 часа по NOVA ще предложи на зрителите една от най-противоречивите развръзки в битките от сезон 5, която ще постави много въпроси.

Във Фейсбук са писали -  Резултатът от битката днес ще предизвика много въпроси към един от участниците.

@Arapya, май е време да се появяваш.

# 539
Всеки мъж с повече акъл няма да се хвана с такава като Денислава след видяното. Обаче от лични впечатления мъжете си обичат такива жени и не ги притесняват, докато не се опарят лично, тъй че и аз залагам, че Рълев е попаднал под чара на Дени и после се е освестил.

Общи условия

Активация на акаунт