Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 696
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 600
Е, то отдавна се знае финалът и победителят, и то от доверени хора, ние не пасем трева. 😁
Искрено се надявам Арапя да се бъзика с нас ,а спойлера на Ковид да е верен !!!

# 601
Напротив, виж колко народ "пасе трева" и трепетно чака "бомбата"' при положение че отдавна всичко е ясно от доказан източник.

# 602
Ами все повече си мисля, че пускаш кукички!!
Много ще ме нападат за това!!!!!
Те вече започнаха.....
Много сърдите ще има!!!!!
НО ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!
СКРИТОТО ТОЛКОВА МЕСЕЦИ ЩЕ СТАНЕ ВИДНО!!!!
АКО ВЕЧЕ НЕ СТЕ ГО ВИДЕЛИ.....

Ако се чудите работниците чистят и събират след финала....

# 603
  • Bayern
Чудя  се каква би била битката в която евентуален победител да е Мартин ....Ей  голяма главоблъсканица е тази година със спойлерите  Thinking  Трилър направо Grin  Вярвам и на Ковид (досега не ни е подвеждал) и на Арапя ...

# 604
Както и очаквах, "бомбата" ме разочарова. Аз лично чак толкова фантасмагории не мога да повярвам, наистина.
Със сигурност на всеки финал очаквам да има платно с името на всеки от финалистите, така че тази снимка нищо не казва.
Ако някак Марто "бие" Рълев и Момчи, ами то ще е такава актьорска игра и на него, и на участниците и на екипа и водещите, че ще заслужава да се накичат всички с награди 😅 и Игри на волята ще се окаже най-добрият sci fi сериал за 2023 🤭

# 605
Рълев изхарчи парите, а Мартин е още на варелите...

# 606
Играли са покер, белот, а накрая 3,5,8 и Мартин с як блъф бие Рълев и Момчи.

# 607
  Arapya искаш да кажеш, че Мартин е победителят? Или това е качен реквизит,по един за всеки участник и сега свалят на Марто и Момчил? Това значи, че и Ковид ни е подвел, като е потвърдил победителят Рълев? Не вярвам!

# 608
Ковид до сега не ни е подвеждал с времето. На мен също ми звучи леко като плановете на Неделчо с фейк спойлери за поддържане на интерес. Но както са казали хората "Поживём - увидим".

# 609
Вярвайте само на Ковид...

# 610
А какво ако Рълев като е победил е свалил грешното знаме и е свалил знамето на Мартин Победител?

# 611
Ковид ни е топ информатор, аз на него си вярвам от миналата година, пък нека с гатанки да ни подсказва - мен ме кефи. Останалите според мен са от продукцията с няколко трошички и семки и "боМбонки"(напрво да не кажа бом-бок) да поддържат съспенс, нищо лично.

# 612
Арапя, благодаря за информацията, която ни даваш през целия сезон.
С последния пост, ако намекваш, че Мартин печели, съжалявам, но не го вярвам, пък и това означава, че се съмнявам в спойлерите на Ковид.
А той за толкова време никога не ни е подвел. Благодаря, Ковид!

# 613
Рълев изхарчи парите, а Мартин е още на варелите...
🤣🤣🤣 👍
Убедена съм, че Ковид е гледал тази битка.

# 614
  • софия
И какво сега, боНбата се оказа кьорфишек. 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт