Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 701
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 585
На следващият съвет да е Денислава с Мартин? И така Мартин да отстранява всички свои врагове?!?!  Misc Bomb

# 586
  • софия
На следващата номинационна последна Дени. На съвет пак нея номинират, защото преди 2 месеца е откъснала грешната джанка на реката. В епична битка отпада сама от себе си. На Рълев му дават саламите на спасението и шоколадът на телепортацията, защото е присъствал на съвета.
 На Момчи му взимат останалите грошове и го дисквалифицират от формата, защото е седнал на криво на пейката.
 Ей ви я бомбата, може да дишате спокойно вече.

# 587
На следващата номинационна последна Дени. На съвет пак нея номинират, защото преди 2 месеца е откъснала грешната джанка на реката. В епична битка отпада сама от себе си. На Рълев му дават саламите на спасението и шоколадът на телепортацията, защото е присъствал на съвета.
 На Момчи му взимат останалите грошове и го дисквалифицират от формата, защото е седнал на криво на пейката.

😂😂😂

Както писах и по-рано, държа да има поне един арестуван и изведен с белезници. 😜

# 588

😂😂😂

Както писах и по-рано, държа да има поне един арестуван и изведен с белезници. 😜
Дунев. Заради многото синове с които се уреди. Извеждат го и той крещи"За тебе дъще, за тебе го направих"

# 589
Надали бомбата е някаква боНба....и Ковид каза, че не мисли, че е кой знае какво, ама интрига да има и да се трупа спам.
Арапя, да не си от продукцията и да пускаш „контролирани” въдички за зрителски интерес?

# 590
  • София
Аз мисля, че ако довечера е последният съвет, а Рълев отново е с имунитет, тогава ще използва разните там огърлици, защото ще изгорят. Денислава вероятно ще е номинираната, бомбата ще е, че Рълев ще спаси Мартин като по-слаб съперник. Не вярвам да спаси Мастагарков, ама знае ли човек...

# 591
БоНбата ще да е, че Марто отстранява стрина Вила и щерка й Денката. Другият вариант е Рълев да ползва огЪрлицата и да спаси Марто. 😃 Така ги виждам аз нещата.

# 592
Нещата си вървят по плана от преди месеци и не знам с какво вече могат да ни "взривят" толкова. И с липсващо инфо успяваме да ги напснем кой с кого и как. Единствено да има "бонбони" относно нови телефони или джиджи-биджи в резиденцията, ма и това вече не е нещо интересно.

# 593
Този сезон трябва да го кръстят ‘Отмъщението на Мартин’.
След Мишо, ще следват Виолета, Дени и разбира се, наред е Мастагарков, после и Дунев. Той реално само с Рълев и Момчи не е  бил в отявлен конфликт , сигурно затова не го ги е и сготвил. Не че щеше да му се получи, но можеше да опита да ги изправи един срещу друг на предишната битка-ако искаше.

# 594
Много ще ме нападат за това!!!!!
Те вече започнаха.....
Много сърдите ще има!!!!!
НО ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!
СКРИТОТО ТОЛКОВА МЕСЕЦИ ЩЕ СТАНЕ ВИДНО!!!!
АКО ВЕЧЕ НЕ СТЕ ГО ВИДЕЛИ.....

Ако се чудите работниците чистят и събират след финала....

# 595
Всяка година има такива платна за всеки от финалистите. На това какво му е по-специалното?
Те вече започнаха.....

# 596
  • Bayern
Те вече започнаха.....

Лелеееее ,очаквах спойлера за победителя да е фалшив .....няколко пъти го написах и всеки  път някой го триеше , това мн. ме усъмни RageRageRageRage Още като спомена Неделчо ,че е посъветвал някой от продукцията да ни пусне фалшив спойлер ,веднага  реших ,че ни пързалят за победителя Rage

# 597
Всяка година има такива платна за всеки от финалистите. На това какво му е по-специалното?

ЩЕ ВИДИШ В ПЕТЪК!!!!

# 598
ДОБРЕ!!! 😃

ЩЕ ВИДИШ В ПЕТЪК!!!!

# 599
  • Bayern
Искрено се надявам Арапя да се бъзика с нас ,а спойлера на Ковид да е верен !!!

Арапя , благодаря за бомбата Purple Heart , но се надявам  да се шегуваш Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 11:46 от ROSHLA2006

Общи условия

Активация на акаунт