Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 764
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 300
  • Мюнхен
За Фермата:

Ако е вярна информацията, че Андрей и Жоро са на финал, това не значи ли, че Елбетица са успели да запазят лидерството си в пендари и Канатица са имали индивидуални битки помежду си?

Аз за Жоро не съм чела до сега спойлер, че стига до финала, само за Андрей и Коко. От къде дойде сега това?

# 301
  • Някъде там...
От ИГ, под публикация на ИВ, в която Рълев обяснява, че Мартин трябва да е финалист и изтъква силните му страни:

Явно ще играят заедно след обединението.

# 302
А Виолета как получи контузията си, на коя игра?
Моите спомени са, че дъщеричката я натупа на тепиха и оттогава куца, но може и да греша.

# 303
След напускането на Виолета, Рълев най-вероятно ще заиграе с Мартин и ще го спаси с сабите, затова си станаха толкова близки сигурно.

# 304
  • София
Аз очаквам и Момчил да заиграе с Мартин и Рълев Wink той така или иначе няма на кого да разчита. Дуньо трепетликата вече е прежалил ситото лъвче, изобщо не го брои за осмицата Joy

# 305
Аз очаквам след обединението първо да се номинират жените, ако не са последни в играта. Момчил ще номинира на база игри. И не мисля че ще разчита някой да го "спасява". Момчил не е Дунев или Оряшкова да чака някой да го пази.

# 306
Че кой пък толкова ще иска да номинира Мартин на този етап, логиката е да се стреля по-скоро по най-силните играчи. Но да, сигурно в един момент Рълев е предпочел Мартин пред Мастагарков, който отпада малко преди финала.

# 307
За Фермата:

Ако е вярна информацията, че Андрей и Жоро са на финал, това не значи ли, че Елбетица са успели да запазят лидерството си в пендари и Канатица са имали индивидуални битки помежду си?

Аз за Жоро не съм чела до сега спойлер, че стига до финала, само за Андрей и Коко. От къде дойде сега това?

Ами, може и да бъркам, като че ли тук четох коментар, че евентуално Андрей и Жоро стигали финал, Коко също, а Сергей стигал доста напред (но надявам се не до финал, щом не беше написано).

Не мисля, че имаме сигурен спойлер за Фермата, просто каквото се е чувало.

Може и да бъркам за Жоро, той за мен не е достоен за финалист, поне с показаното дотук. Но ако са двамата с Андрей, би трябвало да значи, че Елбетица са "победили" на пендари.

# 308
  • Някъде там...
Аз очаквам и Момчил да заиграе с Мартин и Рълев Wink той така или иначе няма на кого да разчита. Дуньо трепетликата вече е прежалил ситото лъвче, изобщо не го брои за осмицата Joy
Аз имам същото подозрение. Не са случайни тези синхрони. В доста добри отношения са след игрите, въпреки прехвърчалите искри на битката на съюзниците, двамата се уважават в игрите.

# 309
Ако Момчил заиграе с Мартин, няма да ми стане Момчил по-черен Grinning

Жалко за Мастагарков обаче, ще го разкъсат от битки в такъв случай.

# 310
Явно Мастагарков ще е на пангара до края, и за да е 4ти може би е ще е отпаднал в последният номинационен двубой от някой от топ 3 (предполагам Момчи). Рълев си има доста бижута и е сигурен, и като гледам на къде вървят нещата май ще е комбина с Мартин. Евентуално двамата са гласували вторият дуелист да е Момчи или Мастагарков според кой е паднал на последната игра (само предположение).

# 311
Мастагарков не е 4 .Дунев е  4.

# 312
Ковид каза, че се е объркал при писането и потвърди спойлерът на Arapya, че Дунев е 5, Мастагарков 4.

# 313
Ковид каза, че се е объркал при писането и потвърди спойлерът на Arapya, че Дунев е 5, Мастагарков 4.

Обратното: Арапя каза, че Мастагарков е 5ти, впоследствие Ковид го потвърди.

# 314
  • Пловдив
Някой може ли да подскаже ,довечера кой отбор ще бие ?

Общи условия

Активация на акаунт