Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 558
  • 702
  •   1
Отговори
# 120
.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 20:54 от Bella Ella

# 121
Ох, тези са по-зле от циганите..

# 122
Въпросът е защо ги представят като деца на Олга и Йордан, положението пак е "говорим само истината".

# 123
Ами не знам, явно не са от Олга и двамата, ако това са им годините на раждане. Даниел със сигурност е 88, Антон е 87, Розалия мислех, че е по-голяма... Атанас не каза ли в първи епизод, че е на 38? Някой помни ли, че не ми се връща Grinning

# 124
Ясно, че бащата явно е един и на двамата, защото една майка не може да ги роди с 4 месеца разлика. Въпроса е как е станало? Единственото ми обяснение е единия да е осиновен, защото друга жена да е родила единия и да е оставила детето във фамилията ми е супер филмарско 🤣

# 125
Или грешка в агенцията.

# 126
Ясно, че бащата явно е един и на двамата, защото една майка не може да ги роди с 4 месеца разлика. Въпроса е как е станало? Единственото ми обяснение е единия да е осиновен, защото друга жена да е родила единия и да е оставила детето във фамилията ми е супер филмарско 🤣
Ванче, в последната книга, която четох, точно това стана (Малибу в пламъци) Joy

# 127
То това е сериозна грешка да объркаш ЕГН-то на някой. Ако е грешка, може би Розалия е 86 набор и май така нещата съвпадат.

Шугарче, точно че това ми е за книги и филми. Но няма да се изненадам, ако и тук изкочат някакви преплетени кръвни връзки 😃 Ще припадна вече 😃

# 128
То това е сериозна грешка да объркаш ЕГН-то на някой. Ако е грешка, може би Розалия е 86 набор и май така нещата съвпадат.

Шугарче, точно че това ми е за книги и филми. Но няма да се изненадам, ако и тук изкочат някакви преплетени кръвни връзки 😃 Ще припадна вече 😃
Хахах, падам и аз вече, но не ми се вярва да объркат и ЕГН, знам ли Grinning То нали и мантрата беше, че в следващите епизоди по-големи скандалности ни очакват ама взеха да ги режат Grinning

# 129
Атанаска е качила стори със сина си й ново гучи и буквално си казва, че това с гучи-тата идва от бащата, не от нея.

Явно и нея я е хванало срам от тези коментари и е запознала да се усеща колко евтино и смешно изглеждат отсрани. Сега остава и да му купят едни нормални памучни дрехи на това дете и обувки, които не са реплики.

# 130
И на мен не ми се вярват да объркат ЕГН, но знам ли. По-възможно е от другите сценарии.
После може да се поровя дали някой от братята не й е честитил рожденния ден като е споменал и годините й. В нейни профил първата снимка е от 7-ми май. Може би е изтрила по-старите.

# 131
ИМеилия скоро беше качила снимка с Емили и май са с ментета Гучи .

# 132
Извинете за супер глупавият ми въпрос Rolling Eyes , но:
-  Не е ли забранено да се продават и купват реплики?
Няма ли закон за правата на марката и нейното нарушаване?

# 133
И според мен са ментета. Една детска тениска е около 300 лв. Представям си цяло спортно екипче, обувки… не, че няма хора, които си обличат децата с Гучи, но не мисля че Бачорски е от тях.

Да, незаконно е продаването на реплики. Не съм чула да глобят или задържат обаче купувач на реплики. Поне не и в България.

# 134
ИМеилия скоро беше качила снимка с Емили и май са с ментета Гучи .
Да, в нейното стори даже пишеше "абдовишкото Гучи", ама явно са я накарали да изтрие сторито, защото бързо изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт