Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 600
  • 702
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз не виждам какво ще е различното на сватбата с танцьори. На всяка сватба, на която съм била последните 10 години, има задължително "изненада" за гостите, която в 90% от случаите е точно народна музика/танци. Тя си го представя явно с повече инструменти, което ще е приятно, но чак нещо невиждано, каквото искат да е, определено не е.

# 181
И за мен това не са кой знае какви изненади - танцьори, заря, огнено шоу. Всички сме ги виждали.

# 182
Оставяме настрана циркаджийските опити, претенциите на Наска и повечето ситуации всеки ден. Едно не мога да разбера - защо взимат детето и някой друг да го гледа в друга стая, като ти го водят от време на време?! Ако не искаш да изкараш два дни в малка стая, каквато е и тяхната с него, за какво говорим?! Това, много ме жегва.
Ние пътуваме заради детето и винаги гледаме на него първо да му е добре, да се обогати, да види нови неща с майка си и баща си. Ако искате да си гледате кефа, да се гримирате, да си пийвате уискито, да правите прически и пози и каквото друго правите, просто не го мъкнете за да се ползва за снимки и до там.
Отказвам да го приема за нормално това.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:12 от vanya.pavlova

# 183
Е как да му направят братче, ако е в стаята?
Шошка, ако е взела и садо-мазо екипът, съвсем не става за дете в стаята.

# 184
Аз пък не виждам нищо лошо, че детето е в стаята на бабата и дядото. Това не значи, че през деня не са заедно и не се грижат за него. Много хора пътуват по този начин. Като има кой да помага, защо не? Прочетох и предишните ви мнения, че майка му и баща му “мърсуват” в съседната стая. 😂 Вие не правите ли секс с мъжа ви? Извинявам се, но това са млади хора и съвсем нормални неща.
Аз не ги харесвам и двамата, което е явно от мненията ми, но тук вече малко се прекалява. Това, че някой не си гледа детето по начина по който ние, не го прави лош родител.

# 185
Честно казано , ако имах дете , и аз щях да си ходя по почивки с него и с някоя баба да помага

# 186
Хотелът им е дал да спят и ядат безплатно, а в замяна да ги рекламират. Не виждам нищо лошо, че са взели родителите на Наска - тъкмо така ще зарадват бабата и дядото; малкият Дани ще се разнообрази, а Наска и Даньо ще си свършат на спокойствие работата.

и аз понякога взимам помощ като сме на почивка. Ако помощта нощуваше и ядеше безплатно както в случая на Бачорски, всеки път щях да ги взимам Simple Smile)

# 187
@Precious girl - веднага ви казвам защо. Аз съм била цял живот и без майка и без баща и знам колко важно е това за едно дете. За мен и баща му, комфортът на детето е на първо място. Както говорихме и преди, едно е да ти помагат, друго е да ти отглеждат детето други хора. При Наска и Даниел, те помагат в отглеждането, което се изпълнява основно от други хора. Не, не и не.

# 188
Аз бих била по-спокойна, ако детето ми е с баба си, от колкото с някоя детегледачка. Много млади семейства ходят на море с бабата. Не виждам нищо лошо. Особено, ако бабата не живее в същия град и не вижда внучето редовно. Съответно пък родителите нон-стоп си гледат детето сами и искат малко да отдъхнат.
И ние бихме били така. И двете баби не са при нас и няма да се почувствам грам виновна, че съм взела едната на море с нас за едната седмица, защото останалите 50-51 седмици ще си гледаме детето сами.

# 189
Ама разбира се, че ако има кой да помогне ще е супер. Една седмица, две седмици, два месеца, три месеца. Колкото е нужно. Просто, при тези двамата е всекидневно! Както някой каза, мързеливи родители.

# 190
@Precious girl - веднага ви казвам защо. Аз съм била цял живот и без майка и без баща и знам колко важно е това за едно дете. За мен и баща му, комфортът на детето е на първо място. Както говорихме и преди, едно е да ти помагат, друго е да ти отглеждат детето други хора. При Наска и Даниел, те помагат в отглеждането, което се изпълнява основно от други хора. Не, не и не.
Разбирам ви и мисля, че всеки иска най-доброто за детето си. На мен ми прави впечатление, че вече масово родителите така почиват. Особено в хотели ол инклузив, които са предпочитани от семейства с деца, защото не обикаляш да търсиш ресторанти, имаш басейн, море на една ръка разстояние, аниматори и т.н. Та на такива места е пълни със семейства, които са заедно с бабата, дядото, бавачката. Не бих съдила хората, защото като гледам колко енергия се изисква, за да обгрижваш малко дете, ако ги няма бабите и бавачките трудно ще разбереш, че си на почивка. В случая с Даниел и Наска не е точно такъв случая, защото те не ходят на почивка 2/3 пъти в годината, а всеки месец. Но все пак не бих ги съдила, даже може би в случая по-добре детето да е с бабата, а не да слуша чалга и пияния Даниел.

# 191
Да не си гледат детето е да го пратят при баба му в Смолян ,не да водят бабата на почивка с тях . Много се прекалява вече.

# 192
Не на всяка сватба има 10 гайди, танцова формация и народна певица. Масово по сватбите са ДЖ, водеща и 2, 3 да играят на кръстниците. Атанаска определено не иска нещо невиждано, а традиционна сватба, сама си го каза. Даниел е този с желанията си за нечуваната и невиждана сватба до момента. В крайна сметка сватбата си е тяхна, както искат така ще я направят, стига да стигнат до консенсус.
Аз не виждам какво ще е различното на сватбата с танцьори. На всяка сватба, на която съм била последните 10 години, има задължително "изненада" за гостите, която в 90% от случаите е точно народна музика/танци. Тя си го представя явно с повече инструменти, което ще е приятно, но чак нещо невиждано, каквото искат да е, определено не е.

# 193
Няма лошо бабите и дядовците да помагат,това че са завели родителите на Ататаска в Боровец също е хубав жест.И на нас ни е помагано,а пък аз помагам за племенниците ми.При Бачорски обаче това е начин на живот.Те не си гледат децата сами.Как очаквате,че и на почивка ще отидат сами с децата.По снимки и клипчета показват,че  много се занимават и все са около тях,но ми се струва,че реалността е друга.

# 194
  • София
Не на всяка сватба има 10 гайди, танцова формация и народна певица. Масово по сватбите са ДЖ, водеща и 2, 3 да играят на кръстниците. Атанаска определено не иска нещо невиждано, а традиционна сватба, сама си го каза. Даниел е този с желанията си за нечуваната и невиждана сватба до момента. В крайна сметка сватбата си е тяхна, както искат така ще я направят, стига да стигнат до консенсус.
Не знам какво наричаш кръстници, кумовете ли трябва да са това? Аз говоря за софийски сватби, всички викат танцьори 4-6 човека, някои и 2 инструмента. Ние сме обикновени хора, естествено, че някой с пари ще наеме повече, но не е нещо невиждано, както те се изказват. Искали да впечатлят, искали да нещо, което никой друг не е правил. А това е най-средностатистическото нещо на една сватба, пък макар и леко по-скромно.

Общи условия

Активация на акаунт