Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 38 035
  • 702
  •   1
Отговори
# 405
  • Glasgow
Не съм го чула това, само че в началото на годината след раздяла се е наложило, а сега е края на годината. Евала, че се разбират де, аз ще прекарам седмица по празниците със сестра ми и отсега ми е напрегнато Simple Smile)))

# 406
Жената на Антон не работи, защото гледа децата. Те го казахa още в първия епизод. Апартамента им е супер нормален, всеки си има пространство. Има хора, които се бутат в много по-малки жилища. Колкото до къщата, според мен Даниел я е откупил. Явно така са се разбрали с останалите

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 12:17 от Adriana11

# 407
Просто Антон явно не харесва екскурзиите колкото брат си.
Има нормален апартамент, освен това в първият епизод каза, че са правили ин витро за второ дете и т.н. и затова може би не пътуват толкова, още повече че явно няма кой да помага с малките както на Даниел. Това, че ходят по светски събития и екскурзии не ги прави богати. Има хора дето не слизат от самолетите иначе дължат пари на половината свят и банки.
Аз нямам предвид да ходят по почивки всеки месец. Има толкова бюджетни пътувания, наистина ми е странно някой да има мечта да пътува със самолет в днешно време. Последните билети, които купихме до Италия, бяха по-евтини от паркинга на колата на летището. Пътуват хора с далеч по-малки възможности и не дължат пари на банката.

# 408
  • Paris
Може би нямат време хората. А и не на всеки му е супер важно да пътува. Аз например имам приятели, които не им е интересно да излизат от страната. Различни хора…

# 409
Има нормален апартамент, освен това в първият епизод каза, че са правили ин витро за второ дете и т.н. и затова може би не пътуват толкова, още повече че явно няма кой да помага с малките както на Даниел. Това, че ходят по светски събития и екскурзии не ги прави богати. Има хора дето не слизат от самолетите иначе дължат пари на половината свят и банки.
 И аз останах с впечатлението, че Антон не обича да пътува. Като обикаляха и разглеждаха и на края той каза, че му  било скучно.  Изглежда ми, че той е  от тези хора работягите, които само се трудят.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 13:07 от Anvelope

# 410
Жената на Антон не работи, защото гледа децата. Те го казахa още в първия епизод. Апартамента им е супер нормален, всеки си има пространство. Има хора, които се бутат в много по-малки жилища. Колкото до къщата, според мен Даниел я е откупил. Явно така са се разбрали с останалите

Той Даниел го каза, че това е бащината му къща. Явно я е откупил и ремонтирал.

Епизода беше скучен.

# 411
  • София
Едно нещо, за което се замислих - хубаво, Антон може да не обича да пътува (не е нужно всеки да обича), но ако мечтата на съпругата и дъщеря ти е да пътуват със самолет, няма ли да е най-естественото да купиш едни билети за 3 дена и да ги заведеш някъде? Съмнява ме да е до финансови възможности или до това кой да гледа децата - много хора пътуват и с малки деца, ако имат желание.
Иначе абсолютно си затвърждавам мнението, че семейството няма безбожно големи финансови възможности - пак, не смятам че са бедни, но и не са милионери.

# 412

Емилия и Емели явно се местят да живеят при приятеля на Емилия😊

# 413
Той живее в къщата на баща си и майка си. Майката е супер властна. Въобще не е добра идеята.

Добре, че Даниел е купил апартамент. Ако стане нещо да имат къде да отидат.

Даниеле побързай с ремонта.

# 414
Голям зор да го сподели това в ИГ. Предвид колко често се разделят, дано не събира багаж през 2 седмици...

# 415
  • София
А какъв е приятелят на Емилия и каква е майка му? Ако е онзи Пепи, той не беше ли HR?

# 416
А какъв е приятелят на Емилия и каква е майка му? Ако е онзи Пепи, той не беше ли HR?

Има рекруиъмън агенция. Напоследък търси много хора за банковия сектор и здравеопазването.

# 417
Аз нямам предвид да ходят по почивки всеки месец. Има толкова бюджетни пътувания, наистина ми е странно някой да има мечта да пътува със самолет в днешно време. Последните билети, които купихме до Италия, бяха по-евтини от паркинга на колата на летището. Пътуват хора с далеч по-малки възможности и не дължат пари на банката.

Именно, явно при тях не финансовата възможност е причината да не са летели до сега. Може би си имат други причини.

# 418
Прави впечатление, че те са семейно ориентирани, фокусирани върху децата и тяхното възпитание, предполагам всички пари се наливат там. Те имат три деца, имат покрив над главата си, далеч по-ок е да събираш пари и инвестираш в нещо с цел добро образование на децата на по-късен етап, материалното им подпомагане и т.н. Не е най-важното човек да живее в къща, в полите на Витоша. Т.е. имам предвид, че може да разполагат със същите и повече финансови възможности, но да не парадират с това. Разумни хора.

# 419

Накъде без кралицата.....

Общи условия

Активация на акаунт