Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 592
  • 702
  •   1
Отговори
# 495
  • Glasgow
Георги също е Иванка? Аз покрай видяното от него в риалитито, мислех че той е 'рускинята' от постовете на Иванка. Има ли го някъде качено шоуто, не намирам в ютуб

# 496
Следващия епизод ще е интересен наистина . Розалия ще покаже болката си заради дъртия Бачорски. Ще поживеем, ще видим.

# 497
Линк към снощното предаване:

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/53419/sezon-2023/shouto-n … iridis-24-11-2023

Танцуващите бизнесмени:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 09:53 от Фрау К

# 498
Аз съм сигурна, че Георги е помагал за Иванка на Атанас. Вижда се, че има чувство за хумор и емоционална интелигентност и е забавно мече. Атанас си е умен, но човек има нужда от подкрепа и вдъхновение, особено когато праве нещо регулярно, а те живеят заедно все пак. Свеж хумор е добре дошъл, а Георги е забавен.
Антон също е голяма душичка. Спокоен, нормален и си гледа семейството.
Аз харесвам и Даниел интересен е, но чалгата му е в повече понякога.
Братята изглеждаха много добре в черните костюми, но като станаха да друсат гьобеци с оркестъра омазаха нещата.

# 499
  • Sofia
Георги ми наподобява на Азис отпреди 15-20год.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 11:26 от Doli

# 500
Обаче Атанас не друсаше кючек или поне не го забелязах.
Като гледах епизода, Георги много ми заприлича по маниери на Азис. И Азис уж не е гей, прави се за шоуто, а пък има две деца. И Георги малко така. Уж си ляга с жени, но по говорене и ръкомахане … сори, ама ми е гейско. И същия висок мъж като Азис, но отпуснат в корема и гърдите. Азис сега се е оформил, но едно време беше същия мечо. Уж не е дебел, ама е един пухкав. Костюм на Георги добре му стои, защото обира проблемните зони. Тениска - твърдо не.

Edit: Доли, писали сме едновременно 😃 От няколко дни си мислех да го споделя.

# 501
Разбирам, че Насето не ви харесва, но ми идва в повече омаловажаването на дипломата й. Медицинска козметика е нелоша специалност и  професия след това.  И медицинските сестри учат 4 години и завършват колеж. Спрете се малко.
   Не съм гледала снощи Цитиридката ,но като видях оркестъра, едва ли ще си го причиня.

# 502
Точно тя не се е претрепала от работа като козметик.Не омаловажаме това,което е завършила,ама се изкара,че за лекар е завършила...  Grinning
Разбирам, че Насето не ви харесва, но ми идва в повече омаловажаването на дипломата й. Медицинска козметика е нелоша специалност и  професия след това.  И медицинските сестри учат 4 години и завършват колеж. Спрете се малко.
   Не съм гледала снощи Цитиридката ,но като видях оркестъра, едва ли ще си го причиня.

# 503
Смешно е че Атанаска говори за специалността си така, сякаш е завършила университет от Бръшляновата лига.

# 504
И на мен не ми допада омаловажаването , но по скоро май се има в предвид , че Атанасия го изкарва , все едно е сърдечен хирург или светило в областта на онкологията , а то всъщност си е козметик, не кой знае какво

# 505
  • София
Снощи с тази рокля ми заприлича на ...Ему 🤣

# 506
Още повече, че тя не работи това, което е завършила. Знаем, че университета не е достатъчен за такъв вид професия - лекар, сестра, лаборант, козметик. Постоянно има нови неща, техники, лекарства, козметика. Едно медицинско лице, независимо какво е завършило, трябва постоянно да учи, да се и осъвършенства, да минава различни курсове, да ходи на семинари. Университета (било то и колеж) е само основата, но от тук нататък ученето не спира (и не трябва) нито за ден, за да си добър и да предложиш на пациента/клиента най-доброто.

# 507

Мед. сестри и акушерки завършват бакалавър и са отделен факултет към Медицински и учат 4 години няма нищо общо. Наистина колежите не са опция, а половинчато образование, ако след време реши да учи нещо различно трябва да започне от начало.
Аз също няма да ги гледам в предаването изглежда доста циргаджийско по снимките, който сте качили.

# 508
  • Sofia
А на мен на голямото жълто пиле от улица  Сезам 😀
Скрит текст:
Снощи с тази рокля ми заприлича на ...Ему 🤣

# 509
  • София
А на мен на голямото жълто пиле от улица  Сезам 😀

Да,да..🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт