Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 588
  • 702
  •   1
Отговори
# 525
Еййй, разкажете гостуването 😇

Чалгия с костюми и оркестър. Костюмите не пасваха на целият вайб, който се опитваха да прокарат.
Искали са да покажат нещо, но не им се получи. За хора, които не са гледали риалитито, според мен изобщо няма да разберат кои са тези хора и с какво се занимават.
Като в евтин цирк, на сцената за 2 минути се появяваха Атанаска, бащата, жената на другия брат.
Като фрийк шоу беше.
От цялото загубено екранно време стана ясно, че следващият епизод ще покаже това, което обещават от първи - разговор на децата с бащата. Бащата, поне от това, което дадоха е страшен гьонсурат.

И някъде там Георги се изпусна, а Атанас скочи да го спира, че реално половината от постовете на Иванка ги е писал той.

Не бях гледала шоуто на Цитиридис, но ако всяко гостуване е като това е цяло чудо, че това предаване не е паднало по-рано.
Не каза,че ги е писал той ,че идеята за тези постове е негова

# 526
Атанаска и Даниел имат по два профила във фейсбук съответно с 10 и 7 контакта.

Нейният https://www.facebook.com/profile.php?id=100077934270312
Неговият https://www.facebook.com/profile.php?id=100077670461428

# 527
Снощи с тази рокля ми заприлича на ...Ему 🤣

На мен на Голямото пиле...А, то вече сте го писали това. 😁

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 16:31 от Sunflower21

# 528
Защо им са нови профили...Интересното е,че Антон не сме го виждали да бачка с Даниел...Аз ви казах,че според регистъра всеки си има фирма.Не знам на Антон даже дали не перяха килими

# 529
  • София-Лагера
Следващия епизод ,ще бъде тежък !
Роза Бачорски заклеймява посягането и психическия тормоз над жените .
Тя обвинява и братята си ,че едва ли не си заравят главата в пясъка .И е права !Много ми е мъчно за нея .

# 530
Леле.....
Това риалити трябваше да има лечебен ефект.
А то само вади кирливи ризи и оставя наранени участници.
След това, което е написала Роза, се питам дали е удачно да продължат сериите?
Очевидно, тя пише това след заснемането на целия сезон и това не е променило нищо!
Да се прави цирк и гледаемост с човешката болка е жалко.

# 531
Както всички предполагахме, дъртия Бачор е бил жена си, а може би и децата си. Нямаше каква друга причина да има, че Рози да не му е простила и до днес. Противен човек и още по-противен ще става. Наистина е странно, че братята приемат това и сякаш са му простили. А, не трябва!

# 532
Голямото пиле не знам професионален курс за грим ли е карала, но никак не я бива, прави се да изглежда комична и подчвртава тези ужасни устни..чакаме следващия епизод и дано да си струва, че иначе пак само за пилето ще дъвчем тук!

# 533
Мен не ми е чудно как синовете са простили, чудно ми е Олга как сяда с него на една маса. Но може би времето променя всичко

# 534
Следващия епизод ,ще бъде тежък !
Роза Бачорски заклеймява посягането и психическия тормоз над жените .
Тя обвинява и братята си ,че едва ли не си заравят главата в пясъка .И е права !Много ми е мъчно за нея .
Поста на Рози отразява грозната действителност. Личи си, че тя е страшно наранена от баща си и едва ли би могла да му прости.
Другото, което забелязах е, че тя е качила това на 20 юли. Дали ще има промяна във взаимоотношенията им - ще видим.

# 535
Кошмар. Дано не е имало и сексуално насилие.

# 536
Как един баща може да обърка живота на детето си?!?!

# 537
Може. Те тези травми остават. И после пречат много, особено във връзките с другите.

# 538
Ох, то въпросът ми беше риторичен.

# 539
  • София-Лагера
Мен не ми е чудно как синовете са простили, чудно ми е Олга как сяда с него на една маса. Но може би времето променя всичко
Според мен е заради децата ,такова нещо не се прощава .

Общи условия

Активация на акаунт