Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 510
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Какво може да направи някой с имейл адрес? Абсолютно нищо според мен,  имейлите навсякъде се виждат.

Еха, Лизи, топ зъбки! Може и такъв да си е кътника просто.

Аз се чудя 4м по-късно късно ли е за прощъпулник. Не го направих лятото, а ми е тъпо да остане така 🙄

# 241
Какво може да направи някой с имейл адрес? Абсолютно нищо според мен,  имейлите навсякъде се виждат.

Еха, Лизи, топ зъбки! Може и такъв да си е кътника просто.

Аз се чудя 4м по-късно късно ли е за прощъпулник. Не го направих лятото, а ми е тъпо да остане така 🙄
Аз го направих два месеца по-късно. Не мисля че е проблем да са четири😉

# 242
Лизи, и аз наскоро забелязах, че Ади има счупен зъб, но един от предните странични резци.Не съм забелязала кога се е счупил, но определено не изгежда като другите.
Прощъпулника ни беше с тези предмети :

Картина - художник
Ролетка - майстор
Макара конец - шивач
Химикал - поет/писател
Кубче лего - строител
Мишка - ай ти специалист
Кукла - за куклен театър/артист
Портмоне - банкер
Микрофон - певица
Полицейска значка - полицай
Гребен - фризьорка
Книга - не помня май за учител
Глобус - пътешественик/изследовател(тя това хвана)
Самолет - стюардеса/пилот
Калкулатор - счетоводител
Гривна - бижутер
Топка - спортист
Платното беше памучно сякаш, не се е плъзгало.По - скоро тая "платформа" беше крива,но под тревата беше още пп - неравно и затова я сложихме.

# 243
  • Бургас / Славейков
Еха,Орехче колко много предмети сте сложили.Незнам какво и дали може да направят с имейла .Изтрих си обявата някакъв друг ми писа отново  в обявата и директно го блокирах.Димитър спа много неспокойно следобяд и сега пак продължава .Тез зъби излизат много бавно и мъчно.Счупен зъб не съм видяла ,но има разстояние между долните два.Като майка си.ще има зъби.

# 244
Добро утро, нашият ден започна така....
Докато правя закуска на малките, Сами е успял да свали цяла кутия с бонбони с ликьор от масата и си е хапнал стабилно.

# 245
Хах,браво на детето ❤️
Моя ден започна така: моята мила и добра свекърва слуд като й обясних,че мога да меся и държа аз да омеся питката за прощъпулника тази сутрин тя звъни да разпитва кой меси питки с надписи и инезнам какво още 😒 коментирах това,че ще купя платно за прощъпулник с послание и т.н и тя веднага да каже ама защо ти е да харчиш излишни пари ще сложим един бял чаршаф и моя мъж без да знае за какво ставя на въпрос и той на втори глас ама за кво ти е тоя килим 😡😡😡😡 дано да не съм такава свекърва ,искренно се надявам.
Отделно Вики си чеше ушите до кръв пуска си кръв

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 10:37 от Radii :)

# 246
Ради, питай педиатърката това за ушите, може нещо да не е ок.
А свеки... No comment..

# 247
Ами уж го водих на ушен и педиатърката го преглежда на всеки контролен

# 248
Лизи, голям бохем си имаш вкъщи, има вкус човекът към хубавите неща в живота 😆 Ради, аз пак да ти напомня, като е такава свекърва ти, изобщо не споделяй какво си намислила. Месиш си, търкаляш питката и това е, поставяйки я пред свършен факт. Аз така някой като прекали с даването на акъл, спирам да го информирам за всичко. Любовчето от вчера е непоносима, сополива е, май пак са я подкарали зъбите и не се трае. Крещи, реве, врещи, маже ме със сополи и така цяла нощ и днес от 7 сутринта 🤦‍♀️

# 249
Вчера имахме работа на вън и за това вместо да си легне най-късно в 12 си легна в 14 часа ,днес пък си бяхме вкъщи, но от 11:30 до 14 часа не можах да го накарам да заспи ,преливаше от енергия а се е събудил в 8 часа сутринта. Предполагам най-сетне ще минаваме на 1 дрямка,но вместо да откаже следобедната той отказва обедната и заспива междудвете чак в 14ч ,знам,че трябва да заспива окола 12:30 ,когато е на 1 дрямка това ще ми е в помощ , и когато тръгне на дг ,но той заспива чак в 14 ч ,надявам се да си преустрой дремките сам и да заспива поне в 13 ч. Отгоре на това не знам какво му стана изведнъж до сега не съм имала проблем да го приспя без гърда,но сега иска да спи само ако съм дала гърда и се качва да спи върху мен 🤷‍♀️ ако не дам се започва истеричен рев и се чудя това пък от къде ни дойде до преди 3 дни не беше така 🤷‍♀️🤷‍♀️ колко трябва да спи за да е достатъчна 1 дрямка ? Вчера спа 2ч20м днес ще видим

# 250
  • Велико Търново
Ние направихме прощапулника буквално седмица след като проходи, но защото сестра ми си бяха в България и щяха да си заминават. Минуса който отчитам, е че сложих бял чаршаф на плочките и тя не успя да стигне до предметите, защото се хлъзгаше и падаше.
Питка поръчах, просто нямах време и енергия за да я меся аз.

Лизи, не знам защо но историята с братовчедка ти ми звучи като все едно прикриват някой техен служител. Дано да се оправят нещата.
Относно зъбите, и четирите кътника на Вики са по този начин и са доооста остри, като начупени стоят.

Нейните и четирите кучешки излязоха и то на едно ..

Лизи, да кажеш Сами след тази почерпка дали е бил по- активен и неспокоен.

Ради, съгласна съм с Венче, просто не се обяснявай, или я изслушвай и си прави каквото си знаеш.

Вторник биха на Вики ваксината за морбили, за сега всичко е добре.

Ноо, днес по обяд както яде солети си бръкна в окото, поплака и уж после заспа. Ама няма и след 1 час се събуди и не спря да реве и да си търка окото още 1 час. ММ я води до спешното, с мисълта че може да го промият, но само го погледнали и изписаха някакво гелче, помага ѝ, но тя като го бутне и започва да плаче. Ама как да обясниш на едно дете, че не трябва да се бута.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 00:36 от Plamingo__

# 251
Plamingo, Сами спа вчера 3 часа на обяд и след това цяла вечер лежа и се гушкаше в мен.... Мисля, че имаше махмурлук от бонбоните с ликьор Joy въпреки, че аз четох че е много малък процент, другото е есенция.

За братовчетка ми и според мен е служител.

# 252
Пупелина, майка ми пое задачата да подбере предметите за прощъпулника като и бях дала насоки и тя малко се отплесна 😀
Как е Сами, мина ли му махмурлука?
Как е , Любовчето, успокои ли се ?
Другите как сте?
Вкъщи положението не е розово.3 дена вече Ади поддържа висока температура - стига до към 39.2 -3 , спада с медикаменти,но до към 38.Тя отказа да ги пие , взе да и се гади от тях, задавих я също много лошо с панадола и сега минах на свещички.Почти не яде ,но сега важно било да пие течности.Бяхме на спешен кабинет , почти нищо не казаха, а днес минахме през пв
Е
Педиатърката,която заключи - херпангина и , че са ни заразили някъде.Съответно я боли доста гърлото.Има и лека диариа.Днес се бях притеснила , защото изобщо не искаше вода , но по - късно успях да пробутам ентерол ,мляко, че и вода после.Лошото е , че никакви други лекарства не успявам да дам, просто реве ,бяга, затваря устата или се дави ако успея нещо да набутам, става опасно буквално.Иначе да чукам на дърво няма кашлица и сополи.Купих си и нов термометър за около 90 лв на Омрон, супер боклук бих к
казала.Днес купих още един обикновен електронен за под мишница,който мери за няколко секунди и е сравнително точен.Вече имам 5 термометъра, най - точен си остава живачния , но никой не ме чака да меря с него.И така се ядосвам , че тоя омрон само ме обърква.
Надявам се утре вече да се подобрят нещата и да ги прибера в дълбините на шкафа 😃

# 253
  • Пловдив
Херпангина Йони изкара лятото като бяхме на море. Да, важни са течностите, защото сега я боли Ади гърлото и ѝ е трудно да преглъща. По-течни храни, каши, супички, кисело мляко. Какви лекарства ви изписаха, Орехче?
До седмица ще се оправи Ади.
Ние също се ядосвахме с термометрите. Ползваме един смотан електронен от Али експрес, който върши някаква работа.. като мерим поне по 3-4 пъти температурата за по-сигурно и всеки път показва различно 😄
Лизи и аз да питам за Сами - не е ли търсил пак бонбони с ликьор?
Минахме и реимунизацията на петвалентната ваксина и следващата ще е чак на 6г. Следващата година, 2024, имаме право на два профилактични прегледа, като педиатърката ме посъветва да бъде към март-април, защото в началото на годината много болни имало.

# 254
Вики започна от днес да прави ,,бравооо" 🤗👏
Ние направихме ваксината ,която е на 13 месеца направихме сега и бцж-то ,педито каза,че имаме 2 реимунозации на 2 от ваксините,които имаме ,ще бъде едната януари и слидващата февруари,каза,че нямало други ваксини за сега чак следващата година,но мисля,че вие тук бяхтте коментирали,че има някаква на 1,6 г или нещо подобно ,има ли някакви ваксини още ?

Общи условия

Активация на акаунт