Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 534
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
И моето момче не говори, най много папа, аман, бау бау, мууу, а а. Но като се има и предвид че му оперираха юздичката на езика преди 2 седмици и расте в двуезична среда не очаквам скоро да проговори. Иначе знам че всичко разбира.
Като нрав е много спокоен и уравновесен. Много внимава да не се претрепе рядко се удря и помни къде и как е станало и внимава още повече 🤷 на моменти чак се дразня🤣 голяма е принцеса.
Обожава книжки буквално откакто стана на 4 месеца и играчки с лампички и копчета. Хареса си и 1 малко кученце от пластмаса на Schleich, и по цял ден му е в ръката и и само вика бау бау.

# 331
Аз първо да се похваля после ще се върна да чета .
Вики взе първо място днес на кастинга за модели . Спечили купа ,сертификат и мечок

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 19:41 от Radii :)

# 332
  • Варна
Браво, Ради, честито!

Габи знае животни, някои прости думи, “да” отскоро доста добре използва. “Ба” е биба, банан понякога. И името си казва напоследък, Габи Габи повтаря 🤣

# 333
  • Велико Търново
За сега прави май всичко от книжката, която си снимала. Тези дни я разпитвах кое къде е , породено пак от един пост, дори не се бях сещала да я "изпитвам" така. Бих казала че се справи доста добре, не очаквах да знае толкова неща къде се намират.

М. Ангелова, същата работа, все едно слушам Джоуи 🤣

Вики е станала голяма скръндза, не си дава играчките на децата като имаме гости, реве и се тръшка ако ги вземат. А вече не дава и от яденето си. Вчера бяхме на гости при родителите на ММ и аз тръгнах да си отхапя от нейната баничка, а тя така се разрева и я хвърли на земята.

Ради, браво на Вики! Винаги така да му върви!

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 05:38 от Plamingo__

# 334
+1 за говоренето на бебешки от майката.Не мисля , че заради това проговарят по - късно, но е съвсем възможно да проговорят грешно.
Ради, щах да ти казвам , че в джъмбо има книжки по 5лв - моите първи 100 думи.Честито и за първото място!
Мисс при нас нещата са по - добре,когато я разнообразя.Вчера бяхме на гости при едните баба и дадо и беше изключително кротка и самостоятелна.Утре очаквам пак да се тръшка от скука вкъщи.
Faja, а как се възстановява Росен, може ли вече да хапва нормално ?А и е супер , че е внимателен и обмисля действията си!
милото мерси за ревюто.Аз съм започнала да обмислям "стаята" на Аделина(по - точно неин кът за игра и спане), та ще ми е от полза споделеното.Това ще стане след поне 3-4 месеца де , но си набелязвам разни неща.
Ох, яденето няма да го коментирам особено, само ще кажа , че днес яде Тортелини или нещо подобно със спанак, та ако някой види зор може да пробва .
Милото, пак към теб - как се увеличава тази снимка да видя какво пише?
Пламинго, с Ади имахме такъв момент , на поне 5 неща казваше Очо .После започна лека полека да ги изговаря все по - правилно.
Момичета , един не бебешки въпрос - някоя поръчвала ли е  от mebeli.bg ?

# 335
И аз съм на вълна детска стая, като цяло съм я измислила, чакам леглото да е готово началото на февруари и действаме. Планът е да не вземаме гардероб на този етап, само легло, библиотека и етажерка за играчки. Когато е готова ще пусна снимки. За сега купувам дребните детайли - нощни лампи, калъфки за възглавници, кутии за съхранение и т.н.
Днес с Ави правихме меденки, много ѝ беше интересно, включих я в бъркане, изрязване на формички, чупене на яйца. Правих ги за пръв път и се получиха, утре ще черпим приятелчетата в квартала.
Вечерта имахме инфарктна ситуация, уж ММ я държеше докато нагласях водата в банята, тя влезе, подхлъзна се и падна назад. Удари си главата, изглеждаше много страшно. Много се изплашихме, но за щастие е добре. Разминахме се с малко плач, няма цицина, после разглеждахме книжки, сочи, бърбори, поуспокоих се.

# 336
Орехче ние сме от Дупница и около нас няма Джъмбо пък няма кой да ме закара до София, дори днес използвахме възможноста като бяхме на конкурса та му купихме и подаръка за коледа от Хиполенд ,че иначе не знам кога щеше да ми остане време. Ама тоя моя голям ревльо оз и не очаквах друго де ,докато избирахме подаръка (взехме му огромна състезателна писта/гараж за колички ) и тоя нашия се съдра да реве да му разопаковаме в магазина няква количка ,буквално е луд по колички вкъщи вече не знам колко има 🤐 межддругото ще се връщаме януари към Чехия и ще разгледам с кои играчки не си играе,че да ги подаря на някой ,че то са 4 черни гоолемиии чувала с играчки вече а със сигурност няма да ги взема обратно за чехия всичките ,а и покрай коледа ще се сдобие и с нови 😶‍🌫️ абе аз нещо важно щях да казвам ама покрай тея колички забравих какво ,като се сетя ще допиша сигурно 😅 ако намеря някакви книжки в магазините тук относно проговарянето ще взема и ще пробвам.
Аз пак да пигам за ваксините освен тази ,която е на 13 месеца за морбили други има ли ? Педито на мен ми каза ,че има 2 реимунизации ,но нови ваксини ще има чак догодина ,тоест на 2 г когато е ,но мисля,че тук бяхте казали за някасва вакдина на 1,6 г

# 337
След морбили има още една и следващата е на 6г чак. Мисля, че така беше.

# 338
Орехче,аз боравя предимно с телефона,лаптопа не съм го ползвала доста отдавна над година.Като съм върху снимката с пръсти се увеличава/приближава.
Има реимунизация на година и  шест месеца и после вече има ваксина на 6 години по спомен от това което ЛЛ ми каза последно.Изключвам тази за варицела която е по желание и се заплаща.

# 339
Орехче, езичето се възстанови много бързо. Шевовете вече не се виждат, явно са се абсорбирали. Яде си всичко нормално, ама е голяма лакомия станал.
Вчера набарал чашата ми с Лате и си сръбна докато се усетя. Взе да пухти и да прави физиономии🤣 едва ли ще повтори, аз го пия без захар. Добре че не беше горещо, че да се изгори.

# 340
  • Бургас / Славейков
[Минавам да кажа на всичко дървено в Лидл -50%Купихме кухнята на Лидл за 60лв.

# 341
Трябва ли да се притеснявам ,когато ювики ми спи на ръката ?
Снощи 2 пъти се будя и не знам как ,но ми спеше и двата пъти на ръката ,сега отново заспа така ,очевидно му е удобно ,но се притеснявам да не му се схвана врата или нещо подобно

# 342
Тъкмо влязох да пиша за кухнята и pupelina ме е изпреварила Joy

Ради и мойте спят на ръката ми по някога, ако не му е удобно ще се премести.

# 343
Аз взех два сортери,плодове и кошница за пазар. За дървени неща са доста добре цените им.
Напарвих рекламация на Айко и ще ми сменят плота на масичката☺Да видим втория дали ще е същият боклук😂

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 17:10 от Милото

# 344
Взехме кухня! 😂
Да не останем по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт