Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 49 592
  • 870
  •   1
Отговори
# 840
Най тежкото главоболие и световъртеж съм имала при липса на кафе. Ходих като половин човек повече от седмица, та не мисля да си го причинявам.

При кърмене единствено забранени са отровните гъби. За всичко останало си има начин и допустими количества

# 841

Ами скролнете надолу и ще видите цените за осигурени. Тези са за неосигурени.

# 842
Оставям това тук Simple Smile

# 843
Здравейте, момичета,
Бихте ли споделили актуални впечатления от болницата? Аз раждах там със секцио през 2023 и сега пак чакам бебенце. Бях супер доволна и от стаята, и от персонала, с изключение отношението на анестезиолога и една-две акушерки. Сега виждам, че се строи ново крило в болницата, феталният морфолог, при който се следях е напуснал, тоест има разни промени и се чудя.. всичко наред ли е с болницата? Simple Smile

# 844
  • София
Доктор Мирчева заслужава да бъде последвана и извън болницата. Всичко си е наред. В предходните страници има информация.

# 845
Аз също се бях следила при д-р Мирчева с предната бременност и сега я посетих в Софиямед и може да си ходите при нея спокойно. Даже сега графикът ѝ е доста удобен

# 846
Някой правил ли е ранния биохемичен скрининг при д-р Мирчева откакто е в Софиямед? Дали вземат и кръвната проба там или трябва допълнително да се ходи някъде?

# 847
На мен ми я взеха във Вита и с резултатите отидох при Мирчева.

# 848
Потвърждавам, пуснах ги деня преди феталната и отидох при нея с готови резултати.

# 849
Сега чета, че има пожар в болницата. Имате ли информация какво се случва? Снимката долу е от фб група.
Скрит текст:

# 850
# 851
  • Замък сред облаците
Мацки, добре ли сте? Друго крило е като гледх снимки, но д си питам. Добре че пожарната е буквално през улицата.

# 852
  • София
Дано предвидят повече мерки.

# 853
  • Замък сред облаците

Слава богу, че не е било в някое отделение. Надявам се нашите момичета там да са добре, чакаме да пишат 🤗

П. П. Тия дни ще пусна нова тема, сега видях че сме на 57стр.

# 854
Едно от нашите момичета е там сега, но не искам да я притеснявам. Надявам се скоро да се включи тук или.на лично.

Аз...скоро отивам, дано всичко е наред:/

Общи условия

Активация на акаунт