💛 Януарски бебета 2024 💛 Тема 6

• 35 067
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мамита първо благодаря за новата тема. Включвам се да ви пиша относно хипото че вчера макар и без потвърждения си получих нещата за беба. Признавам не очаквах да са коректни.😅
Желая ви прекрасен ден бъдете красиви, щастливи и обичани ❤️

# 136
  • София
И аз съм на прогестерон,  но  1×100 мг, вече 2 месеца, заради лекото фунелиране и уж имах и скъсяване. На втората ФМ ми я измери 2.5 см. После ми беше 4.5 см, сега на 3 ФМ - 3.6 иии незнам. Много се бях ошашкала, сега вече ми е по-спокойно и бебето е по-голямо, живи и здрави се надявам всичко да е наред.
Днес ми е дошла втората пратка от Рая Тойс. Чакам една и от Juki.

# 137
В последните ми изследвания в урината ми излезнаха левкоцити. Повторих, за да сме сигурни и пак излезнаха положителни. Всичко друго е наред. Някой да е имал подобни проблеми ? Нямам симптоми за инфекция тип парене или болка.. само малко бяло течение от време на време сутрин, но то не е от сега и не знам дали е свързано..
Моите левкоцити и с двете бременности са постоянно завишени. Според аг е нормално при бременност. Колко са твоите?

# 138
Аз също от началото на бременността колкото пъти ми пуснаха урина толкова пъти съм с левкоцити. Нямам абсолютно никакви симптоми. Пускахме стерила и беше без растеж. По-скоро са нормални тия левкоцити в урината. И аз между другото се регистрирах за мострите на Hipp и чакам, казаха около 2 седмици та да видим

# 139
Момичета от вчера съм със зверска хрема , запушен нос , направо не се издържа ! Ще се побъркам направо въздух не мога да си взема ! Слагам си солен разтвор , но не ми помага напротив изсушава лигавицата и става по зле , кажете моля някакъв лек против това нещо 🤯🤯🤯

# 140
В последните ми изследвания в урината ми излезнаха левкоцити. Повторих, за да сме сигурни и пак излезнаха положителни. Всичко друго е наред. Някой да е имал подобни проблеми ? Нямам симптоми за инфекция тип парене или болка.. само малко бяло течение от време на време сутрин, но то не е от сега и не знам дали е свързано..
Моите левкоцити и с двете бременности са постоянно завишени. Според аг е нормално при бременност. Колко са твоите?

Аз чакам АГ да ми върне обаждане.

# 141
На мен даже на последната ПКК и в кръвните имам съвсем малко над горна граница левкоцити...било нормално

# 142
Аз също съм на циклогест ( прогестерон ) от началото до сега и ми е спокойно с него и нямам толкова контракции , така че според мен изобщо не е голяма дозата Наде , на мен на третата фетална не ми мериха шийката Sad аз съм чак на 6 на преглед тогава ще съм в 35 та …. Вие кога почвате с тоновете ?

# 143
Лято аз въобще не очаквах такова скъсяване...във 22г.с е била 37мм и сега като чух 21мм...от 34 Мануелян ме вика на тонове

# 144
Същото с левкоцитите и при мен.
За комплекта на Хип, казаха ли ви да си качите снимка от ехограф в профила? Нямало да ми изпратят нищо без снимка...

Аз също от началото на бременността колкото пъти ми пуснаха урина толкова пъти съм с левкоцити. Нямам абсолютно никакви симптоми. Пускахме стерила и беше без растеж. По-скоро са нормални тия левкоцити в урината. И аз между другото се регистрирах за мострите на Hipp и чакам, казаха около 2 седмици та да видим

# 145
Момичета от вчера съм със зверска хрема , запушен нос , направо не се издържа ! Ще се побъркам направо въздух не мога да си взема ! Слагам си солен разтвор , но не ми помага напротив изсушава лигавицата и става по зле , кажете моля някакъв лек против това нещо 🤯🤯🤯

И аз съм така , хремата ми е ужасна . Пия Биозин мама , за носа Marimer , сега бях и на преглед и споделих с моята лекарка ,тя ми каза че мога да вземам и Парацетамол на 8 ч по 1 да ме облекчи ,като и Парацетамакс върши работа .

Иначе бебчо е добре ,върви си според седмиците 32 г.с . ,с главата надолу е , риташе през цялото време,аз съм наддала от последния преглед - сега съм 71.2 кг , за мен е доста. С първата бременност влязох да раждам 69 кг ,а сега месец и половина по рано ги минах,но здраве да е .

# 146
Същото с левкоцитите и при мен.
За комплекта на Хип, казаха ли ви да си качите снимка от ехограф в профила? Нямало да ми изпратят нищо без снимка...

Да, видях изискването в сайта и качих снимка. Звъннаха ми после по телефона да дам адрес на спиди.
Аз започвам да следя тонове от 5 декември когато ще съм 34г.с+ 2дни

# 147

И аз съм така , хремата ми е ужасна . Пия Биозин мама , за носа Marimer , сега бях и на преглед и споделих с моята лекарка ,тя ми каза че мога да вземам и Парацетамол на 8 ч по 1 да ме облекчи ,като и Парацетамакс върши работа .

Иначе бебчо е добре ,върви си според седмиците 32 г.с . ,с главата надолу е , риташе през цялото време,аз съм наддала от последния преглед - сега съм 71.2 кг , за мен е доста. С първата бременност влязох да раждам 69 кг ,а сега месец и половина по рано ги минах,но здраве да е .

Колко общо си качила ? Аз не мога да си гледам 17кг ,бебето е 2кг. Лекарката каза че качвам на мен не на бебето 🤯, на всичкото отгоре вика че ще пренося ,ужас направо😂

# 148
При мен прегледа мина. Всичко е окей. За 3седмици не съм качила нищо 56кг съм си (демек с 10кг от началото). Малко съм притеснена за очния ми преглед, първо какво ще покаже и второ че най ранните свободни часове са чак 5декември Flushed Не знам какво да кажа... дадоха ми и направление за влагалищен секрет. Мисля утре да отида и да се изследвам пък дано всичко е наред. Доки каза че корема още ми е напрегнат и да пия още 2седмици магнерот 3х1, но шпа при нужда. След две седмици пак на преглед тогава ще съм 36та г.с. живот и здраве. Hug

# 149

Колко общо си качила ? Аз не мога да си гледам 17кг ,бебето е 2кг. Лекарката каза че качвам на мен не на бебето 🤯, на всичкото отгоре вика че ще пренося ,ужас направо😂

Ами + - 16 кг . Забременях 62 ,но свалих първия триместър 5-6 кг.  . Бебчо е около килограм и половина според  ехографа . Но и аз качвам на себе си , просто този път съм лежа повече ,въобще не съм активна ,спрямо първата бременност. Точно онзи ден се бъзиках ,че по това време с баткото мойта луда глава реши че ще качва Шипка Smile

Общи условия

Активация на акаунт