Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 31 769
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Ходих на курс преди около 10 години, 2 честитки имах точно след лятна ваканция 😀

# 481
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дорет и аз съм така, ходя на работа с нея, детето да заведа насам натам и пазаруване. На ММ също е автоматик и е голяма,  но не му я карам, а и моята основно ползваме ако ходим някъде точно защото е малка и лесно я паркираме 🤣

# 482
Blue dress, същата честитка и аз получих преди няколко дни 😂😂. И на мн щ ми е за сефте и беше при 30 ограничите, аз аз съм 35.

# 483
  • някъде в орбита...
Курс минах преди ковида още. Беше глоба и точки, или такса и курс, като глобата и таксата бяха почти еднакви Laughing Не научих нищо особено, но ми беше под носа, а и с приятна група се паднах.

От колите за сега нямам оплаквания от Тойота (почти всички модели), на Пежо няколко модела, и изненадващо на Киа няколко модела. Някои са по-дървени, някои са автоматик, и някои откровено ми легнаха на сърце. Но от към държеливост на тормоз, двигател и т.н. си бяха ок.

# 484
  • nowhere
Хаха, момичета, оправихте ми настроението тази сутрин. Не че се радвам, че и вие сте карали курса, но се радвам, че не съм сама 😁. Казвала съм го, но много се радвам, че ви открих. Вие страшно ми помогнахте да свикна в Англия и ми е приятно да си споделяме тук.

Ронка, трябва да отидем на курса заедно и да се запознаем 🙂! Моята превишена скорост е 6 мили над ограничението от 30. Това със 71 на магистралата ме уби 😀.

Весело посрещане на новата година, момичета Пожелавам на всички нас 2024 да е здрава и мирна!

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 10:32 от Blue Dress

# 485
Хаха, момичета, оправихте ми настроението тази сутрин. Не че се радвам, че и вие сте карали курса, но се радвам, че не съм сама 😁. Казвала съм го, но много се радвам, че ви открих. Вие страшно ми помогнахте да свикна в Англия и ми е приятно да си споделяме тук.

Ронка, трябва да отидем на курса заедно и да се запознаем 🙂! Моята превишена скорост е 6 мили над ограничението от 30. Това със 71 на магистралата ме уби 😀.

Весело посрещане на новата година, момичета Пожелавам на всички нас 2024 да е здрава и мирна!

С нак-голямо удоволствие, но май ще трябва да е някаква форма на онлайн, аз нали живея на майната си 🤣🤣🤣.
Още съм на етапа за честитката, която ми казаха за превишената скорост. Още не са ми върнали писмо какво ще се случва, но предполагам ще е това, защото досега нищо не съм прегрешавала на пътя. Имам само една глоба за паркиране в последните 11 години. Най-тъпото в цялата ситуация е, че по тоя маршрут минавам всеки ден 😩

# 486
  • Манчестър

С нак-голямо удоволствие, но май ще трябва да е някаква форма на онлайн, аз нали живея на майната си 🤣🤣🤣.
Още съм на етапа за честитката, която ми казаха за превишената скорост. Още не са ми върнали писмо какво ще се случва, но предполагам ще е това, защото досега нищо не съм прегрешавала на пътя. Имам само една глоба за паркиране в последните 11 години. Най-тъпото в цялата ситуация е, че по тоя маршрут минавам всеки ден 😩

Join the club Ronka12.
На прав път, по който пътувам в продължение на 5 г прибирайки се от работа всеки ден. Хванаха ме с 35 в 30 зона. Ходих на курс. А камерата е една единствена и не може да е по-жълта от жълтото, което е.

А ММ ходи на курс за превишена , но на smart motorway. И курса беше как да карам на smart motorway, а не за превишена скорост, може би защото беше в район с ремонти. Не помня с колко е минал, но в зона с 40.

# 487
  • След завоя в дясно
Момичета пожелавам Ви  много магически моменти и сбъднати мечти през новата година
С пожелания болните да оздравяват и по-малко честитки за превишена скорост Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 15:30 от Ell

# 488
Момичета пожелавам Ви  много магически моменти и сбъднати мечти през новата година
С пожелания болните да оздравяват и по-малко честитки за превишена скорост Simple Smile
Търсих, търсих и не намерих в старите  теми коя беше съфорумката, на която майка и е доктор, ако може ми припомнете моля.

Моята, но е онколог.

# 489
  • ENGLAND
Пак с въпрос за размисъл. С какъв прах за пране перете?
Търся прах, не капсули или гел. Четох, че се минава на прах, ако пералнята започва да мирише. Чистя е редовно, но пак се появява някаква миризма. Пера с гела на Персил, много съм доволна, но трябва да го смяня. Миналата година си купих нова пералня LG и с нея започна този проблем, преди бях с Бош повече от 15 години, никакъв проблем с прах и миризма.
Гледах в The  Range има супер оферта 130 пранета за 14.99 и се чудя да ходя ли да купувам.
Мойто превишение беше с 14 мили, при ограничение 40 съм карала с 54, ама си мислех, че там е 50 мили.

# 490
  • Великобритания
не е прах , течен е , но е страхотен , препоръчвам го с 2 ръце. Мойта има много чувствителна кожа и от всичко се обрива и я сърби , а от този нямаме никакви проблеми. Слага се малко ( дори не пълня капачката аз ) , мирише хубаво и трайно. Няколко вида са , но този с рубарба и нара най ми харесва миризмата , Има ги в Асда и можеш да ги помиришеш на място там , А и сега видях че са много намалени , ще идем в други ден да взема 2-3 бутилки , че само с това пера.
https://groceries.asda.com/product/non-bio-sensitive-skin-laundr … ate/1000383190139

# 491
Хей, момичета, наредихте ли трапезите? Аз изпекох 1 хляб и едни фъстъци Grinning какво ще се вечеря не е ясно, всеки има лично виждане по въпроса 😀 ще поръчам на момчетата Доминос Innocent
Шегувам се.
Имайте приказна вечер, нека 2024 да ви донесе много здраве, щастие, пътешествия и нека най-смелите ви мечти станат реалност! Sparkling Heart

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 19:04 от D.D

# 492
Blue Dress , всички болести да останат в 2023!

Шефката кара курса миналия месец онлайн. Малко досаден каза, но нищо кой знае какво.

За автоматик - Хонда или Мазда. Аз съм с Джаз. Тая въшка и мъжът ми я ползва постоянно. Изглежда малка, но е здрава и побира багаж колкото бус. Не е 100% автоматик. Има скорости с копчета на волана. Но за задръстванията в градски условия не ми трябват.

Преди да я вземем и аз протестирах, сега не искам да чувам за ръчни скорости. Ако подкарам на мъжа, сигурно ще я угася на първото кръгово🙈 От 6г+ съм с нея.

Трапеза силно казано😂Ще метнем на скарата кебапчета, направих млечна салата и за утре сутрин - торта с късмети, защото ни мързи да идем до магазина.

Понеже сме 7529г на дракона по българския календар, направих късмети с дракони. Имам някаква магия, която влагам в тях. Винаги се сбъдват. Хората, с които сме карали НГ са ми звъняли невярващо да се хвалят. Мъжът ми ми е забранил да слагам мързел, защото "печелившия" остава я без работа, я болен у дома 🙈

Та миналата година синът ревна какъв бил тоя смотан късмет - сбъднати мечти. И понеже днес ги разчистих да освободя място за новите му го напомних. И до Бг ходи, и на Хари Потър в Лондон отива, и PS получи, че днес и баскетболен отбор му намерих, ма още не знае. Чакам потвърждение да идем на пробна тренировка в четвъртък🤭 За капак скаутите се обадиха, че имат място, а листът на чакащи е 2г. Записах го октомври.

В тоя ред на мисли, ще ни останат късмети. Който иска да казва, ще снимам да си тегли.

Сега пием кафе, иначе и по бг часовник няма да изкараме да я посрещнем.

Подготвих и игра. Ако помните, миналата година играхме Сделка или не с дестинации и ни се падна Бг. Тази ще е с предметни награди. В тава за мъфини съм сложила наградите. Тупва се топче на масата да отскочи и падне в някоя от дупките. Така ще отпадат. За последните 4 ще преговаряме. Подбрала съм ги все някой да харесва едно, но не и друго, за да има съревнование. Аз искам семейна фотосесия или да идем на караван парк. Стискайте палци да не си делим шоколад или £2 😂

Здрава и успешна да ви е 2024! Да донесе на всеки това, от което има нужда!

# 493
Памперс, да дойдем и ние Sunglasses за късметче Heart

# 494
Памперс, да дойдем и ние Sunglasses за късметче Heart

Утре ще снимам да си избирате.😉

В играта късметът пак беше в сина. И пак най-голямата награда спечели. Ще купуваме нов телевизор, нищо че старият си е добре😂 Аз продължавам да преговарям да ходим и на Аладин...

Общи условия

Активация на акаунт