Боледуване на децата ни-тема 74

• 28 628
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
В крайна сметка, минахме през личната, през педиатър и на края на през УНГ. Панцеф и капки отипак, и ксилометазолин за носа. И пожене ще я гледа баба и, не си взех болничен. А сега си мисля сега, на бабата може ли да се издаде болничен за гледане на дете.

# 421
В крайна сметка, минахме през личната, през педиатър и на края на през УНГ. Панцеф и капки отипак, и ксилометазолин за носа. И пожене ще я гледа баба и, не си взех болничен. А сега си мисля сега, на бабата може ли да се издаде болничен за гледане на дете.

Може доколкото знам.

# 422
Може да се издаде болничен на бабата.
Евче, завивката може да е проблем, да. Моята дъщеря е с алергии и дори плюшени играчки почти няма.

# 423
Момичета, малко различна тема от тези за децата, но разчитам на вас да ми помогнете със съвети.
Преди два месеца имах зверски нахапвания от бълха и комари. Тогава ги видях и хванах. Оттогава обаче почти всеки ден ми излиза по някоя нова пъпка, която е с център и има червено петно около нея. Понякога са като броеница, 5 броя една до друга по врата последно. Постоянно се преглеждам, но не откривам нищо. Вкъщи само аз имам този проблем. В офиса също. До скоро не му отдавах голямо значение, но предвид, че не хващам насекомо вече се чудя какво се случва.. Не е типична уртикария.. Някой с идеи. Тези дни ще посетя и кожен, но то е толкова странно, че даже не знам как да обясня.

# 424
Всички вкъщи ли са нахапани? Звучи ми като дървеници, дано да не е такова.

# 425
Не,само аз.. Мислих си за дървеници, но нищо не намерих, а и останалите не са нахапани. Плюс, че ми излизат нови пъпки по всяко време на денонощието..

# 426
Чела съм, че бълхите предизвикват алергични прояви. Предлагам да пиете ериус или ксизал 7 дина и да видите тия 7 дина какво става. Ако няма новш питна, значи е алергично, ако нови петназначи нещо хапе и вероятно е дървеница. Дървениците хапят на редичка. Кръв по дрехите имате ли? Огледайте матрака, ръбовете му, дървениците май оставят следи от наакано.
Друго предложение е един тест за лаймска болест Borelia bugrdorfery IgG и IgM.

# 427
Благодаря за отговора! Започнах рупафин по препоръка на дерматолог да проследим дали ще има нови обриви. Ако спрат да излизат ще търсим причината на алергична основа.  Гледах отново за дървеници,но нищо не виждам..

# 428
Днес отново сме с температура. Цял ден нищо и вечерта пак отново. Гърлото много червено, кашля като магаре. Вече ми иде да се гръмна. Утре пак ще тръгваме по лекари явно

# 429
Снимка направете, така са ми правили и двете пневмонии, но не кашляха особено.

# 430
Нашия секрет излезе и пак цъфна Мораксела.    След 2 венозни АБ в болница, 7 дни АБ вкъщи,  и 2 дни на градина и то понеделник и петък. Не вярвам да не се е изчистила, сигурно пак от градината са я лепнали. Другата пък пи Бисептол единствено заради тази бактерия. Самопредписах им капки за нос според антибиограмата, дано да се оправят само с тях, че ако за всеки сопол стигаме до АБ не знам..

# 431
Снимка направете, така са ми правили и двете пневмонии, но не кашляха особено.
Утре ще видим педиатърката ни какво ще каже. Ако трябва ще направим. Макар че майчиното ми сърце говори, че всичко идва от гърлото. Просто не беше за антибиотик или пием неправилния. Гърлото е адски червено. Зарязах всички трахизани и подобни дето ни ги наизписваха и почнах да пръскам яко гранофурин. Утре чакам да стане и гърления секрет да видим има ли бактерии

# 432
  • shumen
И моя е правил пневмония така.Питайте лекаря за снимка,ако трябва.
Евчето,как сте?
Хоуп,а правена ли е антибиограма след това?Може да не е била изчистена?
Камиле,на дървеници ми прилича.

# 433
Нашата сага продължава. Вчера детето почти не кашля през деня, беше жизнена, скачаше, пееше, играеше... Доктора я преслуша пак, каза, че дишането се чува супер, няма никакъв повод за притеснение. Единствено каза, че още се вижда прозрачния секрет в гърлото, за това и има хрема все още и ларингита идва от там.
Легнахме си и за първи път детето не се събуди с пристъп и не е повръщала.
И... Преди около час (към 2 през нощта) детето ме гушна в леглото и усетих, че ми пари. Меря - 38.2 температура. Утре в 8 ще звъня за снимка и кръвни проби.
Толкова ми е притеснено, че място не мога да си намеря. От една седмица не е имала температура. Няма ли да свършат тия притеснения вече Sad

# 434
Точно се прибираме от док....
Ииии секрета излезе нищо на Вайбър ще й пиша .....

Какво означава сигнификантно....🙄
Писна ми втори секрет подред с бактерия,преди беше друга (24.11)....И така до кога .....

Общи условия

Активация на акаунт