Боледуване на децата ни-тема 74

• 28 539
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
По-рано.

# 481
  • shumen
Тони,аз затова избягвам да вземам храна от заведения,а ако взема първо аз опитвам.
За стомаха Ре комфорт и смекта или ентерол за разтройство.
За АБ по добре по рано.
Моя в Петък ми изкара акъла.Отиде на училище и каза,че го заболял корема там и ходил до тоалетна,но не му минало.Звъни сестрата и отивам да го взема и беж на лекар.Прегледа го,пусна изследвания и всичко е наред.Изписа му Спазмалгон,дадох му и каза,че му мина.Но няколко пъти ходи до тоалетна,но не разтройство,но преди туй все така със спазъм и болка.Вчера пак така на няколко пъти,но днес е добре.Явно нещо беше настинал според мен.

# 482
Антибиотикът действа определено време след прием. В този смисъл бих дала по- рано

# 483
Антибиотика по- рано със сигурност.
Ох, това с развалената храна е ужасно. 2 пъти съм имала хранително натравяне, няма такъв ужас. Първият път изядох 2-3 лъжици докато се усетя, че е твърде кисело, а втория път буквално от една натопена хапка. Не очаквах даже. За щастие мина в рамките на около час. Взимах след това за 10 дни някакъв пробиотик, но не съм имала някакви неразположениа. Обаче имам познат, който лежа в болница заради развален един крем карамел... Изобщо не е шега работа.
Аз първия път не успях да ги разпозная при дъщеря ми, много се надявам да не ги чувам пак. Като звук го оприличавам на тихо свирукане, чува се и леко пукане. Много е специфично, не е типичното хъркане. Звука е много тих или поне при нея беше такъв.

# 484
Детето вече е пушка за 3 дни му мина чак да не повярваш но аз от вчера съм много Зле всичко ме боли ,кокали,мускули,втриса ме,почти не съм спала,нямам хрема,нито кашлям но съм като парцал ..пия тайлол хот но ме облекчава временно..

# 485
  • Враца
Явно има някакъв кошмарен вирус. Децата ми бяха три дни с лека температура и болки в гърлото, но от събота ме хвана мен и е ужасно. Цял ден ме тресеше, болеше ме цялото тяло, не можех да се мръдна, вчера вече ми се надуха сливици, гърло, почнах антибиотик и все още не мога да кажа, че съм добре. Все едно ме е газил валяк.

# 486
При такава симптоматика аз си правя тест за грип.

# 487
И при мен беше гърло и лека температура и от вчера съм с положенелн тест за Ковид.

# 488
Момичета по колко капки в ноздра се слага сребърна вода за хрема при дете на 4 г

# 489
Аз от три месеца мажа всяко болно гърло вкъщи с Грануфорин. Трети път оттървам моята кожа, два пъти на мъжа, малкият успявам поне веднъж да го пръсна като усетя, преди да е разбрал какво правя. Вчера и онзи ден пак ме боля гърло, сега пак мажа щедро моето, дано се размина и този път.

# 490
Момичета по колко капки в ноздра се слага сребърна вода за хрема при дете на 4 г
Аз слагам по 2. Моите деца са на 2 години и на 6 години.

# 491
Явно има някакъв кошмарен вирус. Децата ми бяха три дни с лека температура и болки в гърлото, но от събота ме хвана мен и е ужасно. Цял ден ме тресеше, болеше ме цялото тяло, не можех да се мръдна, вчера вече ми се надуха сливици, гърло, почнах антибиотик и все още не мога да кажа, че съм добре. Все едно ме е газил валяк.
Залагам на ковид.

# 492
  • Враца
Отрицателен е теста и за ковид и за грип.

# 493
  • shumen
И аз бих заложила на теста веднага.Тестза грип и ковид зависи много след колко време е направен.
Моя днес му няма нищо вече.

# 494
И аз се включвам с теста за ковид и грип. Ако е 24 часа след симптомите, ще хване грип. Ако е между 72 рия и 120-тия много вероятно ковид, но не и грип. Аз също съм с положителен тест за ковид. Супер неочаквано. В сряда еднократна температура от 38.2 без нищо, в четвъртък съвсем здрава, в петък лека хрема следобед и вечерта при кацане ми захлъхва ухото. Не ми мина в събота и на обяд вдига 37.8. И викам, дай да видя какво е, той ковид не върви с уши, а и за празниците искаме да ходим при роднини и красота, светна.

Общи условия

Активация на акаунт