Първокласници 2023/2024 - 3 тема

• 26 304
  • 685
  •   1
Отговори
# 105
Излезли са резултатите от състезанието "Аз и знанието".

# 106
  • София
Видях ги вчера и аз. Дъщеря ми има 50 т- доволна. 😃
Минаха и двата концерта и екскурзията. Сега остана само тържеството и базара. 😃

# 107
Малкият е със златен медал на последното състезание по математика, голяма гордост. Батко му също със злато Simple Smile И, за съжаление, със скарлатина. Животът е радост и тъга....

# 108
Браво Моме, все така с желание да смятат😀 Бързо оздравяване 🤗 Аз почнах да разпечатвам и давам на моите да решават задачки от състезания. Не винаги разбират условието.

# 109
  • Германия
Последен учебен ден за тази година! ура 🥳🤪 В 11:20 приключват и две седмици сме си вкъщи.

Имахме късмет че до този момент не е отсъствала нито веднъж, дано и новата година ни донесе преди всичко здраве! 🍀

Дъщеря ми, между другото, изкара плуването, курсът приключи, а тя се научи да плува! Много съм горда 🥰 надявам се да можем да се организираме и да я водим често на басейн да затвърждава уменията си

# 110
  • София
И при нас приключи учебния ден днес рано рано. Не са им давали домашни за през ваканцията. Моя ще го карам книга да чете, че освен енциклопедии друго не иска, а не става така.

# 111
И при нас свърши, заведохме ги към 11 и за около час приключи тържеството с почерпката, учебен процес не е имало.
Нямат домашни, казаха да им правим диктовки и да четат текстове от книжки и буквара.
Бих била доволна да четат енциклопедии 😀

# 112
  • София
Ние имаме доволно домашни и по БЕЛ, и по математика, а отделно имат да правят и проект по Родинознание за историческа забележителност, която са посетили.

# 113
  • София
Леле, ние или никакво домашно  нямаме, или госпожата е забравила да пише.
Имаха почерпка в класната стая. Размениха си подаръчета и в 12 часа можеше да си ги вземем децата. Който не може, занималнята беше до 15.30. След този час, имаше планиран сборен клас до 17.30 часа.

# 114
  • Германия
Ние нямаме домашни за през ваканцията, но все с нещо ще се занимаваме, четене, смятане…

А при нас някой е решил, че в дните преди ваканция няма да има занималня 🙄 и така поне 6-7 петъка ще трябва да се чудим какви врътки да правим за да не е само детето от 11:20 до 14:30 когато ММ се прибира. Не знам как ги измислят тия глупости, но много се дразня!

# 115
Предпразнично ме ядосваха, много ме ядосваха. Детето ми участва в допълнително занимание. Няколко майки мрънкаха, че искали да видят открит урок на групата и този урок се организира извън училище. Учителката на заниманието беше предупредена, че дъщеря ми няма да участва в открития урок, във вайбър групата също писах. Обаче, учителката казва на всички деца да се обличат и да я чакат на входа. Майката, която помагаше да бъдат заведени децата до мястото на открития урок е взела всички деца, които са отишли при нея и моето включително (майка е на дете от нашия клас и познава дъщеря ми). Отивам да я взема от училище и ми се казва, че тя не е там. Госпожата от занималнята я е пуснала (по - скоро не я  е спряла) да напусне училището с чужд човек без моето разрешение. Съответно бях обвинена, че не се грижа за детето си и е трябвало да се обадя, и да предупредя да не пуска детето ми. В началото на учебната година подписвахме декларации с имена и телефони на хората, които имат разрешение да взимат децата. Бях в шок, не знам как преминах през няколко кръстовища невредима, докато стигна до бара, където се провеждаше открития урок.
Вчера имаха коледно парти и след това трябваше да ги вземем. В същото училище други паралелки от първи клас след партито останаха да учат до 17:30. Изненадана съм от липсата на организация и координация в училището. Домашни за ваканцията нямат, но ще трябва да се занимаваме.

# 116
Имаме  7 - 10 страници А 4 домашна. Имаме и отделно да довършваме. Днес казал стихотворение, но забравил последният стих. Важното е, че се е престрашил пред всички. Това само по себе си е постижение.

# 117
  • София
Пролет, всеки път като те чета се чудя вие ли много учите, или ние малко Stuck Out Tongue истината е сигурно по средата. Какво са дали толкова за домашно при вас?

# 118
По математика - страница с триъгълник, квадрат, отсечка.1 страница със задачи числата до 10 - преговор. 1 страница с общи задачи. По литература - една страница подреди думите в изречение и го препиши. 1 страница с 5 текста за диктовка. Отделно 2 страници със задачи от сборник и други задачи за упражнение, които днес не са довършили. По родинознание имат нещо, но не съм гледала още какво и колко. Имат и няколко малки страници - броя ги за общо около 1 с още общи задачи - свържи, намери разликите.
Наистина е много и винаги е много домашната. Казаха ни, че деца четвърти клас не са имали толкова много. И аз се чудя не е ли прекалено, но той много напредна пък... Не мога да преценя.

# 119
  • София
Направо съм в ступор с нашето” никаква домашна работа”.

Общи условия

Активация на акаунт