Първокласници 2023/2024 - 3 тема

• 26 277
  • 685
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте момичета!
Моята дъщеря от септември ще е първи клас, но въпреки това ви следя за предварителна подготовка какво ме очаква 😆.
Весело и щастлива лято 🏖️

# 676
  • София
Между другото да попитам. Знаете ли сега във втори клас в какви тетрадки ще пишат?

# 677
  • София
Между другото да попитам. Знаете ли сега във втори клас в какви тетрадки ще пишат?

Мисля, че в същите като в първи.

# 678
Дано да са същите като в първи, че имам дооооста излишни 😀

# 679
При нас ще започнат пак с тесни и широки редове, и класната ще преценява кой е готов, за да премине само към широки, към края на първи срок всички вече трябва да са само на широки.

# 680
  • София
Минават и на малки квадратчета към края на 1ви срок, или пък когато свършат големите у дома 🙂.

# 681
И аз имам много излишни. Уж щяхме да правим диктовки, но нямаме време.

# 682
  • София
Минават и на малки квадратчета към края на 1ви срок, или пък когато свършат големите у дома 🙂.
А тези с малките квадратчета супер малки ми се струват. Не ги помня от моите години. Аз нищо не виждам, ако тябва в квадратчето да се вмъкнеш.
Вашите деца хубаво ли пишат? Моят доста грозно бих казавала. Картички, когато надписва, като мъниста ги реди, така че може. За упражнения обаче с краката си пише.

# 683
Здравейте! Разписвам се и аз в темата - тази година имам двама "първокласника" - един в 1 клас и един в 8 клас Simple Smile Вълнуваме се двойно и лудницата е пълна с подаване на документи ту за единия, ту за другия. Малкия е приет, за сега ни съобщиха в коя паралелка и дори ще имаме родителска среща, ще видим какво ще ни съобщят на този етап. За протокола - за град Варна става въпрос.

# 684
Нашата тема май трябва да се преименува на второкласници....

# 685
  • София
Нашата тема май трябва да се преименува на второкласници....

Ще пусна направо нова тема.

Новата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1672043

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 13:44 от Happy Mijjj

Общи условия

Активация на акаунт