Интересни коментари
Истината е, че кой каквото си надроби, това ще сърба и трябва да си понася отговорността за постъпките.
Точно така. Но, това важи и за Девин. Тя даде началото на края на Ергюн. Пък сега страдала, и я измъчва съвестта. Да страда. Тя си е виновна. Той като я преследваше и искаше да говори с нея, тя го отряза.
А, тук се коментира как Ергюн ги е зарязъл, но аз до сега не разбрах защо ги е зарязъл, и изкарахте и Неше мъченица.Едвали причината е била втората му съпруга да си тръгне. Има нещо което не знаем.
Ваня, на същото мнение съм.
Тя и без това носи хиляда пъти повече отговорност и заради майка си, и заради баща си, и заради сестра си, че и заради Лейля...Относно Аслан това е друга тема. Любовта си човек трудно може да контролира.
Да, Девин носи и си плаща за всичко по най-бързия начин, по много болезнен път узнава истини и получава удари от близки и не толкова близки. Но...както писах , всеки ще си сърба попарата...
А иначе го подминава като пътен знак, не помня да е отговорила на нито един негов поздрав.
За майка ми и баща ми душата си давах и още давам, както те са го правили цял живот за нас. Но, ако някой от тях постъпеше по този отвратителен начин с мен, не само нямаше да го почитам, ами нямаше и да го погледна повече, пък нека съм много грешна! Това се отнася и до всички останали хора в моя живот : както те се държат с мен, така и аз с тях.
Ама аз и Корана не съм чела, може пък там да е разрешено майката да определя кой кого ще обича и за кого ще се жени, а най-добре хич да се не жени, все при нея да си стои
. За анкетата не знам, няма аз да правя темата 
Едни от най-хубавите сериали на Къванч за мен са режисирани от нея!