Не знам какво да правя

• 7 735
  • 197
  •   1
Отговори
# 135
Ами да му ги прерови. Не знам как не ги е преровила досега. И въобще... случва се хората да разредят и дори да спрат секса за дълги периоди, но единия ако иска, пък другия да му отказва... Поне трябва да каже защо.

# 136
....
Ще чета днес  внимателно всичко , само ще кажа,че за мен секса си е важен и не гледам на мъжа ми като касичка и не съм с него само, защото ме издържа. Не мога да си представя да живея без него,свикнала съм с него,  мога да разчитам на него за всичко,мога да си говоря с него за всичко, градили сме с много мъки този дом,но наистина покрай него не се чувствам жена,някак си ме потиска,чувствам се самотна и празна,нямам никакво самочувствие.Искам и аз да се чувствам желана и красива,искам малко нежност,комплименти,целувки,прегръдка. Толкова ли много искам да сме нормално семейство,като другите двойки,които редовно си правят секс или ако имат проблеми ги решават навреме.Може би не трябваше да се отказвам тогава,но вече нямах сили.Ще пиша пак,защото ще водя децата на лекар.
Твърдиш че не гледаш на мъжа си като на касичка, но на практика за това го ползваш в момента, за да те гледа като принцеса, докато ти го правиш на глупак. И колкото и да се изкарваш жертва и как искаш да се чувстваш желана, не си жертва - а имаш връзка с женен мъж. Ако този вариант за теб е приемлив, действай си, но защо искаш това да го оправдаеш като правилно?! Не е ок да спиш с обвързан мъж и не е ок да изневеряваш на мъжа ти, това че си нещастна и незадоволена не те оневинява.

# 137
Ровила  съм, колкото и да съм против тези неща,  наистина ,няма друга,работи много по 12 часа,включително понякога събота и неделя.Децата сме ги направили с 300 зора ,те са ми чудо,Дар от Бога впредвид нередовния  ми цикъл и нередовния секс.Сами си гледаме децата,нямаме никаква помощ , няма на кой и за един час да ги оставиш,вече са по-големи,но не мога да ги оставя ,че ще се избият(на 7 и 13 са,момчета).Вече

не помня какви хобита и интереси съм имала,но сега не съм това,което по принцип бях,,сякаш се "изгубих".Повярвайте ми семейството ми е на първо място и за първи път в живота си  миналата седмица просто реших ,че искам да "избягам " за малко от ежедневието си и макар че чувствах угризения ,че ще ги оставя за малко,отидох за 3 дни с малкия на почивка.Там се случи другото.И осъзнах от какво съм се лишавала  колко съм търпяла,защото аз незнам някоя друга жена да търпи това.Не мога да си представя да се разделим,не искам да му причинявам това,но осъзнах,че дълго време съм потискала,премълчавала,само мир да има и кой знае,може за това да съм се сринала  и да получавам паник атаки един вид,че трябва да променя нещо,че не живея живота си по начина,по който искам който ме кара да се чувствам щастлива.Последно за секс сме говорили преди 5-6 години - не че не го възбуждам(аз съм му първата междудругото) , казвал ми е,че не може(да ,не му става или ако стане,свършва бързо).Така е  от самото начало,ама пак от дъжд на вятър го правихме.Той се притеснява да говори дори за това.Не искаше на доктор, давала съм му и хапчета,но нищо.Спрях с тази тема,защото той започваше да ми вика и да ми казва,че не е ебач като еди си кой.?!.За съжаление изгубих най-хубавите си години,ей така примирявайки се ,че така ще си живеем,да но явно наистина си се отразява.Правих си изследвания и на щитовидната,всичко е наред.Просто ми липсва любов,внимание, някоя хубава дума,писнало ми е като тръгна да го целувам той да ми казва "спи ми се" ,изморен съм,сякаш го е страх,че ще го изнасиля.Той изобщо не се и замисля от какво имам нужда като жена, да види грешките в себе си ,а веднага ме праща по психиатри и ми заявява,че трябва да започна АД,защото видиш ли съм по-чувствителна и той не може да ми даде това,от което всъщност имам нужда.Да,досега съм търпяла и съм си затваряла очите,но не издържам повече да поставям своите нужди на последно място,защото ми се е повтаряло многократно,че  съм егоистка. После ще продължа,че излизаме.

# 138
  • София
М да. Типично. Виновна си, че си жена.

# 139
  • София
Обърни тигана, стига толкоз мъченичество.

# 140
Оххх, поредната мъченица, която се е вкопчила в модела 2 деца и ще търпя, защото съм свикнала.
Нямаш проблеми здравословни, но вечното подтиснато недоволство може да ти докара такива.
Животът е такъв, какъвто го търпиш.
Става ясно, че той никога не е бил сексуален и положението е било предвидимо.
Аз вярвам, че човек сам си кове щастието. Ако за теб е брак с този мъж и любовник, действай смело. Но за да пишеш, надали се чувстваш комфортно със схемата, която ди избрала.

# 141
Оххх, поредната мъченица, която се е вкопчила в модела 2 деца и ще търпя, защото съм свикнала.
Нямаш проблеми здравословни, но вечното подтиснато недоволство може да ти докара такива.
Животът е такъв, какъвто го търпиш.
Става ясно, че той никога не е бил сексуален и положението е било предвидимо.
Аз вярвам, че човек сам си кове щастието. Ако за теб е брак с този мъж и любовник, действай смело. Но за да пишеш, надали се чувстваш комфортно със схемата, която ди избрала.
Не е комфортна и затова е темата, иска да й стане комфортна, да се оправдае - ето на мен ми по-тежко от на другите жени, значи е ок да действам така, друга не би издържала, а аз издържам значи имам право да лъжа и да мажа.
То другия вариант е кофти - ще трябва да работи, да си гледа децата, да си поеме сама отговорността... и няма да може да се оплаква, пък така е мъченица.

# 142
Мъжът ти не е прост, той знае, че отказвайки ти секс, те праща при друг.
Или е свръхпрост и смята че си добре, в което се съмнявам.
Вероятно вече си затваря очите и те пуска по почивки и не иска да знае какво точно се случва там.

Сега, не ставай и ти проста, да седнеш да обясняваш какво си правила по почивките.

Едно време така са се раждали деца на бездетни семейства. Почивки и пращане на жените по разни места с лечебни води Simple Smile)

# 143
Мъжът ти не е прост, той знае, че отказвайки ти секс, те праща при друг.
Или е свръхпрост и смята че си добре, в което се съмнявам.
Вероятно вече си затваря очите и те пуска по почивки и не иска да знае какво точно се случва там.

Сега, не ставай и ти проста, да седнеш да обясняваш какво си правила по почивките.

Едно време така са се раждали деца на бездетни семейства. Почивки и пращане на жените по разни места с лечебни води Simple Smile)

И аз мисля, че е напълно наясно какво тя прави там.
Не може 6 години да не я докосва и да не мисли, че тя му изневерява.

# 144
  • София
Нещо се обърках. Нали другият идваше 3 пъти от друг град до твоя да се виждате, а сега казваш, че си била с детето 3 дни на почивка и там се е случило.
Това дете на колко години е и само ли стоеше, докато ти си с другия?

# 145
Има друга  жена/мъж на хоризонта. Това,  че в телефона му няма нищо, нищо не означава. Може да има втори телефон за който не подозираш. И паралелен живот също.  Очевидно човекът иска отворен брак. Ти си му удобна, а и има дълг към децата си.
Ти сама избери за себе си какво искаш.

# 146
Нещо се обърках. Нали другият идваше 3 пъти от друг град до твоя да се виждате, а сега казваш, че си била с детето 3 дни на почивка и там се е случило.
Това дете на колко години е и само ли стоеше, докато ти си с другия?

Laughing малко нещо избяга математиката на авторката, и изобщо темата стана хлъзгавка. Малкото било на 7, голямото - на 13, а секс няма от 6 години. Значи предхождащите 7-8 все пак е имало. Или не. Май ще излязат прави потребителките, които смятат, че не се търси съвет, а валидация. Тогава по-добре да беше пуснала анкета с отговори Да, одобрявам, давай мацка! и Седни си на задника, жено!, евентуално с опция Разведи се и тогава вилней на воля. А така - язък за барута.

# 147
  • София
Само аз ли намирам за странно, че вместо да се проведе дискусия директно мъжа и я праща на психиатър и хапчета? Другото го коментирахме, но това ми изглежда доста подло и манипулативно.
Няма проблем, че той теоретично не иска да прави секс с нея 5-6 г ( лол), но тя щото и се иска има проблем? Не оправдавам изневярата изобщо, но тука почва да ми мирише на много манипулативни тактики от страна на мъжа и....

# 148
Само аз ли намирам за странно, че вместо да се проведе дискусия директно мъжа и я праща на психиатър и хапчета? Другото го коментирахме, но това ми изглежда доста подло и манипулативно.
Няма проблем, че той теоретично не иска да прави секс с нея 5-6 г ( лол), но тя щото и се иска има проблем? Не оправдавам изневярата изобщо, но тука почва да ми мирише на много манипулативни тактики от страна на мъжа и....

Ако е прикрит гей каква точно дискусия очакваш да се проведе?
Тук голяма част от потребителите залагаме точно на това.

# 149
еми намерила си е "психиатър" и заменила антидепресантите с оргазми..тъй ще е тяхната..

Общи условия

Активация на акаунт