Не знам какво да правя

• 7 728
  • 197
  •   1
Отговори
# 165
Приемам идеи и как да се върна към себе си,как да върна хармонията в душата си,защото много пъти съм премълчавала,само мир да има,както по темата със секса си мълчах .Или пък каквото ми каже той ,съм го правила,без да съм съгласна,като за психиатрите.Искам да се усмихвам,да имам енергия, както преди,искам да си пречистя душата,но не знам как.

# 166
Няма какви идеи да дам. С мъжа ти нещата няма да се променят към добро. На твое място бих предприела необходимото да не съм зависима от него за да мога да си тръгна. Не бих живяла живота, който живееш ти. Позволила си се да бъдеш мачкана, тъпкана с лекарства, разболявана. Но ти си го позволила и ти трябва да го промениш. Изневерите не са решение, те са в най-лошия случай лепенка върху раната, в най-добрия - повод да си отвориш очите. Но сами по себе си няма да имат положителен ефект за дълго - любовникът все някога ще си тръгне, а ако мъжът ти разбере и не си готова за самостоятелен живот, ще го закъсаш.

+1
Бих дала точно същия съвет!

# 167
  • София
Събирай си чантите и си отивай, това е за мен единствения вариант, другото е агония на която, ако останеш значи се съгласяваш...

# 168
Значи не се притесни да си напишеш името, смени възрастта на децата. А годините, от които не сте правили секс, също ли промени?
Ще ми отговориш ли на въпроса за секса. Кога и къде успяхте да го практикувате и къде беше детето в това време, след като си била сама с него?
Годините без секс,не съм променяла.Детето беше  в детския кът,в игралната зала на хотела. А тук се виждаме,докато са на училище.

# 169
Вика, защото го настъпваш по мазола.
Уточни първо за себе си какво искаш и какво можеш да си позволиш да направиш.
Заслужаваш нормално отношение, заслужаваш обяснение какво се случва. Притискаш го с въпроси и не отстъпваш докато не получиш яснота. Питай го той как си представя бъдещето? Да се правите, че всичко е ок?! Ами не е ок за теб и ти не се чувстваш щастлива, разбрана, харесвана, уважавана....Питай го ок ли ще е ако се разделите и всеки си потърси щастие с друг. Да му светне лампата, че може и да не го търпиш цял живот да е все изморен в спалнята
Пуу, че ме хвана яд на този импотентен мъж! Хем не е мъж, хем жена си обвинява, обижда, че и по лекари праща

# 170
А когато имаше секс - как беше? Де да знам, поне в началото трябва да е имало пък нещо дето да те привлече.

# 171
И ще цъфне и върже с 12-те часа работа.

Да, не мислиш че той ще ги гледа?
Ще ги хвърли на майка си и ще се изкара голяма жертва.

# 172
  • София
А когато имаше секс - как беше? Де да знам, поне в началото трябва да е имало пък нещо дето да те привлече.

Трудно става, бързо свършва, тя му е първата...по нейни думи - било с 300 зора...

# 173
Аз също бих го хванала за топките и до стената.
Какви са тия компромиси, толкова години бе?
Човек пък,толкова да не се обича, чак не познавам.

# 174
  • София
Трябва ти отпор на всичко и всички, да започнат да чуват и твоя глас и ти сама да почнеш да се броиш за човек.

Но истината е, че си неспособна, сама няма да го направиш никога.

Още 20 страници да превъртим, трябва ти помощ на ментално ниво, няма и ние как да ти помогнем.

Откога чатиш с любовника?

# 175
Трябва ти отпор на всичко и всички, да започнат да чуват и твоя глас и ти сама да почнеш да се броиш за човек.

Но истината е, че си неспособна, сама няма да го направиш никога.

Още 20 страници да превъртим, трябва ти помощ на ментално ниво, няма и ние как да ти помогнем.

И аз така си мисля, ама ти си директна.

# 176
С него се запознахме там ,на хотела.Не съм такава,но веднага имаше привличане между нас и стана ,каквото стана.Просто това,което стана,ми отвори очите как съм живяла.И колкото и да се мъча да не мисля за това и да го потискам,и да се правя,че всичко е наред,то си е проблем. Много ми е  гадно ,но в същото време емоциите ,които изпитвам с другия ,ме карат да се чувствам отново жива.Не ми е секса най-важния,но пък и не правенето толкова време ,вече ми тежи.Иначе сте прави,не се зачитам за човек,  не се обичам,точно и жената ,при която тръгнах,на рейки ми каза това,че трябва да започна да се обичам.

# 177
  • София
А малко повече подробности за държанието на мъжа ти може ли?
Работи по 12 часа.
Вика.
Спи.
И кога точно викаш си говорите мило и приятно?
"Какво има за вечеря, скъпа?"

# 178
Почти не си говорим вече,аз съм се затворила в себе си и така си съществувам.Ако тръгна да го гушкам,все е изморен,искал да диша.  Не се чувствам жена,разберете ме.Дори да не е секс,имам нужда да ме прегърне,да ми каже една мила дума,че ме обича,ако нещо съм изплашена,да ме успокои...Той не го прави,знае си само да ме праща на психиатър.И сега рева,само като го пиша,вече психиката ми я няма.

# 179
Много нагло от негова страна, той не отива да се лекува, а тебе праща на психиатър, защо, задето ревеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт